Clişeele homofobului retardat

De fapt, e un pleonasm în titlu, pentru că orice om pe care-l iubeşte pasional grija legat de viaţa altora e un retardat sinistru. Şi încă nu am întâlnit homofob care, după 4 – 5 întrebări, să nu dovedească din plin că-i prost de măcăie.
Să trecem aşadar în revistă principalele aberaţii vehiculate de idioţi, să râdem împreună.

A) Idiotul zice: Păi dacă homosexualitatea e ok, de ce nu şi pedofilia şi zoofilia?

Ăsta e argumentul retardat suprem. Vârful de prostie hâdă şi neagră. Pentru că dovedeşte că idiotul nu ştie să facă diferenţa între sex de comun acord şi viol. Mai grav, nu ştie să facă diferenţa între sex între adulţi care consimt şi abuzul unor fiinţe care nu se pot apăra. Pentru el e unul şi acelaşi lucru. Să nu ne mirăm că, ajuns acasă, pe baza acestui argument, nu-şi iubeşte nevasta, ci se bagă peste fiică-sa minoră. Că e practic tot heterosexualitate, nu?

A2) Varianta de Cocârlaţi a argumentului retardat suprem: “Siigur dacă lui X. îi plac bărbaţii, îi plac şi copiii”.

Zău? Mătuşă-tii Mariana îi plac bărbaţii? Daaa, sare din penis în penis de zici că face cursă cu obstacole. Rezultă de aici, în orice fel, că ar fi şi pedofilă?
Aşa şi cu gay-ii. Le place p adultă, aptă de sculare.

B) Idiotul zice: Pfffoa, dacă e gay şi se uită după c meu?

Cel mai amuzant e când idiotul care zice asta e urât ca cerşitul la metrou. Frate, hai, un pic de luciditate. Vezi oglinda din colţ. Tu te-ai f? Şi dacă nu, de ce te-ar f un gay?
Gay-ii se dau rar la bărbaţi hetero pentru că n-au nici un chef de pandalii. Au propriile reţele sociale, unde agaţă bărbaţi care vor bărbaţi şi femei care vor femei şi-i doare în c de tine.La figurat, nu la propriu. Chiar nu te-ar f. Râd între ei de tine, de pantofii tăi urâţi şi de cât de prost te îmbraci.

C) Idiotul zice: Păi dacă el are libertatea să fie gay, de ce să n-am libertatea să fiu homofob?

Pentru că el are o libertate legată de propria persoană, cum e şi firesc. O libertate care nu afectează pe nimeni şi nimic. Echivalentul libertăţii lui de a fi gay e libertatea ta de a fi hetero.

Dar ţie nu ţi-e de ajuns să f liniştit ce-ţi place. Tu vrei o libertate legată de alte persoane, şi mai exact, o libertate de a face rău altor persoane. Simplul fapt că vrei asta arată că eşti în neregulă.

D) Idiotul zice: Aaa, dar e un moft să fii gay. Nu e ceva înnăscut.

Tone de studii, pe care le veţi gugăli şi singuri, arată că înclinaţia sexuală e ceva înnăscut. Bun, dar să presupunem că n-ar fi. Să presupunem că Ionel decide, printr-un moft, că vrea să fie cu Costel. Costel decide printr-un alt moft că vrea şi el să fie cu Ionel. Care ar fi problema ta, în privinţa a doi cetăţeni şi sexul lor consimţit?

E) Idiotul zice: Gay-ii vor întâietate. Sunt o minoritate care vrea să supună majoritatea.

Nu, imbecil sinistru. Gay-ii nu vor să-ţi impună ţie nimic legat de tine, opţiunile tale şi modul în care îţi trăieşti viaţa. Asta ar însemna întâietate. Gay-ii vor pur şi simplu să-şi manifeste liber opţiunile lor. ASTA E EGALITATE.

F) Idiotul zice: “Dar dacă taică-tu era homosexual, tu nu existai!”

N-am înţeles nici o secundă ce propune prostul cu acest argument. Da, dacă tata era homosexual, eu individual nu existam. Aşa, şi?
În mod cert, faptul că noi ne certăm în secţiunea de comentarii nu-l convertea la heterosexualitate şi în mod cert, nu aveam cum să-l influenţăm să iubească fofo, dacă era homosexual.
E una dintre tâmpeniile alea random la care rămâi mască, pentru că reuşesc să nu spună nimic pe un ton extrem de pompos.

G) Idiotul zice: “Dacă toţi devenim homosexuali, cine mai face copii?”

Idiotul ăsta mi se pare destul de nesigur de orientarea lui sexuală.
Îţi place să dezbraci o femeie, să te pierzi în corpul ei şi să îi mozoleşti ţâţele până explodează siliconul?
OK. N-ai nici o şansă să fii gay. Homosexuali nu “devenim”, homosexuali suntem sau nu suntem.
Iar dacă tu te întrebi dacă nu cumva în secret îţi place măciuca, am o noutate pentru tine: îţi place măciuca.

H) Idiotul zice: “Promovezi sodomia!”

Sodomia, dragă prostule, nu e noul iPhone, nu e noul Samsung Galaxy şi nu e noul fond de ten care acoperă toate defectele. Oricât de convingător ar urla cineva la tine să fii atras de sexul de care nu eşti atras, nu va funcţiona pentru că erotismul e independent de presiune şi insistenţă.
Trebuie să fii nespus de prost să ai impresia că o înclinaţie sexuală se vinde la colţ, ca îngheţata pe băţ.
Ce se promovează este respectul faţă de priorităţile şi de dreptul la fericire ale seamănului tău. Plătitor de impozite egale cu ale tale.

I) Dar dacă copilul meu vede bărbaţi sărutându-se?

Copilul tău crescut în deceniul 2010 – 2020 a văzut deja desene animate cu crime oribile, filme cu mafii, a eviscerat el însuşi cadavre în diverse joculeţe şi dacă s-a născut în anumite cartiere, deja fumează în spatele tău. Chiar crezi că doi oameni care se ţin de mână sau se sărută o să fie aşa o mare chestie pentru el?

J) Dar dacă copilul meu vede bărbaţi sărutându-se şi o să vrea şi el?

Mulţi gay sunt crescuţi în familii severe şi conservatoare, unele chiar ortodoxe practicante. Conform teoriei tale, ar trebui să vrea doar mătănii şi iubirea lui Dumnezeu.
Aşa şi cu copilul care vede bărbaţi sărutându-se. Dacă adevărata lui înclinaţie e faţă de bărbaţi, o să simtă un fior de plăcere. Pe care oricum îl simte când se uită la funduleţul lui Vasilică şi la buzele lui Gigel.
Dacă adevărata lui înclinaţie e heterosexuală, poţi să-i tapetezi casa în postere cu zei greci făcându-şi felaţii unii altora şi nu va fi impresionat cu nimic.

Nu în ultimul rând, copilul tău nu e tâmpit. (OK, dacă te-a moştenit, este.) Nefiind atât de tâmpit pe cât îl crezi tu, în general riscul e să vadă gay pupându-se şi să caşte a plictiseală. “Parcă ziceai că-mi cumperi o ciocolată, tati, nu te trage pe cur”.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading