Un idiot

Florin Otrocol

18 iunie

Florin Otrocol

  • reverente
    nu doresc nimic in plus decat a va cunoaste, chiar daca la nivel superficial. ca sa explic, este interesanta atitudinea d-voastra. sunt atat de obosit incat afirm ca este prea multa pentru mine sa va ofer explicatiile gestului meu. multumesc anticipat pentru raspunsul cererii mele de amicitie, indiferent care va fi raspunsul. reverente, florin o.
    Apoi:
    grea e viaţa de reporter, mai ales când descoperi că ai de făcut teren la 9 dimineaţa. wtf! la 9 dimineaţa nici iarba nu creşte!

    1 august la 19:58 · Îmi place · 

      • Dan Boeriu io am programare la dentist mâine la 8. te-am bătut.

        1 august la 19:59 · Îmi place
      • Lorena Lupu da, dar aia la tine e “leisure”. la mine e “work”.

        1 august la 20:00 · Îmi place
      • Dan Boeriu păi aş prefea work decât urlete incontrolabile, freze-n gât şi căcaturi de frică la cur.

        1 august la 20:01 · Îmi place ·  2 persoane
      • Lorena Lupu anestezie nu ştii să ceri?

        1 august la 20:01 · Îmi place ·  o persoană
      • Dan Boeriu ba da, dar nu la orice căcat se “dă” anestezie. plus că deja dentista mă ştie. mie-mi trebuie doză dublă. să nu-mi mai simt nici limba-n gură.

        1 august la 20:02 · Îmi place
      • Florin Otrocol sa faci teren la 9 dimineata este o noutate sau o incercare pentru tine? :)))) dar unde lucrati domnita? … :)))

        1 august la 22:19 · Îmi place
      • Lorena Lupu dă un search pe google şi o să afli. apoi o să afli că-s joburi unde în mod normal lucrul începe la 12. ziua.

        1 august la 23:01 · Îmi place
      • Florin Otrocol domnisoara, nu doresc sa spun nimic printre cuvinte, daca doream sa nu aflu de la d-voastra apelam la google. v-am intrebat pe d-voastra, daca nu doriti sa imi raspundeti este in regula pentru mine, egal. va doresc o seara placuta … si pentru cei care incep munca la pranz nu am decat de facut o singura apreciere, probabil ca asta merita sau asa este conceput formatul jobului. lucrez in presa de 18 ani si daca trebuia sa merg la o speta in miez de noapte mergeam , pentru ca intotdeauna am facut cu placere ceea ce am facut. reverente.

        1 august la 23:07 · Îmi place
    • Lorena Lupu aha, am trecut brusc la pronume de politeţe! bun! dacă lucraţi în presă de 18 ani, e trist că încă n-aţi aflat că e o mitocănie să întrebaţi lucruri pe care le puteţi afla prin documentare pură şi simplă. atât despre lecţia de profesionalism pe această seară. sănătate.

      1 august la 23:13 · Îmi place
    • Florin Otrocol ‎:))) domnișoară prima capcană nu ați sesizat-o. sui generis nu sunt adeptul familiarismelor, ceea ce s-a intamplat la prima postare a fost o scapare, eu nu folosesc familiarismele decat tarziu de tot dar nu ma deranjeaza cand cineva le foloseste in conversatie. apoi, grobianismul d-voastra nu imi este deloc strain, chiar am mai trecut de cateva ori pe blogul d-voastra si doream sa ma conving ca nu faceti exceptii, ca sunteti aidoma pentru orisicare. din politete va multumesc pentru lectia de profesionalism, dar ceva imi spune (este o certitudine) ca eu sunt jurnalist, d-voastra nu. daca mai doriti sa adaugati ceva o puteti face fara a va teme ca va voi mai raspunde in aceasta seara. sincer, mi-a facut placere să vă citesc si ca reactie, si o spun fara nici o ironie. seara placuta. reverente.

      1 august la 23:28 · Îmi place
    • Lorena Lupu bun, deci dacă un om mi se adresează grobian, am tot dreptul să-i răspund la fel. 2. nu înţeleg de ce m-aţi adăugat ca friend dacă nu vă satisfac exigenţele. eu nu caut prietenia oamenilor pe care nu-i înghit, şi mi se par cel puţin penibili cei care o fac. 3. grobianismul de pe blogul meu se adresează, idem, grobienilor. 4. aprecierile dvs. despre calitatea mea de jurnalist sunt nule. încă o dată, sănătate! chiar nu am timp de pierdut cu indivizi care se folosesc de peretele meu să-şi dea importanţă.

      1 august la 23:31 · Îmi place
    De aici încolo l-am blocat, să nu mă mai fută la icre cu alte căcaturi. DA, URĂSC SĂ MĂ SCOL DIMINEAŢA, DA, EFICIENŢA MEA ÎNCEPE LA ORA PRÂNZULUI ŞI SE TERMINĂ LA 3 NOAPTEA, DA, ÎNTRE 3 – 12 DORM. ĂSTA E BIORITMUL MEU, FUTU-ŢI MUMA ÎN CUR DE PEDAGOG REFULAT CARELE EŞTI TU. ŞI, DA, NU VINE UN MILOG PENAL CARE ÎMI CERŞEA ADD-UL SĂ MĂ ÎNVEŢE CUM E CU JURNALISMUL.
Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

  1. Mitel says:

    ” nu doresc nimic in plus decat a va cunoaste, chiar daca la nivel superficial. ca sa explic, este interesanta atitudinea d-voastra. sunt atat de obosit incat afirm ca este prea multa pentru mine sa va ofer explicatiile gestului meu. multumesc anticipat pentru raspunsul cererii mele de amicitie, indiferent care va fi raspunsul. reverente”

    Un mod gretos de pompos de a spune: “Te futi?’ :/

  2. jez says:

    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=261367760556331&set=a.261367757222998.85393.100000493266213&type=1&theater

    la momentul respectiv am intrat si eu sa ii vad preferintele. omu mi se pare patetic (vezi mai sus)

  3. Gregorie Casă says:

    Lu ăsta de ce nu i-ai dat muie? Păi se poate?

  4. paul simon says:

    :)))))))))))))))))))))
    reverente
    :)))))))))

  5. ionut vasilescu says:

    Da’ ce-ti mai place sa te balacaresti!

  6. ionut vasilescu says:

    Sunt o vită proastă şi sug pula.

  7. ionut vasilescu says:

    în continuare sug pula.

    • Lorena Lupu says:

      cocalare idiot, muri-ţi-ar mă-ta în chinuri, încă nu te-ai prins că ţopârlăneala nu ţine cu mine?

      futu-ţi-o pe mă-ta aia proastă în gât, vorbeşte decent, că nu m-ai câştigat la belciuge, sau du-te să sugi pule în tomberonul de unde ai apărut!

  8. ionut vasilescu says:

    în continuare sug pula.

  9. ionut vasilescu says:

    şi nu mă opresc.

  10. ionut vasilescu says:

    …..

  11. ionut vasilescu says:

    ai dreptate, sunt cel mai mare prost. nu un prost.

  12. sorelu says:

    Sug pula.

    • Lorena Lupu says:

      alt prost care n-a înţeles că dacă mă-sa nu l-a învăţat să se adreseze în public străinilor, singurul răspuns pe care îl va primi este: marş în morţii mă-tii la tine-n coteţ.

      • Lorena Lupu says:

        sau acelaşi prost, cu alt nick.

        deci, băi, vită handicapată, să-ţi desenez ca la retarzi:

        tu vorbeşti politicos când vii la mine în vizită – eu te tratez politicos.

        tu te porţi ca un imbecil educat în tomberon, care a supt de la ta-su, nu de la mă-sa în copilărie – te tratez fix ca pe un imbecil educat în tomberon şi hrănit cu viol.

        acum ai 2 opţiuni:
        -bagi la creier ce ţi-am zis, o suni pe mă-ta şi o întrebi: “auzi, fă, vaco, mai zi o dată cum să mă port cu străinii?”
        -te duci în pizda aia a ei răpănoasă şi sifilitică şi nu mai latri la mine pe blog.

        e destul de clar, pulă proastă, sau eşti prea al dracu’ de cretin să pricepi schema?

  13. sorelu says:

    Sug pula în continuare.

    • Lorena Lupu says:

      vită cretină, mi-era clar că n-o să înţelegi nici desenul pentru retarzi. asta e… o să sugi pula în continuare până când te cari în traista aia borâtă a mă-tii de-i zice ea “pizdă” sau te sinucizi de draci.

  14. sorelu says:

    insist: sug pula.

  15. ionut vasilescu says:

    sug pula şi mă prefac că sunt bou mincinos care n-a auzit de proxy-uri.

  16. Lorena Lupu says:

    bă, mai sugi mult pula la postarea asta? m-am plictisit de retarzeniile tale de căcat prost şi vreau oameni cu care să am ce discuta. pe bune că de acum te şterg direct. nu spui nimic nou, latri ca o javră turbată şi mă plictiseşti. Ia-ţi servici, fă-ţi o viaţă, fii folositor cuiva şi lasă-mă.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading