My Rhythm Stick

Am foarte multe stickuri şi foarte multe pixuri, toate branduite. Pentru că la toate conferinţele de presă şi se dă pix şi / sau stick. Am stickuri cu o grămadă de branduri de maşini, de festivaluri de film, muzică, teatru, evenimente sportive, stickuri de ambasade şi stickuri de institute culturale, stickuri de corporaţii şi stickuri de fundaţii. Deci pot să-mi pierd liniştită minţile, că pot umbla cu vreo 60 de giga de memorie la gât. Crecă e mai multă decât în cap.

Aş putea să vă invit pe la mine să-mi vedeţi colecţia de stickuri, dar n-o s-o fac. Şi nu pentru că sunteţi nişte labagii jalnici care o frecaţi pe net şi nu meritaţi chemaţi într-o casă de femeie. Ci pentru că pierd stickuri cu viteza cu care le capăt, ba uneori chiar mai repede. Aştept cu nerăbdare ziua în care voi poseda -5 stickuri. Atunci o să vă chem pe la mine să-mi constataţi lipsa acută de stickuri şi să faceţi ceva în privinţa asta. Gen, să-mi aduceţi unul.

Deocamdată mă enervează când trec printr-un moment crucial, am nevoie de unul şi nu găsesc. Crecă ieri l-am văzut pe Pulică alergând cu unu-n dinţi prin casă. Cine ştie sub ce dulap o fi.

 

Ave Transfer.ro. Te fuţi?

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

  1. goodman says:

    “Deocamdată mă enervează când trec printr-un moment crucial, am nevoie de unul şi nu găsesc”

    miemi spui de momente d’astea cruciale !? pe mine ma enerveaza de mor cand am nevoie sa-mi descarc sticku’ si nu gasesc port USB. stau cu sticku’n mana ca prostu…
    Am nevoie
    De-un port USB
    Care sa stie
    Meserie

  2. Tine stickurile in necessaireul cu rujuri.:) Sau in sertarul cu oje. Sau inventeaza un sertar special cu lucruri ce tin de conectica, internet, telefonie: chargere, stickuri, cabluri de date, cabluri usb-usb. Calitatea vietii tale va creste simtitor! 🙂

  3. batman says:

    pussy whipped

  4. Lorena Lupu says:

    sciencefictionanton: genialăăăă. 🙂

    secţia păpuşi spitalul 9: ai şi tu dreptate.

    batman: bună asta de serenadă sub fereşti.

  5. am dreptul la intimitate says:

    yeah baby whip it, grrr grrr

  6. chiar nu trebuie sa stie prietenii mei cand imi deschid telefonul says:

    te-ai scos repede, dar sti bine ca asta e de la mine, fara nici o interventie din partea ta.
    hate me now,
    you already do, anyway.

  7. lezbianu obosit says:

    io am un singur stick. de care chiar am mare nevoie. e plin cu date, lucrari si softuri portabile. din cauza ca imi este izmenabil (indispensabil), il tin agatat de gat cu un lant d’ala din bile de fier. e practic. e mereu cu mine. nu stiu daca e o solutie buna, da’ am mereu stick. sticku’ fie cu cei merituosi!

    • Licuriciul says:

      Sigur nu-i talanga aia?

      • lezbianu obosit says:

        eram aproape sigur ca nu. dar, cum sunt in mare depresie si iau calmante ca sa nu ma sinucid, e posibil ca respectivele pastile sa plei trics cu gandurile mele. deci nu stiu ce sa iti raspund. daca vrei neaparat sa afli, ne putem intalni la o bere si te uiti cu ochiu tau, discerni si decizi ce e aia.

        • Licuriciul says:

          Nah, de unde stiu io ca nu e adevarat si daca ne vedem nu vrei sa te sinucizi incercand sa ma violentezi pe la spate? Sunt tot felu’ de nebuni pe internet, n-am incredere.

        • lezbianu obosit says:

          da, sunt multi nebuni pe net. daca ramai doar pe net, risti sa te indepartezi de realitate si sa iti futi rau perceptia. treaba ta.

  8. Vasile says:

    Mie, pe cand eram student la oxford un coleg imi zice-Ba ,o vezi pe aia ,e nepoata ducesei de…Alt coleg imi zice :-O vezi pe aia e sora ducesei de kkmk….si asa mai departe.M-am enervat si m-am transferat la o universitate londoneza unde pot sa fut in voie,fara aprobare aristocrata.Sau stickuri.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading