Cel mai enervant clişeu ouat vreodată: Vouă vă place să fiţi tratate urât

 

Hai să presupunem că toate femeile universului ar începe să povestească între ele că bărbaţilor le place în secret să poarte kkt în nări. Că au auzit ele la o vecină că soţul unei rude îndepărtate a fost găsit la autopsie cu kkt în nări. Că a scris şi Click că Justin Bieber a venit la Gala Premiilor Grammy şi pe covorul roşu purta kkt în nări. Bine, unii speculează că era un muc rătăcit, dar noi ştim că era kkt.  Că a zis Mircea Badea la el în emisiune că blonzii au un apetit mai mare spre kkt în nări decât bruneţii. Că a publicat Olivia Stere pe Facebook o postare despre beneficiile naturiste ale kktului din nări. Că un unchi de mamă se ascundea în fiecare dimineaţă în budă trei ore, şi dacă stătea atât de mult, sigur, speculativ, îşi îndesa kkt în nări.

Pe baza tuturor acestor dovezi irefutabile, deducem că definitiv toţi bărbaţii poartă în secret kkt în nări şi, de cum vedem unul, îi întindem rapid o bucată groasă şi solidă de kkt:

“Hai, ţine, ştiu că în secret asta vă doriţi toţi.”

“Ce-ai, femeie, ai înnebunit? Cum să vii cu fecala spre mine, eu sunt un om sănătos şi normal.”

“Hai, lasă vrăjeala, ştiu că vrei kkt în nări.”

“Nu, jur pe bunul Dumnezeu că nu. Te rog, aruncă ăla undeva şi du-te şi tu cu el.”

“Lasă, pisi, ştiu că-ţi place. Uite ce kkt mare şi tare, şi uite ce miros pestilenţial are!”

“Ce n-ai înţeles, fă, marş dracu’ cu kktul tău cu tot!!” ar ţipa tipul, care nu ar şti cum să transmită mai clar informaţia.”

“Vai, dar ce fiinţe iraţionale şi emoţionale sunteţi voi, bărbaţii. Te pierzi cam uşor cu firea. Hai, ia kktul, ştiu că-l vrei”.

Şi bărbaţii ar face o mişcare, #Metoo, în care bărbaţi din toată lumea povestesc cum au fost ei agresaţi de femei nebune, care le fluturau excrementul pe la nas.

Dar femeile ar face o contra mişcare, alt-shit, care ar zice aşa: nu vă uitaţi ce zic fraierii ăştia public, realitatea e că vor kkt în nări, şi alea care vorbiţi pur şi simplu omeneşte cu ei sunteţi beta şi cuci, şi n-o să vă respecte.

Prin urmare, după ce o viaţă întreagă ai ţipat împotriva kktului în nări, pe patul morţii vezi că-ţi vine sora medicală, rânjind: “Hai, să-ţi fac o ultimă plăcere înainte de a păşi în neantul veşnic.”

Şi scoate o eprubetă în care mijeşte ceva maroniu…

 

***

 

Am folosit această metaforă grosolană ca să înţelegeţi cu toţii cât poate fi de enervant clişeul ăsta aberant, că femeile vor să fie tratate nasol. Că e exemplificat mereu prin “o femeie din Vaslui” sau “vecina unui prieten”, şi încă n-ai întâlnit în viaţa ta pe una care să pară că e fericită când îi vorbeşti urât, când te dai mare, sau când o arzi cocalar.

O femeie care se bucură de un anume lucru e evidentă din blocul vecin. “Aoleu, vai ce frumos, hahaha, mulţumesc, te iubesc, ţine nişte sarmale, oioioi, ioooi, iiooooi, iooooooooooooooooi.”

Una care face paradă de morţii tăi de cum te ţărăneşti la ea nu manifestă semnale subliminale de fericire, indiferent de ce te-ar minţi amicii tăi misogini. Una care devine defensivă, sau furioasă, sau strânge din buze, se închide în ea şi caută o scuză să se care e o femeie căreia NU i-a plăcut comportamentul tău.

Dar unii oameni duc prostia de a insista într-un comportament oribil iar, şi iar, şi iar, şi iar, şi iar. Apoi, tot ei: “Femeile sunt posace şi rele.”

No shit, Sherlock.

Chiar nu există nici o conexiune logică între comportamentul tău jalnic şi furia crescândă cu care-ţi răspunde. Dar chiar deloc. Chiar e o simplă coincidenţă.

Iar cei mai amuzanţi mi se par ăia care-ţi aruncă o arţăgoşenie, tu le răspunzi cu aceeaşi monedă, şi tot ei, uimiţi: “Mă aşteptam să fii o doamnă.”

SĂ MORI TU.

Aşteaptă-te să fiu o doamnă într-un singur mod: poartă-te ca un domn. Altfel, nu te văicări tot tu că mă cobor la nivelul tău şi te bat cu experienţă. Experienţă pe care mi-am format-o cu alţi sectanţi ai bisericii “Femeile vor să fie tratate urât.”

***

Îţi plac textele Trollywood? Poţi susţine şi tu proiectul.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

2 Responses

  1. Valentin Raileanu says:

    Interesant articol , iar abordarea…pfff…e greu sa educi bunul simt

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading