Worth It

De 1 mai, ziua muncitorilor, vreau să vă ofer un cadou. În bunul spirit al mâncatului şi băutului cu care sărbătoriţi jertfa muncitorilor de altădată, pentru ca ziua voastră de lucru să fie rezonabilă şi plătită aproximativ corect, vă voi vorbi despre un serial de YouTube destinat mâncării şi băuturii.

*

Sunt câteva Youtube Series la care mă uit cu mare drag şi interes, săptămână de săptămână. Unele sunt produse de vloggeri individuali, cu resurse limitate; altele de companii, şi producţia, montajul, regia denotă vaste posibilităţi.

Azi, vă voi vorbi despre Worth It.

“Paharele alea costă 650 de dolari, ciocniţi cu grijă.”

*

Serialul e produs de BuzzFeedVideo, iar eroii lui, un asiatic nerdy, un şatenuţ blazat, dar şarmant, şi cameramanul, un tip 100% antisocial, genul care locuieşte cu mă-sa la 40 de ani, aleg un fel de mâncare, sau în acest ultim episod, o băutură, şi îl/o testează în trei cârciumi diferite.

După cum v-aţi prins, e vorba de versiunea cea mai ieftină şi basic din oraş, versiunea medie şi versiunea îngrozitor de scumpă, pentru milionari care n-au ce face cu banii.

Ce mi se pare frumos este că, în toate cele trei cârciumi, băieţii se duc în bucătărie, discută cu patronii locului, află istoria localului, a acelui fel de mâncare, eventual nişte detalii specifice de cultură culinară.

Eating gold is just like wiping your ass with dollar bills. Genul de poante care îmi luminează orizonturile.

E ca un fel de documentar în istoria localurilor – pe unde se duc – combinat cu kitchen tips şi, de ce nu, cu idei de destinaţii pentru turişti.

Şi desigur, totul pe un ton vesel, relaxat, de oameni care nu se iau prea tare în serios.
Pentru silueta mea, nu e foarte sănătos serialul ăsta. Îmi face mereu o foame de lup. Dar aştept episodul următor de n-am aer.

Restul episoadelor le găsiţi voi pe Youtube.

Hai s-aveţi un 1 mai delicios!

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading