Deci refuz să cred

Vara trecută am fost la Ciuc Fest. Şi l-am văzut live. Am ratat din motive de răzgândeală subită un interviu cu el.

Cum pot unii să moară atât de stupid. Nu înţeleg. Nu cred. Nu percep. E ilogic. Cineva să-mi explice.

Ah, şi care începe cu superiorităţi de-alea gen: “ce dragă, nu ştii că toţi ăştia-s drogaţi” are ban. Să nu ziceţi că nu v-am zis.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. Cata says:

  prefer sa moara asa simplu decat sa se lupte cu cine stie ce boala care il paralizeaza la pat sau care il trece prin chinuri de lunga durata.
  eu spun un mare MULTUMESC pentru ca ne-a [in]cantat.

  • nu mi se pare normal să exprimi tu preferinţe vizavi de moartea altuia.

   • Lotus says:

    pai ba da, pentru ca, in posibila calitate de fan sau admirator, participi oarecum la acest eveniment. e ca si cand ai viziona un film si spui ca ai fi preferat un alt sfarsit la el. moartea e in general ilogica. dar in acelasi timp are un fel de logica simplista. era mai logic sa moara in alt fel ? era tot mort la sfarsit. la sfarsit totul se reduce la asta. murim cate putin in fiecare secunda, pentru ca ne scade timpul care ne-a mai ramas… ce mai conteaza cum se intrerupe la sfarsit. indiferent cum mori, esenta este ca mori.

    • mă, tu compari viaţa unui om real cu un film? puii mei, e prea mult să cer un pic de sănătate mintală de la internauţii mei?

    • Lotus says:

     in primul rand ca poti compara orice cu orice, rezultatul fiind ca cele doua lucruri comparate au in comun mai mult sau mai putin (sau chiar nimic).

     in al doilea rand, comparand viata unui star pe care il admiri cu un film, eu constat urmatoarele asemanari: a) ambele prezinta o poveste; b) tu esti spectatorul ei; c) tu participi afectiv, identificandu-te la un anumit nivel cu personajul principal.

     mi se pare firesc sa preferi ca X (oricine ar fi) sa moara usor si rapid decat in chinuri cumplite. mi se pare chiar uman. mi se pare nefiresc sa nu iti pese.

    • Lotus says:

     eu cat am apucat sa citesc e ca a fost gasit mort si a fost cv subit inca nu erau stiute cauzele. dar oricum, am avut un unchi care a murit innecat. da, e destul de rapid. e mai ok decat sa tragi ani de zile cum am avut alte cazuri in familie. dincolo de asta, nu poti sa strigi la cer. poti sa fii sanatos tun si sa cazi jos sa luneci pe ceva si sa dai cu capul de ciment. bunica mea a cazut la piata, si-a sucit cumva glezna de bordura si a tras dupa aceea cu piciorul tot restul vietii. poti sa mori din orice sau chiar din senin. nu exista un algoritm…

  • Eu personal prefer ca oamenii sa moara de cauze naturale. Altfel nu as mai sti ce sa cred.

 2. Trexel says:

  nu stiam ce-i cu tine de nu scrii de chestia asta
  ontopic… bag pula
  ti-aduci aminte, chiar ma ofticasem pe tine pt concertu ala

 3. Gary Moore e mort si Inna inca e in viata ? There is no god.

 4. Cata says:

  acu ce vrei, sa zic cat e de naspa ca a murit? da frate, e naspa rau de tot. mi se pare nedrept. dar lumea mai si moare. voiai sa iti dea preaviz de 2 saptamani sa ai timp sa te impaci cu ideea?
  prefer sa ma bucur ca a trait atatia ani in care a aratat ca isi merita locul alaturi de marii artisti ai lumii.

 5. celsfant says:

  on topic: Spuneti NU drogurilor!

 6. celsfant says:

  nedormitul: lorette are musafiri şi tu oţi de vorbă pe messenger…dăo în plm de treabă.

 7. amice, ia aruncă tu o privire pe şirul ăsta de comentarii. nu ţi se pare că te-ai adunat ca slobozul şi ocupi exagerat de mult loc? şi mai şi baţi câmpii de unul singur?

  că mie aşa mi se pare.

 8. Mihai says:

  E pacat ca a murit, s-a pierdut inca un om valoros. Nu ii inteleg pe cei de mai sus de ce zic ca e mai bine ca a murit asa si nu a avut vreo boala. NU e bine deloc ca a murit, in orice fel ai muri tot rau e.

 9. Vasile says:

  Uneori nu stim ce inseamna viata.Si atunci murim.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Advertisment ad adsense adlogger