Şi cum ne alintă şefa

Print screen şi crop dintr-un mail:

Asta nu înseamnă decât următorul anunţ: dispar de pe blog de vineri şi până duminică, total. Vă las cu Ostap Bender, care are din nou cont de admin. Plec în misiune. Dacă iese mişto, se va lăsa cu un reportaj care, sperăm noi, va fi tradus în toate limbile VICE. Dacă nu, înseamnă că-s mai idioată decât trolii care vin să cerşească pulă de supt.

şi, ca să nu plângeţi, vă dau ceva mişto de citit. Iaka.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

  1. goodman says:

    @Ostap Bender

    te fut?

  2. Isa says:

    Succes in misiune!

  3. Spor şi antren. Să nu uiţi de distracţie, Loren.

    Cît despre Ostap…. ne putem face de cap cu el cît eşti plecată?
    Hihi.

  4. Ostap Bender says:

    goodman, mi-o lasat lorena cheile de la camionu cu mui si nr. de telefon al continentului african. il sun?

  5. Lotus says:

    weekend plăcut atunci 🙂

  6. ügyvéd says:

    Ziceam ca nu mai intru cu comentarii aici. Deh, ma mananca-n cur. Vaz ca acum e pus un derbedel de gasca la administrare. Hai sa traiesti coaie! Vezi ma ca actritei Lorena Lupu i s-ar potrivi rolul Jane Eyre. I s-ar potrivi si oricare Sonia Dostoievskiana. Zi-i sa nu se supere pe mine, ca eu mi-s mai de moda veche.

  7. ügyvéd says:

    Păi nu? Am gresit, derbedel de lindic de pizda-n lipsa. Asa e mai bine?

  8. ügyvéd says:

    Nea Ostape Bendere, ce sa-i transmit lui Darie Jeg? Zi tu, cu cuvintele tale. Din partea cui sa-i transmit? Din partea lui atarnache de lindic sau din partea lui pupacios de pizdic?

    • Ostap Bender says:

      spune-i asa: ”sa nu uiti darie !” las ca-i transmit io personal ca l-am mai vazut prin carciumi. poate iti transmit si tie ca dupa nick si tu esti batator de șnițele pe cal, din zona. la o bere, of cors.

      • ügyvéd says:

        Stai linistit atarnatorule. Dupa nick sunt ceea ce sunt, adica avocat. I-am trimis deja o intrebare, sugatorule de lindic. Of cors.

  9. ügyvéd says:

    Raspuns de 0,2 RON. Mersi pentru sugestie. Se pare ca tu ai fost un bun practicant, din placere. Sugi acum un lindic din obligatie, sau hai sa-i spunem camaraderie. Amice, vezi ca e plina lumea de lindice, e saraca lumea de oameni de calitate.

    • Ostap Bender says:

      iuuui, i got my own private hater! intotdeauna mi-am dorit unul.
      si e si avocat. o sa-l grijesc si o sa-l hranesc si o sa-l grijesc din nou.
      oare stie cu biberonul?

  10. ügyvéd says:

    Amice, stim ca te da inteligenta afara din casa. Nu-i nevoie sa te justifici prin raspunsuri. Fiecare raspuns pe care mi-l dai dovedeste ca esti un om slab. Un om slab in gandire, un om slab in manifestari. Ce vrei tu? Vrei sa ne injuram ore intregi? Sigur ca putem. Eu intru pe site-urile romanesti cand sunt in casa parintesca din Bucuresti. Intru la Jeg.ro, aici, la pitici si futezatorii pentru a ma amuza si a-mi spune unele stari. Nu-mi face absolut nicio placere “cearta” cu tine.

    • Pula lui Ostap Bender says:

      ai uitat să zici că are puţa mică

    • Ostap Bender says:

      Nu sunt amicu tau si nici nu mi-as dori. Tu ai intrat pe un blog pe care am fost rugat sa-l administrez in sensul de a aproba/modera eventualele comentarii si te-ai balegat in mijlocul lor. Nici pe mine nu ma amuza cearta cu idiotii care nu au simtul umorului. La revedere, drum bun!

  11. ügyvéd says:

    Autosuficientule, din cauza ta si a altori bufoni asemenea tie, nici eu nu mai vizitez siturile romanesti. M-am balegat, tarane plin de fite? Nu, nu m-am balegat, mi-am spus opinia, moderatorul pulii mele! Dupa ce ca esti sclav, mai si claxonezi. Vezi-ti mai amarutule de viata ta! Nu ai vrea sa fii prieten cu mine… Vai ce mi-ai zis-o. Cine dracu ti-a cerut sa-mi fii prieten sclavule? Hai siktir nefolositorule!

    • Ostap Bender says:

      citesc și plâng, citesc. mai ai?

    • Ostape, nu plînge pentru neuronii în agonie, sînt prea mulţi şi ar trebui să nu te mai opreşti niciodată din plîns. Lasă cretineii să-şi dea stupizenia pe faţă şi trece pe deasupra cu grebla. Sau cu tăvălugul, că din ăsta n-ai ce grebla, doar bătuci la nivelul noroiului uscat care este şi va rămîne.

      Hai noroc, Ostape, aşa, de Lună plină.

  12. Pula lui Ostap Bender says:

    ügy, spune-i că are ţîţe mici, să vezi cum se oftică.

  13. Pula lui Ostap Bender says:

    ostape, spune-i că are pula mare, să vezi cum se oftică

    • Ostap Bender says:

      hăhă, nu-i spun că se supără și poate dă cu laptopu de dușumeaua casei părintești. pe urmă mă târâie prin tribunale.

      • ügyvéd says:

        Amaratule, numai pula ta obosita de atata selfmanopera se taraie. Ti se taraie prin chiloti, unde prinde mediu abraziv propice. Bai cacanare, de cate ori ti-a dat la mirosit chilotii Lorena pentru a te “promova” moderator? Un moderator trebuie sa aiba minima decenta, nu sa se dea in prostii cu restul pulimii. Tarane, citeste si plangi, obositule. Vezi ca Labis era betiv dar nu era sclav ca tine. Sclavule, ia lectii de la @nedormitul.

  14. goodman says:

    ügyvéd: “Intru la X, Y si Z pentru a ma amuza si a-mi spune unele stari”

    si io idem: bai ügyvéd, o fut pe ma-ta (amuzament!) cu pula sculata (stare!)

  1. July 15, 2011

    […] ei îndrăgite, nenea Vlad, nenea Virusache, nenea Vania, Iulia, Oana şi animăluţele ei, Lorena şi motanul Pulică, Caius, Androxa, Rokssana, … ei, lista încă nu gata, dar oricum e invitată toată lumea, […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading