Piesa zilei: Be Nice

Bună, sunt Andreea şi administrez pagina Lorenei. Eu îi postez textele când are ban pe conturile personale. Nu vreau link la social media mea pentru că nu mă interesează celebritatea şi nici reports de la hateri, şi nici texte de la necunoscuţi.

Pasiunea mea este muzica. Şi nouă, şi veche, şi tristă, şi veselă, şi dance, şi pop, şi rock, şi de toate felurile. Tata şi mama mi-au poluat creierii cu winamp de când erau gravizi cu mine şi din winamp urla orice.
Eu o să vă postez o piesă pe zi şi o să vă spun ce simt eu în legătură cu piesa asta.

Azi o să ascultăm împreună încă un new release, și anume Be Nice de Black Eyed Peas în colaborare cu Snoop Dogg.

De doi ani, rapperii de la Black Eyed Peas au rămas fără Fergie, considerată de mulți vedeta oficială a grupului. Dar pe acest nou track, lansat cu o săptămână în urmă, au parte de o vedetă care a îmbătrânit cu o grație pe care, la prima vedere, nu i-ai fi bănuit-o: Snoop Dogg.

Snoop Dogg fură showul și în această piesă. Cum se mișcă. Cum bagă flow, ca un tătic OG al hip hopului, ceea ce și este. Câtă lejeritate, câtă fluiditate, cât swag. Snoop e mai clasic și mai iconic acum, decât a fost în tinerețe, și și-a cucerit asta nu doar cu talentul de rapper, ci și cu roasturile care l-au arătat ca un comedian cu talent, colaborările demențiale cu Martha Stewart, ranturile despre iarbă și o grămadă de alte ipostaze de showbiz care i-au pus în valoare personalitatea, carisma și umorul.

Snoop Dogg n-a îmbătrânit, Snoop Dogg a devenit golden.

Restul lumii din piesă face figurație în jurul lui.

Ce simt eu în legătură cu asta: 

Știi că lumea s-a dat cu fundul în sus când rapperii, care înainte debitau despre droguri, băutură, crime și femei ușor de adus în pat scot o piesă care povestește despre importanța de a fi drăguț.

 

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading