Băi, Gigele, m-am săturat să fiu paznic la căciula ta

În rarele ocazii când nu mă iei pe mine la pisălogeală stupidă şi retardată, te văd mâncând rahat cu perje pe perete la Dragnea, Grindeanu şi alţi capi di tutti capi.

Te văd cum îi provoci: ce faci, bo$$, cedezi la proştii ăştia din piaţă?

Şi abia atunci mă enervez.

Ceea ce, pentru tine, e chestiune de ambiţie tâmpită de bou încăpăţânat, pentru mine e viitorul nostru al tuturor, neafectat de furt din banul public (OUG 13 / 2017), iar când acesta nu există, de furt din banul public care încă nu e în buget (aka pielea ursului din pădure – OUG 9 / 2017). Aka îndatorare în avans, boule. Pe care tot tu şi eu o plătim.

Situaţia e din filme cu proşti: Tu, din ambiţie bovină, te încăpăţânezi să-ţi furi singur căciula. Şi eu stau bodyguard la căciula ta.

Ştiu că nu toţi cei care lătraţi pe la subsoluri sunteţi milionari care o să profitaţi de contracte cu statul. Pe ăia, hai să zicem, îi înţeleg. Am câteva beizadele în lista de prieteni, care luptă acum cu încrâncenare să-şi apere interesele. Pe ei şi pe ele, hai să zicem, îi / le înţeleg. E vorba de taţii lor, care le-au sponsorizat un trai în puf, până acum. Nu ştiu să muncească, n-au făcut-o niciodată şi n-o să înceapă acum, la bătrâneţe. Dar pe tine, Gicule, care cari lăzi pe 800 lei pe lună, jur că nu te înţeleg.

Vezi foarte clar cum nimic din aberaţiile reteviste, începând cu duşmanul naţiunii Iohannis şi terminând cu armele psihotronice care îndeamnă lumea să meargă la protest ca teleghidaţi (lol, tâmpenia asta chiar există, şi chiar sunt proşti care pun botul la ea) nu trece de stadiul de vrăjeală. Şi mai vezi foarte clar cum ordonanţa s-a dat şi e pe cale să intre în vigoare. De dat, a mers ţac – pac, de retras stăm şi ne lălăim.

Şi nimic din toate astea, dragă prostule, nu îţi ridică semne de întrebare.

Dar vii să mă fuţi la cap că eu, care chiar am citit aceste legi şi lupt împotriva a ce am văzut în ele, sunt manipulată.

Nu vezi nimic anormal în schimbarea masivă de discurs a Antenei 3. Subit, protestatarii nu mai sunt golani şi plătiţii lui Soros, ci nemulţumiţi al căror punct de vedere ne interesează.

Dar vii să mă fuţi la cap că eu sunt manipulată.

Nu vezi nimic anormal în faptul că guvernul a trecut ordonanţa noaptea ca hoţii, că a pus Monitorul Oficial la muncă la ora unu noaptea, şi că de atunci se încăpăţânează să n-o retragă.

Ba chiar îi lauzi că persistă în a vrea să te fure.

Apoi vii să mă fuţi la cap că eu sunt manipulată.

Nu vezi cum media pesedistă îl înjură pe Iohannis cu spume, în schimb, când planul de furt se dă de gard, au tupeul halucinant să mintă că Dragnea, dragul de el, se sacrifica de dragul lui Iohannis. Ahaha. Acum, la bătrâneţe, după ce a furat tot judeţul Teleorman şi l-a făcut pe la spate pe Ponta fără să ezite, l-a găsit subit altruismul. Şi faţă de cine? Faţă de Iohannis, nemesisul lui.

Ahahahaha.

Apoi vii să mă fuţi la cap că eu sunt manipulată.

În timp ce eu şi prietenii mei îngheţăm în piaţă să-ţi protejăm ţie interesul.

Prostul pulii.

Nu vezi nimic anormal în faptul că Soros, din toate ţările de căcat ale lumii, şi-a găsit exact România. Chit că nu apare pe nicăieri. În locul lui putea fi Cthulthu, Duhu’ Bălţii sau chiar pula lui Dumnezeu care s-a desprins de creator şi a decis magic să fută România. Cu tot atâtea şanse de veridicitate.

Dar refuzi să-ţi iei slobozul de pe ochi şi să vezi ce ţi se pregăteşte de către iubiţii tăi conducători.

Apoi vii să mă fuţi la cap că eu sunt manipulată.

Şi eu îngheţ pentru interesul tău. Iar după ce ajung dârdâind acasă, vii tu să mă fuţi la icre că-s sigur plătită.

Eşti un jeg uman atât de prost în ignoranţa ta arogantă, băi, Gigele, încât ai merita un experiment legislativ. Să vi se aplice ordonanţa vouă, care o vreţi atât de pasional, şi să ni se anuleze nouă.

Să vă fută pe voi PSD cu pula îndoită, în acte normative arbitrare, după cum li se va scula mustaţa, şi nu pe noi.

Să existe două bugete. Pe al vostru să-l cheltuie în grămăjoare de câte 199.900 lei pe borduri ale firmei unui verişor, iar al nostru să fie folosit pentru binele real al nostru.

Să puteţi compara cele două variante de realitate.

Să înţelegeţi cât sunteţi de idioţi.

Şi la final să mă pupaţi infinit de tandru, catifelat şi multiorgasmic în cur.

*********

AMR 5 zile. Şi mai am de degerat din cauza voastră. Cretinilor. Măcar ziceţi “mulţumesc”, nu “curvă dezinformată, manipulată şi grasă”. Poate două din aceste atribute sunt corecte, dar în nici un caz cele care ţin de informare.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

5 Responses

  1. Melinda Cristescu says:

    O parere usor vulgara dar care rezoneaza in totalitate cu a mea

  2. S says:

    Un articol perfect! Acum au si sustinatorii psd ocazia sa inghete la mitingul lor, dar nu par prea dispusi.

  3. Nautilus says:

    Gicu ridica lăzi pe 800 lei pe lună şi îi înjura printre dinţi pe Ceauşescu, Iliescu, Constantinescu şi Băsescu.

    Dar înjura şi mai tare de faţă cu automobiliştii, gamerii, vânzătoarele, studenţii, gagicile şi intelectualii. Lor le-ar fi scos ochii cu unghiile, după ce i-ar fi violat noaptea pe maidan cu o coadă de topor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading