Ce parfum să-i cumperi prietenului tău, în funcție de zodie

Image by Quique from Pixabay

În mod normal, aș fi început cu o glumă de genul: dacă îl lași pe iubitul tău să își cumpere singur parfumul, o să-ți miroasă a adidași purtați, transpirație și flatulențe. Dar acest site e citit de prea mulți bărbați gay, iar ei au o colecție de parfumuri care o bate pe a mea și îi dă și cu tifla, așa că mă voi abține de la această glumă. Lol.

Tot acest site e citit și de 60% femei heterosexuale, iar o parte din aceste femei au prieteni, iubiți și soți. Și hai s-o recunoaștem: când un bărbat are un miros plăcut, parcă nu simți nevoia s-o dai prompt pe aia cu „vai, ce mă doare capul”, de câte ori dă să te atingă. La care el: Ho, că nu e ce crezi. Erai în drumul meu spre frigider, și voiam o bere.

Ca de obicei: acesta e un articol în colaborare cu Notino. Vizitează site-ul prin linkul meu, aplică codul de reducere FRA15 și obții 15% reducere la parfumul dorit. Fie că e cel recomandat de mine, sau unul pe care-l preferi tu.

Am simțit nevoia să subliniez cu roșu paragraful precedent, pentru că m-am săturat de conversații de genul: Vai, Lorena, ai recomandat cutare chestie, și ce faină a fooost. Eu: Dar ai folosit linkul meu? Tu. Care link???

Dacă tot îți place ce-ți recomand, folosește-mi linkul, să fie win-win. Mkay??

Bun.

Așadar, să trecem la întrebarea din titlu: Ce parfum îi cumperi prietenului tău, în funcție de zodie. Pentru că orice parfum pe care-l cumperi pentru persoana iubită e un cadou și pentru tine, atunci când.

*

Berbecul – Acqua di Giò Pour Homme

Zodia Berbecului NU apreciază subtilitatea, NU apreciază modernitatea și NU ar aprecia niciun parfum pe care nu l-ar recunoaște toți fraierii din birou, de aceea, când faci cadou unui Berbec, te duci la un clasic, cu arome cât se poate de tradițional masculine, ca să nu obții reacția „Pe ăsta să-l poarte mă-ta.”

Probabil că purta Acqua di Giò de la taică-su, sau un echivalent ieftin de la turcii ăia din Obor care vând parfumuri contrafăcute cu gen 40 de lei bucata, când s-a dus la primul date în parc, prunc fiind. Și probabil că o să-l poarte în coșciug la înmormântare. Nu e loc de inovație, prin urmare, te ții de chestii clasice.

*

Taurul – Banana Republic Dark Cherry and Amber unisex

Taurul e un gurmand incorijibil. Averea lui cea mai de preț e un frigider plin cu mâncare. Oricât de supărat, de rănit și de nervos ar fi, sări în fața lui cu o farfurie de ciorbă caldă și l-ai calmat.

Dark Cherry and Amber de la Banana Republic are mireasma unui desert delicios de cireșe, vișine și ciocolată. Un singur sniff îți stimulează secrețiile gastrice așa cum o poză cu Brad Pitt stimula alt gen de secreții acum 20 de ani. Și, pentru că e unisex, poți să-l porți și tu. Să fii o prăjitură delicioasă cu vișine 24 de ore pe zi.

*

Gemenii – Moschino Toy Boy

Tipul din zodia Gemenilor are două personalități. Una jucăușă, veselă, mereu pusă pe glume. Și pe care nu te poți baza cu mai nimic. Și una excesiv de melodramatică, de soprană care și-a prins din greșeală părul pubian în portiera mașinii.

Toy Boy de la Moschino e o combinație paradoxală. Floral, datorită notei dominante de trandafir, și totodată lemnos, de chihlimbar, elemi și nucșoară. Perfect adaptată la personalitatea contradictorie a Gemenilor

*

Racul – Calvin Klein Eternity for Men

Racul e bărbatul sensibil și delicat care plânge cu tine la filme romantice, care îți trimite inimioare pe whatsapp pentru simplul fapt că exiști și îi umpli viața cu miracol cotidian și care și-ar dori să fie Eminescu, dacă tu ai fi Veronica, să îți scrie poeme de dragoste în fiecare seară. E cel pe care incelii de pe acest site îl numesc disprețuitor o 3.14zdă, dar e de notat că incelii n-au tufut nimic din mezozoic, pe când Racul e prieten cu toate femeile, ele îi fac cadouri de toate tipurile și de obicei îl călăresc ele, pentru că el le respectă, iar respectul e sexy.

Prin urmare, oferă-i prietenului tău Rac cel mai romantic parfum pentru bărbați, un clasic atemporal cu note florale, CK Eternity for Men. Un clasic lansat de parfumierul Carlos Benaim în 1990, anul în care a fost pentru prima oară ok pentru bărbați să admită că au o latură feminină.

*

Leul – Hugo Boss BOSS Absolute

E nevoie să elaborez?

„Daaa, măcar pentru efectul comic, te rugăăăm.”

OK.

Se știeee că bărbatul din zodia Leului are cocoșelul cel mai mare, cel mai tare și cel mai îndelung performant din întregul zodiac. Sau, dacă nu-i spui asta în fiecare zi, o să i se usuce și o să-i cadă.

Prin urmare, cântă-i în slavă cu parfumul care îi sugerează zi de zi că e buricul absolut și incontestabil al pământului, first of his name. Nu, nu e un boss relativ, e un boss absolut.

Partea amuzantă e că, după ce l-ai convins cât e de rege și de padișah, faci din el cam tot ce vrei tu.

*

Fecioara – Byredo Bibliothèque

Fecioara e o zodie dificilă și pretențioasă. NU pune botul la vrăjeală ieftină. E educată și exigentă, predominant rațională și, deși cucerește prin aparența de simplitate și modestie, are un simț critic exacerbat și o sete de inovație.

Așa e și Bibliothèque de la Byredo, un parfum sobru și sofisticat, cu accente lemnoase. Nu vă lăsați păcăliți de sticluța minimalistă. În realitate, e extrem de fin, de persistent și e cel mai scump dintre toate. Cu zero reviews de la cocalari.

*

Balanța Givenchy Gentleman

Balanța e o zodie nonconflictuală, care urăște agresivitatea și violența din toți rărunchii ființei, și crede în pacea mondială, în faptul că toți suntem buni în adâncul sufletului și în înfrățirea dintre popoare. Bărbatul Balanță e gentlemanul perfect, care ține ușa pentru tine, îți cară geamantanul, donează pentru câini fără stăpân și pentru salvarea stratului de ozon și care are conversații profunde cu copiii, pentru că vrea să fie genul de tată pe care nu l-a avut el.

Așa e și parfumul „Gentleman” de la Givenchy. Grațios, politicos și proper, cu o notă dominantă clasică de patchouli. De purtat la costumul cu cravată pe care bărbatul Balanță îl preferă, indiferent unde are treabă.

*

Scorpionul – Gucci Guilty Black Pour Homme

Cea mai perversă și mai lunecoasă zodie din tot horoscopul, duplicitară și mereu intrigantă, de un cinism care nu iartă nimic, Scorpionul e guilty. Tu nu știi de ce e guilty, dar știe el. De ce se atașează oamenii de zodia Scorpionului? Pentru că sunt ca niște filme cu multe twisturi, la care te uiți ca vita la poarta nouă. Și pentru că sunt extrem de asumați în perversitatea lor.

Guilty e un parfum cu note de coriandru, portocală amară, patchouli și cedru. Intens, întunecat și provocator. Cu o sticlă neagră ca inima nativului din Scorpion.

*

Săgetătorul – Dior Sauvage

Săgetătorul e zodia guvernată de setea de libertate. Încearcă să-l freci la icre în stil micromanagerial și o să te sfideze pe față, o să te submineze în toate modurile la care se poate gândi, apoi o să se fotografieze luându-și limba în gură cu toate gagicile, ca să înțelegi o dată pentru totdeauna că nu așa funcționează treaba.

Pe de altă parte, încearcă să inspiri un Săgetător. Să-i stimulezi imaginația, setea de orizonturi îndepărtate și ambiția. O să ai un prieten pe viață.

Așa e și parfumul Sauvage de Dior. O expresie a libertății absolute, de care nu te poți apropia decât în termenii ei. Un parfum lemnos și spicy, dar îndulcit cu o inimă de vanilie.

*

Capricornul – Paco Rabanne 1 Million Parfum

Zodia cea mai pragmatică și motivată de succes financiar, Capricornul are o singură pasiune: opulența. Opulența în forma ei clasică, de film de Hollywood din anii 50.

Ca un film de Hollywood din anii 50 e și profilul aromatic al acestui parfum leathery, sărat, cu note de tuberoză, chihlimbar, pin și rășină. Clasic și totuși modern, cu un vibe „expensive”, așa cum e și sticla.

*

Vărsătorul – Mauboussin Private Club

Vărsătorul e excentricul absolut al zodiacului. Prin urmare, vrei să-i oferi un parfum cum n-are nimeni. Design avantgardist? Check. Combinație neconvențională, de paprika, cardamom, bergamotă, coriandru, măr roșu, scorțișoară, chihlimbar și tot ce mai avea bunica parfumierului în dulapul din bucătărie? Check. Un efect misterios, dar totodată atrăgător? Check. Un preț mai mult decât rezonabil, pentru că Vărsătorul e destul de strâns la pungă și îi place o superofertă care nu-i rănește prea adânc cardul? Check.

Un club privat să fie, cu condiția să știe toată lumea că el e membru. Și voi, cei banali și plicticoși, nu.

*

Peștii – Prada Luna Rossa Ocean

Fă-l să se simtă ca un pește în apă cu un parfum acvatic ideal pentru un sensibil înnăscut. O combinație acvatică – dulce cu note de grapefruit, vanilie și tămâie, Luna Rossa Ocean e parfumul bărbatului care are nevoie de o motivație solidă să se ridice din pat în fiecare dimineață, pentru că viața e grea și cine mai știe ce îl așteaptă și azi.

*

Nu e nevoie să-ți placă parfumurile pe care le recomand. Poți face propria ta selecție, pe care e perfect ok să mi-o spui în rubrica de comentarii, cât timp tonul e politicos și nu ceva de genul „băi, Loreno, ce treabă are parfumul ăsta cu zodia mea, proasta dreq?”

*

Și nu uitați. Ăsta e linkul meu. Codul de reducere FRA15. Ofertă valabilă în perioada 18 – 24 septembrie.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

1 Response

  1. Mira Mincă says:

    Deci, să mor dacă nu se potrivește parfumul cu omul pe care-l am eu în minte!
    Dacă-ți faci academie de ghicitoare, mă ai de studentă.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading