PMS

Ţi-e cald, deschizi geamul să aeriseşti încăperea, te enervează frigul, îl închizi la loc. Vrei muzică. Nimic din ce ai pe calculator nu te tentează.

Cauţi pe iutub un playlist al artistului X. Te enervează. Închizi iconiţa. Te enervează şi liniştea. Faci zapping pe televizor; toate mutrele care apar pe ecran cer palme. Unele cer pumni. Şi unele cer chiar pulă-n gură. Închizi televizorul, deschizi o bere. Te enervează că-i amară. Mai ai cafea – dar simplul gând la cafea îţi stârneşte greaţă, la dracu’, iar ai exagerat cu cofeina. Mai ai o cutie cu suc de portocale – dar e acră – şi lapte – care e greţos. Închizi frigiderul.

Parcă ai mânca ceva, dar nu ştii ce. Dai un click la nişte delivery-uri. Le urezi în gând să-şi bage în cur cartofii prăjiţi cu pulpe de pui şi Cola 330 ml. Parcă un chinezesc, ceva… Nu, gândul la mirosul mâncării chinezeşti îţi întoarce stomacul pe dos.

Ai suna pe cineva, dar nimeni din agendă nu te încântă. Toată lumea are o trăsătură iritantă, din categoriile a) urât(ă), b) prost (proastă), c) zdreanţă (de ambe sexe), d) pămpălău / tâmpiţică. Unii izbutesc performanţa de a intra în toate categoriile. Bun, arunci telefonul în geantă.

Ai de lucru. Dar nu ai chef. Stai ca vita în faţa ecranului pe care se lăfăie Wordul. Şi, simţi aşa, că parcă ţi-e cald.

şi buclă

E semn că trebuie să-ţi vină.

Iar cine vă zice că există leacuri, mă-sa-i curvă. V-o zice una care ia ginseng, “an effective herbal treatment for PMS”. Muie leacurilor băbeşti (indiferent de culoarea pielii şi continentul de origine al babei).

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

  1. Lorena Lupu says:

    da văd că v-aţi purtat frumos cât am lipsit eu. n-aţi lăsat aragazul pornit, n-aţi tăiat pisica să vedeţi ce are înăuntru şi nici n-aţi băgat deştele în priză. Ca oamenii mari.

  2. Liviu M. says:

    @Lorena:
    ma, cu Piemes sau fara Piemes, te contrazic.
    io po sa bag destele-n priza. io-s preten cu curentu. pa bune. 😉

  3. Liviu M. says:

    Bogdan e preten cu Stefan cel Mare, cu Mircea, cu Mihai.
    numa’ preteni la tine.

  4. dolores says:

    Nu ma simt cum te simti tu cand trebuie sa-ti vina ,defapt nu simt nimic .Dar imi iese pe nas cand mi-a venit am niste dureri groaznice.Colgi de-ai mei imi dadeau putina vodca in momentele respecive.Nu-i o solutie ddar amorteste putin durerea.

  5. Gabriela says:

    Cred că nu puteam citi ceva mai potrivit în momentu` ăsta. Mai ales cu-căldura şi cu frigul.

    • Dama cu pandalii says:

      draga mea, cum i-am răspuns şi doloresei mai sus, o soluţie sustenabilă, deşi vetustă, este diafragma. cîte o diafragmă în fiecare nară te scoate din rahat, ca să zic aşa. eu am încercat, nu e periculos deloc.

  6. catwoman says:

    Lorena, perfect de acord, nu trece cu niciun fel de pastile sau leacuri mai mult sau mai putin babesti :(. Din experienta mea, la fel de chinuita, starea naspa trece totusi daca fac dragoste. Acum, e drept, chestia mai grea era sa reuseasca cineva sa depaseasca peste starea mea de spirit absolut aiurea din momentele respective:)). Si, aici, sa ma ierte domnii comentatori de mai sus, dar realitatea e ca nimeni nu intelege cum iti e mai bine decat o femeie care sufera de acelasi lucru.

  7. morbo says:

    votati partidul muncitorilor socialisti!

  8. Unu' says:

    ce căcat de post. Acu’ n-o sa mai am chef de futing ceva zile bune.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading