De ce mă înfurie cu spume persoane ca József Szájer

Zilele astea, toată lumea râde cu lacrimi de o știre venită de la Bruxelles. Poliția a făcut un raid și a descoperit o orgie cu 25 de participanți. Problema nu era că ar fi fost o orgie gay, problema era că încălcaseră legile de prevenție Covid și distanțare socială.

Partea și mai amuzantă era că la orgie participa și József Szájer, un europarlamentar ungur, membru fondator al partidului de la guvernare Fidesz. Partid de dreapta – unii spun de extremă dreaptă – opus imigrării, opus diversității, opus acceptării persoanelor LGBT, creștin până-n dinți și perpetuu cu numele domnului în gură. Singura parte ok e că, pentru a stimula natalitatea, nu se ciupesc drepturile femeilor și nu se interzic avorturile, ca în Polonia, ci se oferă ajutor financiar și reduceri de taxe să ai copii. Înțelegerea ideii că un copil e un efort financiar imens și multe aleg să nu-i aibă pentru că abia au din ce să trăiască ele e poate singurul lucru care separă conservatorii unguri de alți dreptaci extremiști.

Dar divaghez.

Deci: la orgie, cu  24 de alți masculi însetați de zbenguială, participa și un politician care contribuise activ la limitarea drepturilor persoanelor LGBT și la stigmatul rușinii aplicat asupra acestora în propria lui țară.

Adeseori, te întrebi de unde vine înverșunarea și ura cu care se leagă unii de “bărbaţii care se sărută”. Mie, imaginea mi se pare chiar excitantă. Nu văd problema, nu văd motivul spumelor, nu văd de ce se dau unii cu fundul de pământ. Şi am un cunoscut căruia îi place să spună următoarele:

Ăia care se crizează şi fac spume, sau simt nevoia să hărţuiască şi să insulte persoane gay se luptă de fapt cu propria erecţie. Aşa cum alţi imbecili înjură femei pe net sau în viaţa reală, le minimalizează şi le hărţuiesc tot în luptă cu propria erecţie.

Şi abia atunci mă enervez cu adevărat.

Pentru că nimeni, nici gay-ii, nici femeile, nici mama lui Ştefan cel Mare, nu e vinovat de tulburările şi erecţiile tale. Problema e numai a ta, şi e cazul s-o rezolvi tu cu tine. Dacă ai instincte gay, fă-ţi un cont pe Grindr şi rezolvă-te, dacă ai instincte hetero nesatisfăcute ia o doamnă de pe anuntul.ro şi rezolvă-te. Nu mai strica libertatea şi ziua frumoasă a altora doar pentru că eşti nef…

József Szájer avea o preferinţă pentru p*lă. Şi toată societatea din Ungaria a trebuit să se pocăiască, să se umple de smerenie şi de evlavie, să răzbune faptul că lui József Szájer îi plăcea p*la. Dar, surpriză. Indiferent câtă smerenie şi evlavie a impus populaţiei, indiferent de încurajarea pe care a dat-o bully-ilor homofobi şi jegurilor conflictuale să abuzeze LGBT, lui József Szájer a continuat să-i placă p*la.

Pentru că, odată ce sistemul tău e codat să-ţi placă p*la, poţi să faci orice, poţi să te călugăreşti, poţi să te însori cu cea mai bombă femeie şi tot o să-ţi placă p*la.

Dar pentru că oameni ca József Szájer îşi răzbună erecţiile pe întreaga societate, libertatea altora e afectată în mod injust şi oribil.

Apoi, după ce se împacă cu ideea că asta e, le place p*la şi punct, oamenii ca József Szájer încep să practice dublul standard. Eu, ăla de la putere, am voie. Tu, plebeul umil, faci ce îţi spun eu: smerenie şi evlavie în continuare. Domnul să ne miluiască. În timp ce pe voi vă miluieşte Domnul, pe mine mă miluieşte alt domn.

Cenzura, puritanismul impus, inhibiţia forţată creează nenumărate frustrări individuale, pe care oamenii le rezolvă, cum altfel, prin abuz. Ca în familia tradiţională. Bărbatul bate femeia, femeia bate copiii, copiii torturează animale.

Un bărbat satisfăcut pe deplin din punct de vedere sexual nu e violent şi nu are nevoia să agreseze, brutalizeze sau să hărţuiască pe nimeni. Dar persoane ca József Szájer, incapabile să obţină satisfacţie pe termen lung, de vreme ce incriminează exact forma de sex care le oferă lor plăcere, caută să limiteze dreptul la plăcere pentru toată lumea.

Taman de aceea, partidele cu moralitatea şi dumnezeii în gură nu îmi vor inspira niciodată încredere. Treaba ta e să conduci, să gestionezi şi să reprezinţi, nu să mă şcoleşti nesolicitat în cine să cred şi ce organ sexual e cazul să prefer.

Genul de karmă care l-a pocnit pe József Szájer, surprins în flagrant dezmăţ gay după ce partidul lui a promovat aproape două decenii intoleranţa, m-a uns pe suflet.
Faptul că s-a retras prompt şi din partid, şi din parlamentul european, e dovada vie că a impune tuturor oamenilor un singur model valid de viaţă intimă corectă e ceva extrem de greşit şi că mulţi, inclusiv dintre cei care impun, vor eşua în a-şi urma propriile indicații prețioase. Pentru că, nu-i așa, ei sunt un cerc de putere care are voie.

No, b**ch. Singura ta putere e cea conferită de cetățeanul care te-a ales. Să-ți arogi ție pernisiuni pe care le negi acestuia e abuz de putere. Du-te acasă.

*Și s-a dus.

***

Dacă ţi-a plăcut acest articol, susţine site-ul cu o donaţie.

 

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

***

Ascultă Jet pe Spotify, cumpără piesa pe iTunes sau pe Amazon Music.

 

 

 

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

8 Responses

  1. Radu says:

    Merita cu varf si indesat, dar nu mai am 2 ani sa cred in karma si intamplari atat de fabulos de ironice.
    Interesant si cum s-a trecut peste dreptul omului la viata privata, atat de sacro-sanct in lumea franceza.

  2. Bubu says:

    Sfanta naivitate. Omul e politician. El a zis ce trebuia ca sa ajunga la ciolan. Pun pariu ca majoritatea celor din jurul lui stiau. Probabil mai sunt si altii. Dar nu a interesat pe nimeni pentru ca totul e pantomima pentru prosti. Mecanismul e bine explicat ca raspuns la o intrebare tangentiala aici:

    https://www.quora.com/How-would-you-react-to-the-following-quote-from-George-Carlin-criticizing-national-or-ethnic-pride

    El e politician si restul cannon fodder, idioti utili. Allways follow the mney.

  3. ana says:

    Belgia nu e Franta. iar cand o gasca de baieti se baga cu bocancii in viata altora si se dau mari crestini si aparatori ai familiei traditionale te astepti sa practice ceea ce predica. daca nu avea pretentia de a le dicta altora cum sa traiasca, iesea ieftin, o amenda pentru incalcarea restrictiilor. cum nu e primul ipocrit care se da anti-gay, desi el e gay, normal ca scandalul e urias.

  4. Stelucia says:

    Pentru ca nu s-a intamplat in Franta, ci in Belgia, o tara care este inca profund catolica. Am locuit un an acolo, stiu ce spun.

  5. ana says:

    deloc, putin peste 50% se declara catolici, dar putini sunt practicanti. iar religia e puternic separata de stat, asa ca parerile unor teodosie de-ai lor nu prea sunt luate in seama ca la noi. scandalul a fost in ungaria pana la urma. pe belgieni cel mult i-a amuzat politicianul pe burlan

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading