Dublul standard legat de pedofilie

Pe de o parte, dacă ieşi în stradă de Gayfest să lupţi pentru drepturile la o viaţă normală şi legală ale gay-ilor, lesbienelor şi transexualilor – persoane atrase de ADULŢI – dacopatul pesedist tradiţional o să-ţi facă ditamai cocina în comentarii că promovezi pedofilia. Deşi lesbiana normală e cam la fel de atrasă de fetiţe, precum e o femeie heterosexuală sănătoasă atrasă de băieţei. Adică DELOC.

Argumentul principal al aceleiaşi turme de aolitori profesionişti va fi “Văleeu, cum o să le explic eu copiilor mei că aceşti doi domni se ţin de mână?”

Simplu. Aceşti doi domni se iubesc. Şi copilul o să zică “aha” şi cam atât.

Deci, când vine vorba de drepturi acordate unor plătitori de impozite în acelaşi cuantum ca şi ei, copiii trebuie protejaţi, feriţi, cu ochii acoperiţi, deoarece, se ştie, e contagios. Cum vezi femei sărutându-se, instant o să te mănânce să săruţi şi tu una, chit că până atunci, zi de zi, l-ai văzut pe taică-tu sărutând-o pe maică-ta. Hopefully.

Că dacă l-ai văzut caftind-o, nu e contagios.

Bun.

Apare cazul în care copiii ăştia, pe care vrem ATÂT DE TARE să-i ferim de pedofilie se trezesc faţă în faţă cu un pedofil autentic. Care, colac peste pupăză, le e şi profesor. De religie. Şi care, în loc să le predea psalmii, se apucă să-şi mângâie tandru instrumentul la ore. Şi prin instrument nu mă refer la sfânta cruce. Trei fete îl filmează, şi fac filmuleţul public.

Ce găsesc de cuviinţă toţi aceşti puritani purisani, îngrijoraţi până-n plăsele pentru ochişorii nevinovaţi ai copiilor, să facă? Să-l aresteze pe nenorocit şi să-l ţină departe de copii pentru tot restul vieţii lui? Cum ar fi consecvent şi firesc?

Nu.

Scad nota la purtare a elevelor, pentru că n-au asistat mute şi sfielnice la actul de depravare publică, şi eventual n-au şi cooperat să facă ora de religie mai plăcută.

Ce transmite acest gest altor copii în aceeaşi situaţie? Că trebuie să înghiţi umilinţa şi să taci, să nu spui nimic, să-l laşi pe adevăratul pedofil să-şi facă mendrele cu tine.

Scandalul care începe din acest punct ajunge până la Ministerul Educaţiei, care, cum ar fi firesc, ar fi trebuit să-şi facă un mea culpa că, iată, învăţământul finanţat din banii contribuabililor e tarat de astfel de specimene bolnave, să-i retragă definitiv dreptul de a preda ipochimenului şi să-i administreze o mustrare care să descurajeze definitiv orice alt cadru didactic de un gest obscen în apropierea copiilor.

Păi, nu? Era vorba că nu putem să le explicăm concepte simple, şi că trebuie să-i ferim.

Ei, bine, Ministerul decretează că da, elevele trebuie pedepsite pentru că au făcut public acest comportament inadecvat. Pentru că aceste tinere care s-au simţit agresate vizual de un gest obscen au ales să denunţe pe nemernicul, sau ok, doar bolnavul care îl comitea.

“Trauma episodului indecent poate să existe la aceste eleve, însă aceasta nu explică faptul că ele au filmat şi apoi au şi făcut publice imaginile filmate. Elevele ar fi putut alege, spre exemplu, calea discuţiei cu diriginta, cu echipa de conducere a liceului, cu reprezentantul elevilor sau chiar cu alte autorităţi. Este de menţionat că atât reprezentantul elevilor în Consiliul Clasei, cât şi reprezentantul elevilor în Consiliul de Administraţie, au propus sancţionarea elevelor”, spune Ministerul Educaţiei.

Cu alte cuvinte, fii traumatizat în limitele trasate de partid şi îndură, că altfel, îi vom asmuţi pe propriii tăi colegi (vezi reprezentanţii elevilor) împotriva ta.

Ministerul Educaţiei ignoră siguranţa şi confortul psihologic al copiilor, şi pledează pentru soluţii “pe sub mână”, hai că vorbim noi cu diriginta, cu depravatul, o mână spală pe alta şi ambele obrazul.

Nu! Când un copil este realmente în pericol – şi un descreierat care şi-o freacă în faţa clasei CHIAR e un pericol, spre deosebire de gay-ul tău obişnuit, care visează cu ochii deschişi la un bărbat masculin, ca Channing Tatum – există un singur traseu corect.

Iar acela este: “Bravo, copii! Felicitări pentru curajul vostru! Aţi făcut lucrul corect!”

Să fi fost eu părintele oricăreia dintre cele trei fete, în niciun caz n-aş fi stat la analize despre cum ar fi trebuit să reacţioneze copiii. Prioritatea mea ar fi fost ca profesorul dement să ajungă la spital, cu oasele atât de rupte, încât reconstituirea lor să fie mai complicată decât un joc Lego cu 1.500 de piese.

 

 

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

1 Response

  1. m says:

    Romania mereu surprinzătoare. Chiar nu mă așteptam la așa ceva, cu toată părerea mea proasta despre sistemul de învățământ. Posibil sa fie destul de controversat legal sa pui pe YouTube așa ceva, dar nu cred că e deloc treabă scolii sa dea o sancțiune elevelor in problema asta. Și e o chestie de bun simt sa nu le sancționezi, in condițiile in care preotul nu a negat ce a facut și și-a dat demisia.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading