Concurs: câștigă un voucher pe Wildfashion.ro

Cred că nu am cunoștință, indiferent dacă e o fată liniștită și încântată de un job la un birou sau o party girl sălbatică, care dansează pe mese după miezul nopții, să nu-și fi comandat ceva de pe Wildfashion.ro.

Bine, era relativ frustrant că majoritatea modelelor lor erau într-o vreme numai în dimensiune S, le-am și trimis la un moment dat un mail cu “Și noi, grasele, avem bani, poate îi vreţi”, şi tind să cred că n-am fost singura, de vreme ce am început să văd măsurile M, L şi XL la multe dintre produsele lor, iar când o companie caută să asculte de cumpărător şi să remedieze lucruri, cumpărătorul este foarte fericit.

Ce e minunat la Wildfashion.ro, din punctul meu de vedere?

a) Varietatea ofertei:

Ai o multitudine de opţiuni, de la floral – feminin – elegant la sobru – office şi la costume demente de cosplay. Şi o sumedenie de filtre bine setate, care să te ajute să ajungi repede la obiectul dorinţelor tale.

b) Varietatea preţurilor:

Wildfashion par setaţi să servească toate bugetele. Şi au produse pe toate palierele de preţ, de la  articole chinezeşti de aproximativ unică folosinţă la haine de calitate, bine croite, din materiale de calitate, cu preţuri aferente.

c) Nenumărate campanii inventive de discounturi, care îţi scot banii din buzunar până să-ţi dai seama ce se întâmplă cu tine. 

Fie că e pe o anumită temă de vestimentaţie, fie că e pe format 2 plus 1, campania va atinge mereu o fibră sensibilă din locul umbros unde ai avut inima odată, şi după ce ai intrat pe site, stai şi te uiţi nedumerită cum a plecat comanda.

d) Livrări prompte şi corecte. 

Mie îmi place să plătesc cu cardul. Mă plictiseşte să stau să-i cer curierului rest la milion, sau să îmi dau seama că n-am cash la mine exact în ziua livrării şi trebuie să caut un bancomat în jumătatea de oră până la livrare.

Pe Wildfashion am plătit mereu cu cardul, iar asta n-a însemnat că s-au culcat ca nesimţiţii pe banii mei şi au uitat să livreze (hello, Emag) sau că m-au informat după o săptămână că nu mai au produsul (cf, Sephora România?). Dacă produsul nu mai era în stoc, apărea automat indisponibil şi pe site, şi asta chiar până ajungeai tu să dai click pe “mergi la casă”. În timp real, erai notificat că pantalonii mulaţi de piele ecologică erau gone with the wind.

Iar legat de promptitudine: la două, maximum trei zile după plasarea comenzii, ai produsul la uşă. Mereu.

e) Schimbarea frecventă a stocului. 

Sunt magazinele acelea iritante care au exact aceleaşi bulendre, ani la rând, şi asta pentru că fie lor, fie furnizorilor le e lene să investească un pic în design.

Iar ăsta e un lucru rău din mai multe motive.

Pe de o parte, nimeni nu vrea să arate ca armata poporului şi să poarte acelaşi sacou sau aceeaşi rochie cu Rodica din biroul alăturat.

Pe de alta, ok, mi-am luat sacou crem cambrat, nu mai am nevoie de 4789 de exemplare, că nu-s Johnny Depp să port aceiaşi bocanci zi de zi.

*

Şi acum, să trecem la concurs: Wildfashion şi eu vă oferim trei vouchere de 25 de lei la o achiziţie pe site de 98 de lei. Adică, practic, 25% off din prima sută.

Ce ai de făcut să intri în concurs?

Să locuieşti pe teritoriul României.

Să dai (dacă nu ai dat deja) like pe Facebook paginilor Lorena Lupu şi Wild Fashion.

Să dai un comentariu în care să ne descrii articolul tău vestimentar preferat şi ce anume îl face să fie articolul tău vestimentar preferat.

Rezultate: random.org a ales numerele 9, 2 şi 4, iar câştigătoarele sunt Simona Stănică, Cosmina Postescu şi Corina Baraghin Momanu. 

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

1 Response

  1. Ema says:

    Rochiile de toate felurile, dar mai ales cele vintage, model Madmen, primul sezon.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading