Colţul trollului apoteotic: Combatantul Ezoteric Dan

Un site nu are cum să se numească Trollywood fără să dea o platformă de expresie celor mai hazlii trolli care ne luminează existenţa pe net.
De aceea, vom ţine acest serial adorabil, în care stăm de vorbă cu câţiva dintre spiriduşii internautici care te fac să scoţi cafea pe nări de cum iau cuvântul în secţiunea de comentarii. Azi: Combatantul Ezoteric Dan.
De câte ori vine vorba de leagănul credinţei dacice, Dan e tare pe felie, exact ca tizul său pantomim cu nume de insectă. A intrat în universul meu online explicându-mi că Isus era de fapt dac şi n-a mai ieşit.
În prezentul interviu, aflăm despre marile descoperiri dacice, relaţia ezoterică a lui Dan cu Zamolxes şi ce înseamnă de fapt răvăşitul oilor.

TROLLYWOOD: Când ţi s-a arătat prima oară Zamolxes în ciorbă?
COMBATANTUL EZOTERIC DAN: În jurul vârstei de 13 ani. De atunci am început să iubesc ciorba de burtă, mai târziu am adăugat clasicul ardei iute şi palinca pentru a crea o legătură spirtuală mai puternică.

Ţi-a şi zis ceva?
Mi-a zis: mâncă să creşti mare, futu-ţi morţii mă-tii, că tatăl meu abuziv ştia că globalizarea ne va face să ne uităm rădăcinile şi trecutul glorios. Vechea Dacie încă are nevoie de bărbaţi puternici şi curajoşi să o pornească. Şi să o împingă, că nu merge de la cheie, de obicei.

Şi ai ascultat înţeleptele vorbe?
Da, am fost mecanic o vară întreagă. M-am lăsat după ce am primit sfânta cheie de 13 în cap. Cu voia lui Zamolxes, am înţeles că am evoluat şi trebuia să fac o facultate, nu să rămân mecanic.

Şi ce facultate ai făcut?
Nu am terminat. Sunt în al doilea an doi, pentru că 22 e un număr legendar, cu puteri ezoterice, litere, mai exact studii americane. Este extraordinar, deoarece am şi 22 de ani. Stelele s-au aliniat.

Studii de care? Americane? Asta e o trădare la adresa miezului tău dacic. Trebuia să urmezi studii dacice.
Mă profilam pe engleză pentru a distribui vechile învăţături dacice întregii populaţii a globului. Până şi numele meu este dacic, nu voi trăda niciodată sfântul neam.
Ca să fiu mai exact, mă cheamă Dan, care scris invers este Nad, care în limba dacă înseamnă pescar, deoarece acum enşpemii de ani pe teritoriul Daciei se afla Marea Tethis şi Zmsarmisegetuza era un mare port.

Credeam că Daniel e un nume evreiesc din biblie.
Fix pula.

Şi pula e un termen de origine latină. nu are sinonim daco-get?
Pula e de origine cucutenă. Primul scris din lume. Şi ăla dacic. Este înfiptă clar în tăbliţele de la Tartaria, cu aproximativ 2000 de ani înainte de scrierea cuneiformă a nenorociţilor ălora de pe Indus. Mesopotamienii pulii! Şi eu puteam să desenez ca ei, când eram mic!!

Când te apucă aceste furii sfinte, cu ce te tratezi?
Palincă dublu rafinată din struguri de Medgidia şi Cotnari vechi. Leac dacic.

Spune-mi cele mai valoroase trei lucruri inventate de daci.
Roata, cuptorul cu microunde şi strugurele.

Cum au inventat dacii strugurele? Ai o teorie?
Da. După ce au băut toată afinata, au rămas doar cu afinele pline de alcool şi le-au combinat cu porumbul adus din America pentru a creşte bobul. În urma acestui miracol genetic, a crescut bobul şi şi-a schimbat gustul.
Culturile predominante de porumb au iesit struguri albi, iar culturile predominante de afine au iesit struguri negri.

Gurile rele zic că porumbul a fost adus din America de spanioli. Luminează-ne tu.
E foarte simplu.
Magellan, plebul ăla, a urmat harta Piri Reis, care a fost făcută de un dac cu multă vreme în urmă. Când ne-au bătut otomanii, deoarece ungurii ne-au trădat, a ajuns la ei, şi mai târziu, Magellan a furat-o.

Cum îl chema pe dacul iniţial?
Triton Azazin. Mare navigator pe Thetis şi în jurul lumii.

Care erau semnele distinctive care diferenţiau un dac autentic de pulimea random?
Căciula din piele de oaie sau ungur asezată pe vârful fruncii, alcoolemia ridicată şi caracteristica de a-şi ţine nevasta în frâu prin bătăi programate zilnice. Obicei străvechi ce se mai practică în Moldova. Zilnic.

Femeia daco-getă practica epilatul?
Da. Am menţionat mai sus: căciula dacică era făcută din lână de oaie sau piele de ungur. La ce crezi că mă refeream?

Aha, deci epilatul era o îndatorire civică, necesară pentru industria textilă a vremii.
Singura femeie ce ar sta lângă un erou notoriu si beat ar fi o oaie.

Stai, că m-ai introdus într-un paradox: toate femeile erau oi sau toate oile erau femei?
Potrivit bărbaţilor, toate femeile erau oi, misoginii dracu. Potrivit femeilor, toate oile erau femei, că ăştia ar fi futut orice.

A, deci răvăşitul oilor era doar o metaforă softcore?
Da. De fapt, era o hardcoreală rough pe oi. Plecau cu zilele pe munţi şi acolo le rupeau. Sub cerul liber, sub aripa lui Zamolxes.

Existau şi metode anticoncepţionale?
Da. După şase Luni, femeile primeau câte un pumn în burtă de la bătrânul satului. Dar doar cele urâte.

Şi dacă nu funcţiona?
Făceau tocană din pruncul proaspăt născut.

Care era ritualul tradiţional al satului dac?
Hora soarelui.
Toată lumea se strângea cu 24 de ore înainte de solstiţiu şi se făceau pulă. De solstiţiu, când încercau să se scoale, nu aveau balans. Şi aşa a apărut hora soarelui.

Care au fost cele mai importante războaie dacice şi ce au cucerit?
Egiptul, şi au ars Biblioteca din Alexandria, că se închinau unor pergamente acei aşa zişi învăţaţi, când Zamolxes era zeu adevărat. Apoi, Imperiul Ming din actuala Chină. Le-au distrus zidu’ la plebii ăia.

Care era termenul dacic pentru “muncă” şi cum era ea privită în societate?
Munca era reprezentată de bătutul femeii, strânsul viei şi număratul banilor de aur şi argint. Dacii au fost de fapt primii evrei. Aveau şi ei un plan, ca zioniştii, dar nu a avut sens să îl ducă la bun sfârşit deoarece deja tot pământul fusese colonizat de daci.

Care e cea mai importantă moştenire culturală pe care o avem de la daci?
Femei frumoase si supuse.

Mai comunici cu Zamolxes?
Doar când consum alcool în cantităţi industriale şi citesc în vomă ce-mi transmite.

Care e misiunea dacică pe următorul mileniu?
În Bucegi, există o anticameră, care nu poate fi penetrată de radar. Cu puternice emisii nucleare şi electromagnetice. Acolo este captiv Zamolxes. Şi noi ca popor sfânt dacic avem datoria de a îl elibera.
Camera este în interiorul unui munte şi nu poate fi accesată din exterior decât de un magician dac virgin de 42 de ani beat. În metastază alcoolică făcută din cele mai bune prune de Bihor.

Iar tu lucrezi să devii acest magician?
Nu pot. Am practicat un vechi obicei dacic de a merge la curve când eram tânăr şi prost. Acum, aş fi renunţat la acele curve, aveam şi bani şi puteam lucra asupra beţiilor mele ezoterice funfamentaliste religioase dacice. Nu a fost să fie, din păcate.

Şi care e calea ta spre mântuire?
Procreerea prototipului perfect de prunc dacic care va putea să îl salveze pe Zamolxes. Un suflet virgin beat si pur.

Un mesaj pentru urmaşii de azi ai dacilor?
Împingeţi vechea Dacie, că nu pleacă la cheie.

Combatantul Ezoteric Dan ejaculează înţelepciune pe Facebook aici, dar poate fi găsit propovăduind filosofia lupului dacic în orice cotlon al Internetului.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

1 Response

  1. Ratacind pe net says:

    Superb!
    Adevarul ca meritau si dacopatii un pic de…chestii din alea infipte in tablitele de la Tartaria…Asa, sa nu ii piarda gustul lui Zamolxes.
    La link imi da cu ‘Pagina nu a fost gasita’. So sad…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading