În seara asta, avem un spectacol

Iată un fragment din textul piesei, aici. Un interviu despre cum a fost, aici. Eventul de Facebook, aici.

Mai multe, la faţa locului.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

3 Responses

  1. Oana says:

    Tare mi-ar placea sa vad spectacolul, insa locuiesc la vreo 2000 de km departare de Bucuresti. In schimb, inteleg ca ai facut un reportaj despre traficul de persoane, si vroiam sa te intreb unde poate fi gasit. Multumesc.

  2. Gheara says:

    Cea mai noua fantezie a mea este sa fut o femeie beata. Dar beata manga, in ultimul hal. Beata,beata, sa se pise pe ea, sa-mi vomite in pula.

  3. Gheara says:

    Ha,ha ce amuzant. Asta imi aminteste de povestea lui Creanga,cu maicuta care se futa in padure. o stiti? N-o stiti. Era o maicuta si intr-o zi a plecat in padure sa culeaga ciuperci. si-acolo trecea un om cu o caruta,ala care taie lemne, padurarul,lemnarul sau cum ii zice. Si el ii zice: ,,ce faci maicuta acolo?” ,,uite culeg ciuperci” zice ea. La care el o intreaba-,,nu vrei sa-ti arat ceva?” ea mirata zice- CE? Atunci padurarul se descheie la fermoar si zice-,, UITE asta e o pula. Iti place?” Si uite asa s-au futut in caruta,i-a tras pule in caruta. Pana cand una dintre maici de la manastire, a mirosit ceva suspect,ca prea pleca asta des la padure. Si intr-o zi a urmarit-o,a prins-o in fapt si a turmat,o la stareta. Si gata,s-a terminat smecheria :)))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading