Siteuri cărora le-aş da foc

Desigur, dacă internetul ar arde. Dacă internetul ar fi inflamabil, o bună parte din el ar pieri de chibriturile mele. Iar posesorii să se uite. Cu respectivele chibrituri înfipte în toate orificiile care vă trec prin cap. Arzând, desigur, că de-aia-s chibrituri.

5) Site-urile care-ţi deschid o a doua fereastră, la o imbecilitate care nu te interesa. Parcă ar fi librăriile de pe vremea lui Ceauşescu, care-ţi vindeau Jane Eyre la pachet cu Teze comuniste volumele XXII şi XXIV şi cu o cărţulie despre Ceauşescu, conducător iubit.

4) Paginile care încep să cânte de cum le deschizi. Astea sunt ca indivizii disperaţi care îţi arată penisul din prima secundă în care le accepţi invitaţia în oraş, de teamă că n-ai înţeles suficient de clar că vor sex, nu conversaţie amicală. Bonus de bătut cuie-n talpă: când chestia care cântă de pe site nici nu e la vedere, să-i poţi pune un leucoplast peste gură şi să tacă-n morţii mă-sii.

3) Siteurile unde imaginea textului îţi este subit obturată de un cearşaf de reclamă, căruia nu-i nimereşti nicicum x-ul şi, chiar dacă-l nimereşti, e un x fake, care de fapt derulează reclama. Muriţi, mă! Ştim că foamea e mare; dar îţi poţi doza reclama în pagină în aşa fel, încât să se menţină în limitele suportabilului!

2) Siteurile cu slide-uri, sau cu articole compuse din 25 de pagini, care-s 25 de fotografii cu câte o propoziţie. Deci, tu dai 25 de vizualizări pentru fixpula. Din 40 de rătăciţi pe-acolo, siteul a făcut o mie de vizualizări. Din 400, 10.000. Pe nimic, am apucat să zic? Asta prin dozarea informaţiei cu ţârâita, în mod fake, pe 25 de pagini.

1) Odioşeniile fără margini care îţi pretind “like” şi “share” ca să poţi vedea contentul. Mai ales când contentul e un youtube. Mai ales când acel youtube nu e sub nici o formă creaţia celui cu site-ul. Să pretinzi “like” şi “share” înainte de vizionare e o mârşăvie de oameni meschini cu penisul microscopic, care se ştiu inutili pe lume şi aplică stratagema: “Dacă tot suntem inutili, măcar să prostim cât mai multă lume”.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

10 Responses

  1. jademan says:

    Împarte articolu’ în câte o propoziţie pe pagină! 😀

  2. Decenu says:

    Eu as pune pct. 3 pe locul 2 sau chiar la egalitate cu pac. 1.

  3. Cristi says:

    Rezolvarea foarte simpla… macar partea cu pop-up rile si cea cu reclame.
    Instaleaza AD BLOCK (firefox addon sau la chrome extensions)
    O sa fie mai agreabila plimbarea prin pagini.

    Eu as fi completat cu articolele trusturilor de presa cu prefixul “Extraordinar” “Incredibil” “Nu s-a mai vazut asa ceva”… etc

    • Nu mai tzine… sunt scripturi care verifica afisarea reclamei. De ex . evz si porsteveul se incarca al naibii de greu cu adblock. Aveam o lista luunga in hosts si le-am dat pe local pe toate 🙂

  4. dadatroll says:

    Vezi cai scriis penis.

  5. pache says:

    penis microscopic? de parca toate siturile de cacat sunt facute de barbati! mars fa la cratita!!

    • Lorena Lupu says:

      actually, toate siteurile de căcat la nivelul cerşetoriei de atenţie la care mă gândesc acum sunt făcute de bărbaţi. sorry, ca nivel al băgării de seamă sugeţi mai grav decât femeile, poate şi pentru că în minţişoara voastră e ideea asta stupidă, că atenţia se ia cu japca. marş bă la tomberon!

  6. gigi muie says:

    Ce rea esti, fa.

  1. May 12, 2014

    […] că Lorena Lupu este piromană? O recunoaște singură; în plus, are certificat.1 Sigur, dacă o să-i parcurgeți lista de […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading