Despre reacţii exagerate

La un moment dat, cerusem sample-uri cu “cum combatem mârlani hărţuitori”. Next thing you know, am uitat complet de chestia asta. Fetele care mă citesc, însă, nu.

Vreau să spun că remarc o nouă tendinţă, la fel de periculoasă ca pasivitatea politicoasă. Şi anume:

Gogu: Ce frumy eşti scumpa!

Maricica: Eşti un bou idiot, handicapat, imbecil, cretin, dobitoc, retardat, ciung, chior şi şchiop, cu mâzgă-n loc de creier şi cu un băţ de chibrit în loc de pulă. Mă-ta face bot la tractorişti. Să-ţi iau familia la rangă şi morţii la îngropat bisericesc cu suprataxă! Să-ţi fac şi să-ţi dreg, şi iar să-ţi fac, şi să-ţi tot dreg, şi face-ţi-aş şi drege-ţi-aş! Crăpi!

Ce vedem noi aici? Un pulică frânaru cam prostănac care-şi încearcă şi el norocul şi o isterică spumegând din nimic.

Fetelor. Nu luaţi familia la rangă şi mama la iubit din prima. E la fel de lame ca pasivitatea hipertolerantă. Spuneţi şi voi frumos, omeneşte, că nu l-aţi angajat evaluator de look sau orice altceva, finuţ dar expeditiv.
Abia boul insistent, care revine de 5 – 6 – 12 ori, deşi i se tot spune finuţ că nu prezintă interes, trebuie trecut Dunărea pe un pod grandios confecţionat din organe genitale masculine.

Poate vă va surprinde, dar unii chiar înţeleg şi de vorbă bună.

Deci:

Gogu: Ce frumy eşti, scumpa.

Maricica: Mulţumesc. Dar nu sunt “scumpa” cu străini.

Unii Gogi chiar îşi cer scuze la faza asta şi back off. Alţii:

Gogu: Ei, dar poate n-am chef să fim străini.

Maricica: Eu da. O seară / zi / noapte mişto.

Dacă nici aici nu pricepe şi mai revine cu o idioţenie, poţi să-i administrezi preacinstitul mădular. Dar nu din prima pe tot. Fă şi tu preludiu. Începe cu insulte mai subtile. Abia când astea nu merg, bagă-i-o până-n esofag, sau laringe.

Să dai tot din prima e întotdeauna prost. Pentru că nu ai unde să creşti. Mai bine aplică o indicaţie regizorală preferată a unui bun prieten al meu: “E o scenă horror, deci începi dulce.”

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

26 Responses

  1. Silvia says:

    :))) hmmm cred ca orice femeie cand ajunge Sa scoata madularul..e deja cu nervii întinsi 🙂

  2. Cel mai bun articol pe care l-am citit pe anu’ asta! 🙂

  3. kontraziceri says:

    unii Gogi înțeleg de vorbă bună, înseamnă că înjurăturile sau comparările cu un ipochimen sunt rele? nu, doar că uneori țin locul – și slavă Domnului – unei cafteli păguboase.

  4. papagigli says:

    “Frumy”? Asta chiar e o abordare de tractorist venit s-agate “mindrute” la hora-n sat.
    Acum multi ani, pe vremea agatatului meu stradal, abordarea se facea cu oferte, nu cu complimente basite. Oferte care variau de la o cina, la limbi. Oferta era functie de “subiect” E adevarat ca reactiile doamnelor erau diverse, dar nu functie de oferta, ci de mentalitatea fiecareia. Reactia cea mai idioata, nu era cea cu “madularul” ci “cred ca ma confunzi. eu nu sunt d-alea” Ei bine, la o astfel de replica, de Camin Cultural, nu numai ca nu insistam, dar faceam stinga-nprejur pentru a nu-i voma aleia-n poala (cu “oa”) 😆

    • Nautilus says:

      Cică soldatul sovietic e abordat de comandantul lui de companie:

      – Băi, Ivan Ivanovici, văd că de la o vreme ai succes la femei, ce n-a văzut Parisul. Să mor dacă înţeleg. Spune-mi şi mie cum faci, să-mi bag pula. Îţi dau 2 săptămâni de permisie, pe cinstea mea!
      – Nu fac nimic deosebit, tovarăşe căpitan, să trăiţi! Cum văd o femeie care îmi place, mă duc la ea şi o întreb dacă se fute.
      – Nu poţi să faci aşa ceva, au să-ţi dea cu poşeta în cap!
      – Aveţi dreptate, tovarăşe căpitan, 9 femei din 10 îmi dau cu poşeta în cap, dar a zecea se fute!

      • papagigli says:

        Nau
        Pai sa stii tu asta poate fi considerat un postulat, intrucit spusele lui Ivan sunt inatacabile 😆 Desi, sunt convins, petrecind citeva saptamini pe acele tarimuri, ca asta a incurcat sexele. Sa fac plici daca-ti exagerez cu ceva, dar pe strazile Leningradului femeile erau cu ochii dupa berbanti, si nu invers. Se pare ca razboiul, al mondial, le-a vaduvit nu numai pe cele maritate. 😉

  5. haris says:

    mereu m-au enervat femeiile care înjură de “pula lor”… este mai elegant să le spui, celor care te scot din sărite, privindu-i adânc în ochi, cu o privire de om care cunoaște și știe ce spune: “de nu te-ar mai fute tac-tu!” este și unisex…

  6. Tata lu' Veve says:

    O sa-l printez si o sa-l pun in rama. Mai mult de atat nu pot face, dar asta dupa ce ma opresc din ras si-mi sterg lacrimile. Daca ma voi opri vreodata! 🙂

  7. stradasforii says:

    Deci nu traiesti chiar dupa idea care o predici… deci nu f.. tot ce misca mai mult incerci ghionturi sa dai celor care se lasa cam usor inghiontiti… In idea mea sa-i dai un ghiont cuiva care te ia cu ‘frumy’ e ca si cum iti alegi ‘un task banal’ adica probabil ai nevoie de o scuza sa-ti exersezi limbajul si sa-ti flexexi muschii inclusiv cei anali … Parca prefer mai mult femeile care nu-si cauta scuze ca sa injure … deci de la fata care f.. tot ce misca pana la femeie eu zic ca mai ai… dovada fiind ghionturile care le alegi si probabil le si dai celor cu ‘frumy’ pe limba! Singura greseala a lui Gogu pare a fi sa chiar creada ca Maricica e chiar ‘frumy’ zic eu – si sa incerce sa o convinga si pe ea de asta!

    • Lorena Lupu says:

      Singura greşeală a lui Gogu e că face pe interesantul în mod stupid şi inutil, şi cam asta e şi singura greşeală a ta. Desigur, pe lângă faptul că acest comentariu al tău geme de cretinism hâd, negru şi crâncen. Ce zici, ar fi o idee să dai x din colţ, să nu mă mai citeşti şi să nu mai ştiu nimic de existenţa ta în univers vreodată?

  8. stradasforii says:

    cred ca singura care latra esti chiar tu probabil in idea ta asta e sa f.. tot ce misca si sa pari si interesanta in locul meu cum interesul tau nu ma gadila pe nicaieri .. … iar pe stil popular probabil… cateaua care latra nu musca decat coada sau stapanul … si nu sunt nici una si nici alta draga! deci mai incerca… dupa atata scris ar trebui sa ai si alcteva in arsenal decat un latrat o coada si un stapan hai sa vedem cum stai cu f… daca tot il ai tatuat pe manseta virtuala !

    • Lorena Lupu says:

      băi, căcăţel prost,

      eu nu sunt responsabilă de faptul că tu nu distingi spiritul diverselor texte, ci doar litera lor. asta vorbeşte doar despre cât de cretin eşti. iar faptul că adopţi tonul ăsta vehement, de parcă aş fi futut-o pe mă-ta şi n-aş fi plătit-o cu cei 30 de lei cuveniţi vorbeşte despre ce puţulică mică, irelevantă şi fără simţ al proporţiilor eşti.

      cert e că tonul ăsta obraznic nu se admite la mine pe blog. nu-ţi datorez nimic şi nu am de ce să tolerez o lăbuţă patetică şi lacunară la educaţie. ban!

  9. Ratacind pe net says:

    Asta cu “sa-ti iau mortii la ingropat bisericesc cu suprataxa” e buna. Adica nu-i de ajuns ca i-ai luat familia la ranga, o mai si ingropi la suprataxa :)) E de notat 🙂 Acum sper ca nu ceri copyright pe ea.

  10. antigelu says:

    Eu sint un delicat, nu am “frumy” in vocabular.

    Loreno’, fac fetele pe leoaicele dar rar vad pe vreuna sa respinga grobianul care fie sare pur si simplu pe el, fie scoate texte invatate pe hi5. Si unii si altii vrem, dorim, doar ce nu putem avea. Iar cand il avem, sintem dezamagiti (Oscar Wilde).
    Rad fals, arata dintii si sint fericite ca le-a bagat zmeul in seama. Eu am renuntat sa mai inteleg, “women are made to be loved, not understood” (Oscar Wilde).

    Si nu inteleg de ce va plangeti, cand voi detineti cutitul si painea. “How can we use sex to get what we want? Sex is what we want” (Frasier).
    Credeti ca o simpla replica repara ceea ce 7 ani de acasa nu au reusit? Grobianul tot ala e, cu replica isteata sau fara. Faza aia din Asfalt Tango, cand Calinescu e pus la colt si facut mic doar din vorbe, exista doar in filme. Caveman-ul recurge la violenta (verbala sau fizica) cand se simte nesigur.

    • Lorena Lupu says:

      Nu ştiu ce fete cunoşti tu, dar e trist.

      “Deţinutul cuţitului şi al pâinii” face să fii de multe ori hăituit, stresat, pisălogit în cele mai cretine şi enervante moduri de toţi cretinii. Nu e nimic plăcut în asta.

      • antigelu says:

        Cunosc un caz cand respectiva s-a casatorit doar cu intentia de a scapa de avansuri. Care veneau din toate partile, de la golani pina la prof. universitari.
        Doar ca pierdut un element important din vedere; casatorita, “trebuia” sa accepte avansurile sotului 😀

        E trist, dar e realitatea.
        Reactia e mai pozitiva la “papushe, te-a durut cand ai picat din rai?” in comparatie cu “am observat ca cititi o carte, ce parere aveti despre autor?”. Primul scoate un zambet, in cel mai rau caz, al doilea te trece direct la “freaks”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading