Poşta redacţiei: Reţeta fericirii

Intro: Periodic, oferim iubire cititorului nostru. Nu, Gicu, nu sub formă de sex, stai jos. În schimb, luăm o dramă personală pe care mi-o trimiteţi pe mail, pe birou@lorenalupu.com, şi găsim o soluţie, pe care oricum n-o veţi urma, dar măcar ne distrăm.

Şi misiva de data asta:

Salut,

Nu am nici o problemă gravă, pur și simplu sunt plictisit. Mă uit la fericirea altora, la cozonacii și brazii lor, și-mi vine să vomit. Cum fac să nu mai fiu așa?

X.

Dragă X.,

Să fii plictisit într-o eră în care ai toate filmele, toată muzica, toate jocurile din univers la un click distanță mi se pare o performanță. Sincer, te felicit.
În general, experimentăm plictiseală atunci când nu se întâmplă nimic interesant sau plăcut în viețile noastre. Dar guess what: ai mereu opțiunea de a iniția tu ceva plăcut sau interesant.

Eu compar oamenii plictisiți by default cu femeile care se vaietă că nu au orgasm, dar tot ce fac ele în pat e să zacă acolo și să aștepte să muncească unul la orgasmul lor.
Frățiorii și surioarele mele, viața nu e o interminabilă masă de restaurant, unde restul lumii joacă rolul de chelneri pentru fericirea ta. Mulți aveți această așteptare, și când lucrurile nu se întâmplă așa, băunați că sunteți plictisiți și nefericiți.

Definește singur, tu cu tine, ce te încântă, ce te împlinește, ce te face să zbârnâi pe interior. (Cunoscând cititorimea de Lorena Lupu, insert dildo joke here). Și ce poți face tu să ajungi acolo. Pe locuri, fiți gata, acțiune.

Acum dacă tot sunt sărbătorile aproape, tot ești plictisești și tot nu ai cozonac & brad mood, are sora ta o idee pentru tine. Intră pe Facebook. Identifică un adăpost local de animale fără stăpân. Ia un sac de crănțănele și câteva conserve de hrană umedă. Prezintă-ți distinsul personaj la fața locului, predă numitele oamenilor drăguți de acolo, și oferă-te să petreci câteva ore de joacă și socializare cu cățeii sau pisoii nimănui.

Fă câteva foto cu tine făcând asta, și dă share pe Facebook și Instagram cu hashtag #voluntar #animale #facbinepentrucăpot.

Și după, dă-mi un mail cu un update la stadiul plictiselii tale curente.

Sper că ți-am fost utilă,

Lorena.

***

Îţi place Poşta redacţiei? Poţi susţine şi tu proiectul.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Advertisment ad adsense adlogger