Cutremurătoarea omniprezență a lui Vasile Futcăcat

A fost odată ca niciodată, că de n-ar fi fost, nu s-ar fi povestit, un blogger. Un blogger obișnuit, nici mare, nici mic, nici vedetă internațională, nici amărât cu doisprezece cititori. Un mediocru.
Și la un moment dat, acest blogger s-a ales cu un troll foarte înverșunat. Să-i dăm un nume pe măsura grației și inteligenței lui: Vasile Futcăcat.

Vasile Futcăcat se oploșise pe bloggerul nostru ca mucegaiul pe o zacuscă incorect căpăcită. Zi de zi intra pe articolul în curs, să facă exact ce sugera acest grațios nume că ar putea face. Dacă nu găsea căcat în textul propriu-zis, nu era problemă: aducea el. Pentru că Vasile Futcăcat era un izvor natural de căcat în stare pură. Mai prolific decât toată regiunea de vulcani noroioși din Buzău.

Bun. Și a început bloggerul nostru să muiască la Vasile Futcăcat cu sete. Nu de alta, dar orice jivină care crede că-și poate descărca obsesiile și imbecilitățile pe tine doar pentru că-i plătește mă-sa abonament la internet cu tine-n superofertă merită jihad. Și cum apărea Vasile Futcăcat la orizont, cum bloggerul rânjea, îi creșteau colți de vampir, și îl înjura pe Vasile Futcăcat de morți, răniți și alte persoane din familie, până când Vasile dispărea scheunând.

La un moment dat, Vasile Futcăcat a reușit să desprindă cumva informația că e indezirabil (a fost un proces lung și chinuit), și s-a cărat. Lumea a respirat ușurată.

Azi, bloggerul nostru își bea cafeaua de dimineață și a intrat pe pagina unei vedete. Cine avea primul comentariu de sus, plin de ură, ciufuțeală, și cu 800 de emoticoane de angry?
Desigur, vechiul lui prieten, Vasile Futcăcat.

Cum o fi să treci prin viață așa?

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

5 Responses

 1. Ioana says:

  Un link, ceva? Să să râdă și gura mea. Ca Vasile sunt mulţi si eu sunt blonda su cu resurse de timp limitate 🙂

 2. Lorena Lupu says:

  Tocmai. Sunt mult prea mulți.

 3. Dobrinescu Teodor says:

  Cum să fie? Aș zice că de căcat.

 4. Loreen G says:

  ” ca mucegaiul pe o zacuscă incorect căpăcită.”-e memorabilă fraza…

 5. dadatroll says:

  Douaspe cititori. Ce penibil. Pana si noi dadatroll avem paispe. Te referi la pe an, nu?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: