De ce PSD va fi întotdeauna învingător în această ţară

După cum bine ştie toată lumea care n-a trăit sub o stâncă anul trecut, a plouat cu legi inepte şi insultătoare pentru bunul simţ, de la subordonarea completă a justiţiei, dezincriminarea abuzului în serviciu, dezincriminarea hărţuirii sexuale la locul de muncă, exacerbarea fiscalităţii, şi aşa mai departe. Ceea ce a dus în mod firesc la trezirea mişcării #rezist şi a protestelor fireşti.

Ai fi crezut că toate aceste legi aberante sunt motive suficiente să creeze un simţ al priorităţii în oameni, şi să-ţi ţină focusaţi pe ceea ce contează cu adevărat. Şi ai fi crezut că e foarte bine ca mişcarea de protest să adune cât mai multe pături ale populaţiei, pentru ca într-adevăr, numitele legi să fie oprite la timp, înainte să ajungem Polonia 2.

Din păcate, opinia publică românească e ca o piţipoancă stupidă de 16 ani, a cărei atenţie fuge de cum apare noul rimel de la Makeup For Ever.

Ajunge să se trezească într-o dimineaţă Udrea ţâfnoasă şi să dea următorul status:

 

“Sper ca ati inceput anul cu bine si ca asa va va fi tot 2018.🙏
Evident, as fi vrut sa raman in atmosfera de liniste si pace a sarbatorilor, dar oricat m-am abtinut pana acum si am stat indiferenta la mizeriile unora, o sa le transmit acestora un mesaj.
Mai lichelelor, ati uitat cand lingeati clanta sa va sprijin sa luati functii in partid, ca de prosti si corupti ce erati v-a dat partidul la o parte, de la ANAF spre exemplu, sa va sustin candidaturile, pe la primariile de sectoare spre exemplu, sa va finanteze Cocos, pe unii in politica, pe altii in presa… Voi, niste nulitati ipocrite vorbiti de mine astazi???
Eu am dosare penale si sunt “corupta” pentru ca v-am platit voua prestatia politica de rahat prin campanii, sau salariile de jurnalisti “deontologi”, #rezist acum. Acestea sunt acuzatiile care mi se aduc, banii acestia sunt “banii furati de Udrea”!!!
Vreti sa va dau numele fiecaruia dintre voi, cati bani ati luat fiecare de la partid, cum ati fost numiti pe functii, ce ati facut acolo???
Daca eu nu va torn, mai lichelelor, o fac pentru mine, sa nu fiu si eu una ca voi. Dar daca va faceti calculul ca o sa fiti lasati in pace daca va mutati limba in fundul Sistemului acum si, pentru ca ati sarit in barca lui Johannis, eu va spun ca sunteti prosti pana la capat.
Lichelele tot platesc odata si odata!” 

 

În secunda imediat următoare, o parte din internet cade în admiraţia ei. “Uaaaau. Câtă dreptate şi adevăr, frateee. Câte coaieeee. Cum vă permiteţi să rezistaţi şi să aşa şi pe dincolo…”

#rezist nu e un partid şi nu e o platformă politică. Poţi fi împotriva legilor emanate de PSD anul trecut, indiferent de culoarea pielii, numărul de la pantofi, activitatea anterioară în câmpul muncii şi număr de amanţi în trecut. #rezist nu e Mănăstirea Agapia, să poţi să i te alături doar dacă ai jurat virginitate fizică şi morală tot restul vieţii. Nu?

Mi se pare caracteristic pentru vulnerabilitatea românului la manipulare: cum vine o nouă oportunitate de scandal şi de dramă, românul uită instant de justiţia subordonată, impozitarea crescută şi toate modurile în care vrea PSD să-l fută, şi se apucă să-i mute în boxa acuzaţilor pe confraţii lui de la #rezist: “Cum îţi permiţi, mă, să protestezi cu mine, dacă tu ai fost băsist înainte? Protestul e un spaţiu al elitelor, nu are voie decât cine n-a mâncat usturoi şi nici gura nu-i miroase”.

Pentru ca nişte legi să fie abrogate, protestul nu trebuie să fie elitist, ci majoritar. Asta ar trebui să fie prioritatea.

Şi dacă noi ca naţiune am avea simţul priorităţii, nu al ultimului circ, am fi invincibili. Din păcate, nu e cazul. Şi de aceea, PSD va domni netulburat pe aceste meleaguri pentru totdeauna şi va jefui bugetul de stat după pofta inimii.

 

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

1 Response

  1. Just. Însă mă încăpățânez să cred că vom prinde și ziua aceea fără pesedeu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Advertisment ad adsense adlogger