Un caz sinistru de ipocrizie

Am mai banat un homofob. De ce? Pentru că insista să pună semnul egalităţii între homosexualitate şi pedofilie. Deşi i-am explicat clar că homosexualitatea presupune consimţământ reciproc, iar pedofilia, nu. Pedofilia presupune existenţa unei victime (copilul) şi a unui adult (pedofilul). Deci, însăşi premisa reciprocităţii, care legitimează orice formă de aventură, sau orice formă de iubire, cade. Dar idiotul o ţinea pe a lui.

 

Dumnezeule, câtă ipocrizie. OK, e adevărat că pielea tânără, fragedă, e tentantă. DAR E TENTANTĂ PENTRU TOATĂ LUMEA. Nu e normal să pretinzi că numai un gay e atras de minori. Netul e plin de pornografie heterosexuală cu adolescente. Ziarele de scandal sunt pline de mame minore, fetiţe violate, fetiţe cumpărate şi vândute, fetiţe prostituate. Deci, să muţi povara pedofiliei DOAR PE UMERII GAY-ILOR mi se pare o URIAŞĂ IPOCRIZIE, CA ATUNCI CÂND MUŢI RESPONSABILITATEA PENTRU PROPAGAREA AIDS DOAR PE UMERII GAY-ILOR. (Şi, totuşi, sunt atâtea femei bolnave de SIDA).

 

Că cei care fut fetiţe nu-s atât de evidenţi? E chestie de mentalitate a diverselor comunităţi. Încă există romi care-şi mărită fetele la 6 ani. În Thailanda găseşti prostituate de 8 ani. Într-unul dintre reportajele mele, am vorbit cu o fată care fusese violată de taică-su de la 4 ani – dar m-a rugat să nu dau informaţia în reportaj, că îi e jenă.

 

Deci: pedofilia e o tară a ambelor orientări sexuale. E, în fond, plăcerea oricăruia dintre noi să pipăim carne fragedă, neafectată de legile gravitaţiei. Unii avem raţiune şi ştim să spunem “Stop”, alţii nu. Unii avem o anume responsabilitate faţă de ce anume i-am putea cauza adolescentului sau adolescentei respective – alţii nu. Nu e chestie de orientare sexuală, e chestie de maturitate. Toţi am fute numai minori. Dacă nu am avea bun-simţ.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

21 Responses

  1. Laura Trisca says:

    giiz, Ev Mediu…

  2. Remeniscienţe din perioada interbelică…. Puteai să ţi-o pui cu o tanti dacă avea 12 ani împliniţi (nu ştiu cum era la băieţi) – asta în legislaţia română.

    Acuma, trecând de pamflet, aş impune legea aia votată de Duma Fed. Ruse, cu sterilizarea artificială a pedofililor.

  3. footay says:

    De acord în maree parte, cu o singură excepţie: personal, prefer bărbaţi adulţi. Sunt un puc mai gerontofil, minorii neprezentând absolut niciun interes pentru mine.

  4. Da… cam ciudată afirmaţia acelui cetăţean că homosexualitatea şi pedofilia ar fi acelaşi lucru. Poate dacă eşti pedofil şi îţi plac doar băieţeii ai putea susţine că există sentimente de natură homosexuală. Chiar şi în această situaţie cred că ar prima atracţia sexuală infantilă, iar relaţiile amoroase cu un bărbat ar fi rare sau excluse.

  5. robert statnai says:
  6. Aly Ale says:

    Multi spun ca cei cu orientari sexuale catre acelasi sex ca ei, sunt bolnavi psihici. Nu dragilor! Pedofilii sunt bolnavii psihici! Cum poti sa-ti bati joc de o creatura atat de inocenta, inofensiva, pura si lipsita de aparare? Cum poti sa distrugi un copil in halul asta? Cum poti sa-ti bati joc de corpul, copilaria si psihicul lui/ei??

  7. Lumea nu e informata corect, mereu apar stiri conform carora “barbatul X din localitatea Y a violat un minor…” de aceea apar confuzii intre homosexualitate si pedofilie. Trebuie aratat clar ce e cu homosexualitatea si ce se intampla, de fapt. Nu am probleme cu ei, cat timp nu vin cu propuneri de diverse feluri.

  8. goodman says:

    eu personal ca hetero practicant habotnic convins nu gasesc nicio problema juridica, economica, sociala, religoasa, politica sau de orice alta natura la pedofilia cu fetitze. odata si’odata, mai devreme sau mai tarziu, oricum coana pula le va calauzi viata, e vorba decat de devansarea lui Tzero. e ca la tabla inmultirii – n-o mai invata in clasa a 2-a (3?) ci o invata la gradinita grupa mijlocie.

  9. Don Mitel says:

    Cazurile de pederastrie sunt muuuult mai rare decat cele de pedofilie heterosexuala. Par mai frecvente pentru ca s-au infiltrat in constiinta publica diverse “stock characters” cum ar fi preotul catolic pervers.
    In plus in societatea noastra baietii sunt mult mai valorizati decat fetele. Cati taranoi n-ai auzit declarand sus si tare ca vor ca nevasta lor sa fete un baiat. Asa ca atunci cand vulgul aude la stiri ca un baietel a fost abuzat, va exista macar la nivel inconstient un mai mare sentiment de revolta decat in cazul in care ar fi fost violata o fetita.

    • Lorena Lupu says:

      exact asta îi spuneam eu vitei sinistre şi oribile pe care am banat-o.

      când e violată o fată, reacţia muiştilor împuţiţi de români e: “lasă, mă, că sigur a cerut-o.”

  10. RG says:

    Scoate ala de pe blog, cu vizitatorii si tara, ca e degeaba. Ori poate Buckinghamshire e Brebu pentru el 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading