Necunoscuții care au o relație imaginară cu tine

De câte ori pun în lumină câte un gigel care abuzează excesiv de răbdarea mea, se umple subsolul de alți gigei și de comentariile lor idioate: Aaaa, păi te lauzi că vrea unul să te f. Hai că așa te validezi. Da, așa te simți valabilă.

Nu, chiar nu m-a interesat niciodată validarea survenită din gudurat de nef***i, nu m-a interesat niciodată să bălească toți labagiii triști după mine și știți băbismul ăla sinistru tradiţional cu “o să vină ziua când nici vântul nu-ţi va ridica fusta şi o să-ţi pară rău”? Newsflash: port pantaloni!!! Exceptând joburile plătite unde se impune ţinută constând din rochie sau fustă, PORT PANTALONI, că ăia sunt impermeabili la vânt şi la ridicare. Eu aleg DACĂ îmi desfac fermoarul şi CÂND îmi desfac fermoarul, nu îmi ridică nimeni nimic şi decizia e la mine.

Şi atunci?

Şi atunci, postez rahaturile astea în ideea că poate învaţă şi alţi gigei să nu se poarte aşa, să nu fie idioţi şi să nu enerveze femei despre care, PÂNĂ LA O CONFIRMARE A INTERESULUI, nu ai de ce să presupui că au de ce să te bage în seamă.

Nu e nimic mai iritant decât relaţia imaginară pe care o formează un necunoscut cu tine. Tonul ăsta de o familiaritate complet deplasată, atâta timp cât tu nici nu ştii cine p*la ta e individul şi de ce morţii lui îţi scrie aşa.

Nu, gigel, nu m-ai prins şi nici nu o să mă prinzi vreodată. Doar te-ai băgat în seamă ca un bou inoportun şi bătubil cu bocancul peste mufă în mesageria mea privată. Iar familiaritatea cu care o faci, deşi NU MĂ CUNOŞTI ŞI NU AI DE CE, ÎN MORŢII MĂ-TII DE IDIOT, e absolut vomitivă şi scârboasă.

Remarcăm cum invitaţia la cafea a rămas nerăspunsă, da? Că dacă răspunzi genului ăstuia de bou şi-i scrii “am cafea gourmet acasă, băi, boule, nu am nevoie de cafelele tale, de-te-n morţii tei”, o ia ca pe o invitaţie la dialog.

Orice om normal ar fi înţeles din absenţa răspunsului că persoanei abordate nu îi e sete. Nu şi boul.

Ai postat tu un text despre cât de bine e să fii single? Hop şi el. Nu în comentarii, cum ar fi fost normal, câtă vreme E UN TEXT PUBLIC, NU UN BILEŢEL DE AMOR DESTINAT MĂ-SII, ci evident în mesaje private, pentru că timpul tău i se cuvine.

Iar prezumţia aia iritantă că ştie ce îţi doreşti tu, că deşi era un text despre bucuria singurătăţii, lăboiul ăsta detestabil şi agasant ŞTIE MAI BINE ce vrei tu, iar ce vrei tu e o familie – e exact motivul pentru care femeia modernă preferă să-şi dea limbi în păsărică cu alte femei. Măcar alea nu ştiu mai bine ce îţi doreşti tu, iar dacă vor să afle, întreabă.

NU, F**-ŢI GÂŢII MĂ-TII DE IDIOT, NU ÎMI DORESC O FAMILIE. DACĂ ÎMI DOREAM UNA, F**-ŢI GÂŢII MĂ-TII DE IDIOT, O AVEAM DEJA. DAR ROLUL FEMEII ÎNTR-O FAMILIE MI SE PARE PROFUND PLICTISITOR ŞI MI-AR UCIDE TOATĂ MOTIVAŢIA CREATIVĂ. NU MĂ CUNOŞTI, NU ŞTII NIMIC DESPRE MINE ŞI NU MIMA CĂ ŞTII.

Evident, NU i-am răspuns. Nu am ce răspunde unui imbecil care e incapabil să facă diferenţa între propriile proiecţii şi realitate.

Asta, desigur, nu a fost un hint că e cazul să o lase baltă.

Aici ne ducem deja în libidinoşenie greţoasă full-blown. Care morţii mă-tii de rahat bolnav e treaba ta cu buzele mele, cât timp nu ne cunoaştem şi, judecând după ce lături ai în cutia craniană, nici nu ne vom cunoaşte vreodată?

De ce ai agasa o persoană necunoscută cu astfel de întrebări?

Are sens, să zicem, dacă ai avut câteva dates cu una, i-ai băgat o limbă până-n amigdale şi ai constatat că îi place. Dar să deranjezi un om străin cu aşa ceva e boală mintală.

OK. Constatând că nu urmează să-l dau raport pe activitatea buzelor mele, boul a decis că e cazul să treacă la următorul nivel.

Sunatul.

Ca idee: NU suni persoane necunoscute pe social media. Suni persoane pe care le cunoşti şi despre care ştii că vor să comunice cu tine.

NU suni fără consimţământ, şi mai mult, dacă una n-a manifestat urmă de interes faţă de tentativele de abureală în scris, cu atât de mult NU suni.

Şi a sunat boul aşa, de câteva ori, până m-am săturat eu să ignor bâzâitul şi să-l blochez, că incapacitatea asta de a prinde aluzii fine, gen nu-ţi răspund pentru că nu mă interesezi, în morţii tei, mă călca grav de nervi.

Internet.

Nu fi ca prostul ăsta.

Dacă nu cunoşti femeia, nu o arde familiar şi nu-i vinde proiecţiile tale drept dorinţele ei..

Dacă nu se arată interesată, nu o freca la icre în continuare.

***

Dacă ţi-a plăcut acest articol, susţine site-ul cu o donaţie.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

***

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading