Piaţa virtuală

Image by ArtTower from Pixabay

Cu halele care se închid, mulţi producători agricoli rămân cu recoltele şi produsele alimentare în braţe, exact în sezon. Multe fructe şi legume nu rezistă bine la temperaturile scăzute de afară, iar aceasta este una dintre condiţiile pentru care au apărut halele in the first place.

Predilecţia mea este să ajut, şi îmi doresc din inimă să-i ajut pe aceşti oameni, drept care, lansez oferta Piaţa Virtuală.

Şi anume: Nu ai tarabă de desfacere? Te ajut să-ţi faci tarabă de desfacere online.

În general, când creez – promovez un brand pe social media, cer un onorariu destul de mare. Cer mult pentru că eu am ridicat şi acest blog, şi pagina aferentă de Facebook, de la zero cu mâna şi inteligenţa mea, şi faptul că mă pricep la a captiva public se vede de la o poştă. cu ochiul liber.

Dar pentru că situaţia e urgentă şi disperată, lansez o ofertă exclusivă pentru producători agricoli mici, valabilă pe următoarele două săptămâni. Şi anume.

Pentru suma modică de 500 de lei net, te ajut să-ţi faci pagină de Facebook, taraba ta virtuală în care îţi expui roadele muncii, şi un blog de WordPress unde postezi zilnic superofertele. Ştiu, nu e echivalentul unui site de business, dar nici taraba ta nu era echivalentul lui Mall Promenada. Soluţii ieftine pentru o situaţie de criză. În fond, tanti Maria care vrea cartofi bio n-o să zică: nţ, e doar un blog de wordpress, nu cumpăr.

Te trainuiesc ce să faci, să creşti pagina şi să atragi cumpărători. Cum să gestionezi taraba ta online ca pe o tarabă din piaţă. Şi după ce pagina şi blogul e gata, vă şi fac un mic promo pe pagina mea de Facebook.

De ce ai tu nevoie?

De un mobil care să facă poze bune produselor tale şi de o modalitate de a livra propriu-zis produsul, adică de a onora comenzile.

S-a închis piaţa? Hai să facem împreună piaţa virtuală.

Dacă te interesează oportunitatea, scrie-mi pe birou@lorenalupu.com. Dar numai dacă you mean business and you want business. Discuţiile lungi şi stupide pe lângă subiect, tentativele de hookup şi alte manifestări parazitare cu timpul meu nu intră în superofertă.

Valabilitate: 10 – 24 noiembrie 2020.

 

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

***

Ascultă Jet pe Spotify, cumpără piesa pe iTunes sau pe Amazon Music.

 

 

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

5 Responses

  1. edu says:

    10-24 noiembrie, presupun

  2. Ana G. says:

    Jos pălăria pentru inițiativă! Oamenii aceia au nevoie de ajutor, sunt sigură.

  3. băgătoare în seamă calică nesimţită says:

    500 de lei? mi se pare ca putin profiti de pe urma oamenilor astora care oricum sunt saraci…

    • Lorena Lupu says:

      pentru câte ofer, e fix nimic. în mod normal ceream 5.000.
      ştiu că, voi, românii, suferiţi de misecuvenism în formă deosebit de gravă şi aveţi impresia că munca altuia e gratuită by default, dar când eu cer sumă modică, şi apar nesimţiţi să se vaiete că e prea mult şi aşa, încetăm comunicarea definitiv.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading