Mămicile de gigei

Disclaimer: prin gigei nu mă refer la toți bărbații. Explic asta la începutul fiecărui articol, și tot se trezesc unii să sară cât colo că eu nu sunt așa și etc. Dacă nu ești așa, more power to you. Postarea nu te vizează, treci peste ea și du-te liniștit la sală.

Prin gigei mă refer la mârleți agresivi fără motiv, doritori să se impună cu tot dinadinsul, deși nu-i recomandă nimic și băgători în seamă aiurea cu persoane care nu au chef să se bage în seamă cu ei. Te recunoști în caracterizare? Dacă nu, mai citește o dată paragraful precedent.

Ivanna, prietena mea, a primit o poză cu rușinica unuia. Nesolicitată, desigur. Prilej să mai rantuiesc un pic pe tema pozelor cu cocoșel. Băi, gigeilor, f***-vă orizontul spiritual în punctul de origine. P*** de una singură este istoric atât de profund neinteresantă, încât bărbatul a trebuit să ofere casă, masă, statut de nevastă și etc. câte unei cetățence, doar pentru ca aceasta să tolereze din când în când să ridice cămașa de noapte peste buric. P*** de una singură e urâtă, scârboasă și respingătoare, Taman de aceea, cea mai veche meserie din lume e prostituția. Pentru că p*** de una singură e atât de profund hidoasă, încât istoric s-a plătit pentru bunăvoința unei martire care s-o suporte preț de câteva penetrări.

Singurele persoane care vor poze cu p*** sunt bărbații gay (unicul eșantion de populație care e cu adevărat atras de p*** în sine și nu de restul ofertei cu care aceasta vine la pachet, if the case) și femeile extrem de disperate cu stimă de sine scăzută care vor atât de tare un prieten încât te mint că vor poze cu p*** că poate le scoți și pe ele la un suc. În rest, nici măcar gagică-ta nu vrea poze cu p*** ta. Nu, nici dacă îi place cum i-o tragi. Faptul că o bagi la loc umbros rezultă că nu e obligată să se uite la ea.

Încă o dată, să fie clar până la locurile din balcon: NICI O FEMEIE NU VREA CU ADEVĂRAT POZE CU P*** VOASTRĂ.

Faptul că voi sunteți lihniți după nuditate feminină NU implică reciprocitate. Și nu mi-e foarte clar ce sperați să obțineți , dar ceea ce obțineți în realitate e un what the f, ce cretin sinistru. Cât timp aveam simțul umorului, trimiteam la schimb o poză cu o p*** mai mare și ziceam halește-o pe asta, băi, viermișor impotent. Dar după experiența traumatizantă cu cyberbullyingul care a urmat după secretul femeilor independente, mi-a pierit complet simțul umorului. Trimite unul poză cu p***? Jeap, raport pentru hărțuire sexuală la poliție. Nu i se întâmplă mare lucru gigelului, dar după ce primește citație acasă și e chemat să dea cu subsemnatul și să jure pe roșu că nu mai face, va medita data viitoare mai mult dacă îl găsește inspirația să trimită o poză altei femei. Dacă și asta e turbată și mă raportează la poliție? Dacă ajung să am cazier după ce zece femei se duc la secție cu imagini ale aceleiași p*** și se satură și garcea s-o vadă? Nu mai bine îmi arăt interesul cu o invitație politicoasă și decentă la un suc, și dacă femeia zice nu, mă prind și singur că bat la uși închise?

Am încheiat rantul.

Revenind. Ivanna a primit o poză cu p unuia. Și i-a trimis-o mamei combatantului. Dacă n-ai știut să-l educi într-un mod care să implice ideea de a nu trimite poze cu rușinica diverselor doamne și domnișoare, admir-o în toată splendoarea ei.

A și făcut o postare pe Facebook despre asta.

Răspunsul mămicuței e de așa natură, încât nu avem cum să nu o facem vedetă.

Pentru că astfel de bărbați sunt rezultatul parentingului inept și ineficient al unor astfel de purtătoare de uter. Și da, când gunoiul care deranjează femei e picat din păsărica ta, și ai fi putut preveni toate aceste momente neplăcute EDUCÂNDU-L CUM SĂ TRATEZE FEMEI, nu ești tot tu tare-n clonț.

Iar când femeile se plâng pe net că produsul uterului și parentingului tău de tot rahatul le inoportunează, nu te apuci să cotcodăcești obraznic pe lângă subiect, ci îți asumi că ești UN EŞEC PARENTAL, că mai bine ţi-o coseai la timp, dacă tot nu ştii să creşti bărbaţi de bun simţ, şi îţi ceri cele mai profunde şi umile scuze că nu ai poluat planeta cu un asemenea specimen.

Dar ce face japiţa asta infectă şi ordinară?

Se apucă s-o tragă la răspundere pe Ivanna că erau în conversaţie. În conversaţie însemnând că ăla o tot f la cap cu mesaje, iar ea îi răspundea politicos şi expeditiv. Dar chiar dacă stăteau la poveşti ca doi amici din copilărie, DE UNDE ŞI PÂNĂ UNDE JUSTIFICĂ ASTA O POZĂ CU P??
Femeilor li se caută perpetuu vină când sunt agresate. Ţinuta, machiajul, faptul că a zâmbit, faptul că a răspuns la salut. Apoi, tot gigeii, ce e cu toate înţepatele astea scorţoase şi reci?

Păi ce să fie, lua-v-aş morţii în p până la maimuţa originară. Dacă orice semn de omenie elementară e luat drept justificare pentru abuz, atunci nu te dai tot tu lovit când orice semn de omenie elementară dispare.

Tot eşecul ăsta parental se apucă să cotcodăcească infect, cum că Ivanna ar fi trebuit să-i scrie tot gunoiului. CE? Ce c***t să-i mai scrii unui gunoi subuman care îţi trimite poze cu p? Există expresie mai grăitoare a faptului că nu e nimic în plus de spus? Şi că orice ai spune e peste nivelul de înţelegere al gunoiului subuman?

Nu-i scrii lui. Îi scrii eşecului parental şi îi scrii organului competent însărcinat cu paza şi protecţia ta.

Apoi, tot eşecul parental se apucă să conteste vinovăţia gunoiului subuman. AVÂND SUB OCHI POZA CU P TRIMISĂ DE ÎNSUŞI GUNOIUL. Aka dovada certă şi evidentă că brânza în formă de om pe care a slobozit-o chiar a făcut ceea ce afirmă partea reclamantă că a făcut.

Şi bineînţeles vaaai, săracul, munceşte cu noaptea în cap, are o viaţă grea, smiorc-smiorc.

Toţi muncim. Toţi avem vieţi grele. Muncitul şi vieţile grele nu sunt o justificare pentru poze cu p trimise străinilor care nu au cerut asta.

În orice caz. Javre ca individa asta produc şi cresc gunoaie subumane ca ăla. Şi de câte ori un c***t libidinos îţi trimite poză cu p, o parte din vină o poartă şi un muieret prost de împunge, care a preferat să o ardă pe religie hardcore (în cazul ăsteia, că văd că are peretele plin de dumnezeii mă-sii), pe Tânăr şi neliniştit, sau pe bârfă cu vecinele, în loc să îl înveţe pe jegos cum să se poarte.

***

Dacă v-a plăcut acest proiect, puteți susţine activitatea siteului cu o donaţie.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

4 Responses

 1. Andrei says:

  Nu cred că e vina mamei, ea îl educa până la o vârstă, apoi trebuie sa evoluezi singur și tu alegi anturajele. Faza cu pozele nud nu se poate rezolva simplu, pe fb, Instagram sunt setări de privacy, vorbești cu cine vrei, blochezi pe cine vrei, ștergi pe cine vrei. La fel cum în viața reală nu poți evita să vezi ceva dezgustător, așa e și pe fb în cazurile astea.

  • Bogdan says:

   Șapte ani de-acasă, în familie se învață. Ce vezi/auzi acolo duci mai departe cu tine. Diatriba doamnei arată că individul nu a dobîndit deviația de comportament ulterior, ci a fost sădită din copilărie. Dacă în familie ai auzit chestii civilizate și ai văzut că femeile sunt tratae cu respect, mai tîrziu din instinct te ferești de anturaje libidinoase. Nu o iei ulterior brusc pe cîmpii decît dacă ți se scurtcircuitează ceva la creieraș. Dar atunci o dăm în altceva și vorbim de abordări medicale.

 2. belldeblue says:

  Ai perfecta dreptate, in tot ce ai scris. Individul ar trebui sa se faca folositor mapamondului, transformandu-se intr-o perfecta unealta pusa la dispozitia comunitatii gay. Se cauta gay activi, in draci. :))) La altceva nici nu cred ca s-ar pricepe.

 3. Cineva says:

  O femeie cu adevarat religioasa (prin asta inteleg a fi credincioasa) va da o educatie pe masura copilului cum sa se comporte. Faptul ca cineva are peretii virtuali full cu citate / postere religioase nu inseamna ca are vreo treaba cu credinta si cu atat mai putin cu educarea unui copil – cel mai probabil acea persoana nu este deloc educata, in primul rand. Din pacate, se confunda credinta / religia cu traditia – si traditia a facut in cam toate tarile EXTREM de mult rau credintei – lucrul acesta se vede si la noi (si la cam toate tarile Ortodoxe unde Ortodocsi reali sunt foarte putini ramasi) si in tarile musulmane (care ar trebui sa se preocupe sa DISTRUGA anumite traditii, astfel incat Islam-ul sa nu mai aiba de suferit).

  Revenind la barbatii care trimit poze ori cu propriul organ sau cu o poza descarcata de pe net, pot fi suspectati de prostie, limitare sau de un organ de tip bricheta. Cum spunea un prieten de-al meu (musulman) – “a good package doesn’t show or mention itself” – si se referea si la barbati si la femei.
  E simplu sa transmiti o poza cu diverse parti ale corpului in regim total incognito – iti trebuie doar niste cunostinte sa stii sa te ascunzi, dar nu rezolvi nimic prin asta, doar etalezi prostia proprie si iti ratezi orice sansa sa fii luat in serios. Sau, daca esti, atunci trebuie sa-ti pui serioase intrebari cu privire la femeia respectiva. Just saying…..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: