Poșta redacției: Prietena mea este o…

Periodic, oferim iubire cititorului nostru. În sensul în care el sau ea, sau chiar tu, de ce nu, ne trimite(ți) problema voastră de suflet pe birou@lorenalupu.com. Noi citim, cugetăm și analizăm, apoi propunem o soluție sau dăm o opinie ÎNTR-UN ARTICOL PE BLOG.

Sau în consultaţie privată, contra cost.

Scrisorica de azi zice așa:

***

Bună seara, Lorena,

Nu am cu cine să discut tot ce o să-ți povestesc, pentru că familia și prietenii nu mă vor înțelege; de aceea prefer să îți scriu ție.

Sunt băiat, am 22 de ani. Am o prietenă cu care mă vpd aproape zilnic, că locuim în același bloc. Prietena nu e foarte iubitoare cu mine, cum sunt alte fete cu iubiții lor. De aceea, într-o zi, când era la baie, mi-am permis să mă uit în telefonul ei mobil.

Am găsit multe chestii interesante în telefonul ei. Am observat că avea poze de la alți doi tipi, amândoi mult mai maturi și mai musculoși decât mine. Poze cu ei dezbrăcați. Și m-am uitat pe WhatsApp, unde avea discuții interminabile și pline de siropoșenii și cu ei. Genul de siropoșenii pe care mie nu mi le adresează niciodată. Și ei îi răspundeau foarte provocator și cu apropouri.

Dar, Lorena, când m-am uitat la pozele lor și am văzut ce cățea în călduri e prietena mea cu tipii ăștia mai maturi, în mintea mea am văzut-o cum și-o trage cu ei, și cum behăie după p…, și imaginea m-a excitat foarte tare. A trebuit să pun telefonul unde îl lăsase, să închid tot, dar am făcut în ziua aia sex ca niciodată, pentru că gândul că e o c***ă care mă înșela fără rușine cu alții mi se părea foarte, foarte excitant.

Ieri a plecat nu știu cu care. Mie mi-a zis că iese cu prietenele la cafea, dar nu mi-a zis cu ce prietene și la ce bar. Când a trecut pe la mine după ieșire, am sărutat-o și am simțit mirosul de p… în respirația ei. Nu pot să spun cât de tare m-am excitat, din nou. I-am dat limbi. Mirosul de p… era și acolo. Iar am avut un orgasm sălbatic.

Prietena mea e o c**ă, și gândul ăsta mă face să mi se scoale și acum când îți scriu.

Mi-aș dori să mă lase să particip și eu la partidele ei cu alții, dar nu știu cum să deschid subiectul. Tu ce ai face?

X.

***

Dragă X,

Nu sunt prea convinsă de valoarea de adevăr a acestei povești, dar sunt convinsă că ai dat o labă în timp ce ai scris-o.

În rest, fanteziile de tip „cuckold” – când vrei să te uiți la soția ta care face sex cu alții – sunt mult mai răspândite decât am crede, și de aceea există o categorie specifică pe p***hub pentru asta. Probabil că știi de ea și probabil că dai zilnic refresh după noutăți.

Eu nu prea înțeleg de ce ai fi atât de încântat să ții lumânarea, dar hei, nu sunt în poziția să te judec. Totul e ok în dormitor, atâta timp cât ai un partener care consimte și nimeni nu suferă.

Prin urmare: dacă gagica respectivă chiar există și chiar face ce scrii tu aici că face, poți să o chemi pe la tine, cu lumânări și vin roșu, și în timp ce vă relaxați, îi pui ca din întâmplare un film cu „nevastă călărită de armăsar în timp ce soțul se uită”. O întrebi cum i se pare, apoi, la un moment dat, pe un ton puțin glumeț, sugerezi: Știi că mie mi-ar plăcea să fiu cel care se uită?

Dacă are o atitudine dezaprobatoare, râzi, spui că ai glumit și aia e. Drama clasică a bărbatului: când femeia e c***ă, dar nu cu el.

Dar dacă reacționează pozitiv, îi spui că, dacă are vreun prieten dispus să încerce și el, ai fi interesat să-l cunoști. Și, din vorbă în vorbă, vă faceți plan de acțiune.

În rest, îți dau dreptate: nu e ok să vorbești cu familia și cu prietenii despre așa ceva, pentru că vor face un mișto feroce de tine. Ține-ți kinkurile pentru tine și cei cu care le poți pune în aplicare.

Sper că ți-am fost utilă,

Lorena.

***

Dacă apreciezi acest articol, poți susține la rândul tău site-ul în singurul mod care contează. Aici. Pentru donații de 50 de euro sau mai mult, îmi poți propune tu un subiect. Pentru donații de 25 de euro sau mai mult, poți propune o poezie pentru cele 365 de zile de poezie.

***

***

Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube şi pe TikTok.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

2 Responses

  1. casnica says:

    este incredibil cum acest… om a reusit sa devina pres dar si abuzator in acelasi timp. ma mir cum legile fizicii nu au colapsat!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading