Leapşă: Lucruri care mă înspăimântă

Primită de aici

1. Oamenii mizerabili care fac pe sfinţii, şi vezi după atitudinea lor că pretenţiile de sfinţenie nu îi împiedică să îşi continue ticăloşiile
2. Păianjenii şi alte insecte
3. Apa prea adâncă – mi-e o frică instinctuală de înec
4. Puiuţii mici de animale fără stăpân care se încurcă printre picioarele trecătorilor, implorând din priviri să fie adoptaţi – şi mulţimea care trece indiferentă pe lângă ei
5. Copilele care cerşesc în metrou, ţinând în braţe bebeluşi pe care e evident că i-au născut la 12 – 13 ani – iar la 20 arată ca nişte babe
6. Prietenele care, după măritiş, se îngraşă subit 15 kilograme
7. Ştirile despre asistente maternale care ucid copii de 4 ani, bebeluşi arşi la maternitate şi copii violaţi de propriii lor membri de familie
8. Filmuleţele despre cum unii maltratează animale şi le jupoaie de vii doar pentru ca nişte pi*de de bani gata să poarte “blănuri naturale”. Pardon! Nu filmele – ci realitatea care le-a inspirat
9. Gândul că motanul meu Pulică o să moară înaintea mea
10. Gândul că, eventual, aş muri eu înaintea lui, şi poate că nu s-ar găsi nimeni să-l adopte şi să-i ofere un trai frumos – şi poate familia mea l-ar abandona.
11. Gândul că, poate, într-o bună zi, dadatroll va înceta să comenteze pe blogul meu
12. Gândul că în centrul Bucureştiului se fură palmieri, ziua în amiaza mare
13. Gândul că, poate, într-o bună zi, Ileana Lucaciu va scrie ceva de bine despre mine.

Dau leapşa Simonei R şi lui Dreaming Jewel – două tipe cu umor. Îmi doresc în cel mai mare secret să trataţi leapşa fără exces de patetism – dar, în fond, e alegerea voastră.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

  1. o smochina says:

    Cel mai probabil pentru ca imi e frica. Chiar daca nu realizeaza cu ce greseste(si exista “greseli” pe care nu o sa pot vreodata sa le spun pur si simplu) nu pot s-o las balta. O iubesc. Mi se face dor de ea chiar daca stiu de la 6 ani ca mama nu e langa mine si nu e omul care ma protejeaza. Nu suport sa vad ca sufera din cauza mea. Ma lupt sa nu o dezamagesc desi sunt convinsa ca tot ce fac si tot ce sunt o dezamageste. M-am mutat. In apartamentul ei pentru ca mi-a zis ca-i al meu. Cand se enerveaza pe mine e al ei. M-a convins ca pana ceva legal nu e al tau nu e defapt al tau.
    Pentru ca imi e frica. Nu cred ca o sa ma descurc. M-a rasfatat si mi-a spus ca din cauza asta eu nu o sa ma descurc. Chiar daca ma cunosc fizic si psihic si cred constient ca m-as descurca, inconstient reactionez ca si cum nu sunt instare de nimic. Dar daca in timp o conving?
    In plus, ca sa demonstrez ca sunt totusi instare trebuie sa fiu prin preajma ei.
    E un cerculet vicios si eu nu am curaj sa ies din el.
    Pentru sunt o mamaliga, deaia.
    Pentru ca, chiar daca atunci cand nu e in preajma reusesc sa fiu mai mult, cand imi vorbeste ma transform intr-un copil prost, impiedicat si neputincios.
    Si pentru ca sunt putin paranoica si cred ca are tentacule peste tot.
    Ma afecteaza mai mult gandul ca ea crede ca nu-s instare decat gandul ca eu cred ca nu sunt instare. Relatia mea cu mama seamana cu un film de Almodovar.

  2. BM Tamas says:

    @Zana Carabina am declarat intr-un post anterior cine sunt…nu sunt Tibi sunt Marius (e posibil sa fim gemeni si sa ne fi ratacit prin spitalele Romaniei vre-o asistenta ze(si)loasa)

  3. BM Tamas says:

    @Lorena: Incantat de cunostinta

  4. Vulpe vanator says:

    Ca sa fiu sincer, nu sunt decat pescar innrait. Dar am citit pasionat fiind multa literatura despre vanatoare. Nu m-a schimbat in nimic lumea, sunt acelasi, care la 5 ani a aruncat prima data undita in apa, n-am mai fost la pescuit de 3-4 ani, din lipsa de finante, timp liber si imbecilizare urbana.Important nu e pestele, importante sunt diminetile acelea , inainte de rasarit, broastele, pasarile, vantul intre trestii. Importanta e natura de care ne batem joc, mai mult sau mai putin. Eu nu sunt exemplul negativ pe care sa-l arati cu degetul:” copii , nu faceti ca el!”, eu sunt unul din lunga lista care constata an de an ca asa nu se mai poate. Sunt mai aproape de gandul tau decat iti poti da seama si ma resemnez in durere printre gunoaie si hartii care au impanzit apele, padurile, raurile si tot ce aveam mai pur.

  5. Lorena Lupu says:

    vulpe: am reluat discuţia într-o postare nouă.

    şi eu sunt îndrăgostită de natură – la prima oră a dimineţii – de vegetaţie luxuriantă, parfum de flori sălbatice, aer curat şi ciripit de păsări. Dar dacă trec pe vreun pod al Dâmboviţei şi văd vreun peştişor zbătându-se pe pod, îl iau frumos şi îl arunc înapoi în apă. Deci practic antipescuitul. 😛

  6. Lorena Lupu says:

    o smochină: eu când remarc că un om sau altul încearcă să construiască genul ăsta de relaţie cu mine, mă volatilizez subit. e cel mai harmful lucru posibil. fă ceva!

    marius: ok

  7. dadatroll says:

    Sati spun sincer, si ca eu am suces ma inspaimanta.

  8. Lorena Lupu says:

    măi, din păcate tu te scapi des. simulezi agramatismul, apoi, uneori, uiţi de personajul virtual pe care ţi-ai pus în cap să îl interpretezi şi scapi câte un comentariu de o inteligenţă şi o pertinenţă uluitoare. iar trecerile astea bruşte deal-vale sunt fascinante. ce vrei?

  9. dadatroll says:

    Deci tu zici cas inteligent? Sai zic si la prietenu meu Ilie carei cultivat ceai zis tu sa vezi ceo sa se rada. O sa ne radem amandoi de fapt.

    Ce sati zic, poate eu mai am un blog in care am numai comentari din astea inteligente si pertinatoare. Si lai vazut pe primu loc? Nui aia de speriat?

  10. Lorena Lupu says:

    dadatroll: da, bine.

    şi totuşi, nu cred că ai şi un blog serios. sunt sigură că te-ai plictisi de moarte să faci pe seriosul.

  11. dadatroll says:

    Pai sa zicem cash avea. Nici eu nu cred ca am un blog serios ca eu nu cred cas asha de inteligent cum crezi tu cas, si nici prietenu meu Ilie care e cultivat ca un cartof nu crede. Poate el are un blog serios, mai sti? Oricum nare asa mare suces ca al meu sau Gramo.

  12. cutza40 says:

    hahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, Lorena, ma lasi sa fiu fan dadatroll? te rog frumos! ca mie imi place cum se prosteste si cum scrie neortografic, ca am ce corecta. Bine, o face voit, nu ca unii elevi de-ai mei care au intrat acu intr-a noua si nu au auzit de Creanga.

  13. Lorena Lupu says:

    dadatroll: dacă e cultivat ca un cartof… asta înseamnă că e reprezentant al culturii underground?

    cutza: păi de ce ai nevoie de acceptul meu ca să fii fan dadatroll? 😛

  14. cutza40 says:

    Bun, deci ma declar fan dadatroll

  15. dadatroll says:

    Pe spate elevi astiai tai. Creanga a fost cel mai tare jucator de ping pong din Romania cum nau auzit de el? Ei ce se joaca mai mult biliard?

  16. Lorena Lupu says:

    Eu votez pentru Counter Strike. 😉

  17. Andhra says:

    Lorena, iti cer scuze pentru intarzierea cu care imi aterizeaza raspunsul. Daca la un moment dat s-ar impune costuri pentru intretinerea unui blog, mi se pare si mie absolut normal ca administratorii acestora sa le suporte. Prin urmare, acea idee a mea s-a vrut o simpla gluma, inspirata de temerile pe care Beatrice tocmai le enuntase. 🙂

  18. BM Tamas says:

    Counter Strike ar fi parfum fiindca iti mai creste adrenalina, dar copchiii astia se joaca de-a Frizeru’ cu venele si de-a Demolatorul trantindu-si capetele de cate un zid ca sa-si arate latura EMOtiva…Hopless!

  19. cutza40 says:

    Nu, ai mei nu se sinucid, ai mei sunt manelisti si vor sa ramana asa. Un fel de Gica din romanul Lorenei.

  20. Lorena Lupu says:

    Manelişti? În Târgu Mureş?? Nu se poate!

  21. cutza40 says:

    Nu peste tot, Lorena, dar eu am scoala in cartierul Mureseni, mai periferic,poate ca nu e ca la Bucuresti, dar ce sa fac daca le plac manelele oamenilor?

  22. jock says:

    da cine e Ileana asta? Nu am avut rabdare sa cetesc toate comentariile! Putem sa-i aratam p**a?

  23. Lorena Lupu says:

    nu, nu, că se sperie.

  24. Cristina says:

    Am si eu, ca tot omul multe spaime, nu le-nsir, dar uite ca iti zic una, tocmai pentru ca era legata de tine 😀 Iti citeam blogul si, pana la postarea aia cu propranololul (la care chiar nu m-am putut abtine) nu prea-mi venea sa te comentez. Nu ca-s funny? 😀

  25. Lorena Lupu says:

    ştiu că sperii prin comentariile foarte tranşante la adresa celor care încalcă net-icheta. dar te asigur că dacă tu eşti nice, şi eu sunt nice. chiar dacă exprimi un punct de vedere opus.

  26. Cristina says:

    Sperietoare nu eşti, cred că doar mai bătăuşă (iar eu nu-s), poate de aceea… Oricum, e bine că am aflat asta acum şi, când voi avea ceva de zis, să ştii că nu mai tac. 😀

  27. Lorena Lupu says:

    totuşi, cred că se observă cu ochiul liber că răspund normal la normalitate. şi amabil la amabilitate. şi prietenos la prietenie. şi cu argumente la argumente.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading