Răspunsuri la alte futeri de grijă

1. Loreno, da’ tu de ce eşti atât de palidă?

R: Din cauză de anemie feriprivă. O chestie care te cam păleşte, dar nu mori, dacă îţi iei fierul la timp.

2. Loreno, da’ tu de ce troleji?

R: Că aşa vrea clitorisul meu învârtoşat. Şi, pentru că-mi place.

3. Loreno, tu ziceai de biografii? De ce nu te-ai apucat de ele?

R: Pentru că am contracte de traducere în derulare până pe 1 iulie, plus revista, plus alte contracte, plus încerc să-mi termin al patrulea roman. Din 2 iulie mă apuc de prima. O fi criză, da’ io n-o simpt. Dimpotrivă, fut mai mulţi la mine decât înainte.

4. Loreno, tu de fapt ce vrei?

R: Să respect toate aceste contracte, să câştig tone de bani pe care să le sparg în cel mai ordinar mod cu putinţă.

5. Loreno, de ce nu-ţi cauţi un miliardar?

R: Miliardarii nu-s ce par. Îs nişte tipi care au ajuns miliardari pentru că au strâns ban pe ban. Dacă făceam acelaşi lucru, eram şi io miliardară. Mă rog, ideea e că cei întâlniţi de mine au pretenţia să renunţi la foarte mult din tine contra a ceea ce oferă ei. Şi eu nu-s în stare – deci nu mă calific pentru postul de miliardăreasă.

6. Loreno, da’ de ce ieşi din casă în tricou cu copăcei / blugi rupţi / tricou “de puta madre” / trening Sergio Tacchini / alte căcaturi.

R: Că aşa vrea fofo meu. Iar eu ţin cont întotdeauna de ce vrea fofo meu.

7. Loreno, de ce nu te machiezi decât când vrea fofo tău?

R: Că am tenul sensibil, fac bube de la majoritatea fondurilor de ten. Şi că nu ţin neapărat să vă erectez depedeve erotic. Mi se fâlfâie dacă mă consideraţi futubilă sau nu.

8. Loreno, da’ tu nu vrei să te măriţi şi să faci copii?

R: N-am vocaţie pentru aşa ceva. Nici mumă-mea n-avea – ca dovadă că am ieşit io în halul ăsta de traumatizată din frageda-mi copilărie. Aia o fo’ prima lecţie: “Nu face copii dacă eşti o isterică fixistă şi nu te interesează sufletul altuia!” Isterică fixistă sunt, de sufletul altuia mi se rupe. Deci, nu mă calific nici aici.

9. Loreno, da’ tu ce te faci la bătrâneţe?

R: Ca toate marile libertine – mă voi călugări şi voi picta icoane de sticlă, căindu-mă de păcate. Sau voi vinde morcovi în piaţă şi voi bea vodcă ieftină cot la cot cu ăia care vând usturoi pe funie, pepeni de Dăbuleni şi pătrunjel de Gheboaia. Irelevant pe moment.

10. Loreno, eşti varză?

R: Da. Dar o varză care se respectă.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

  1. macbeth says:

    Loreno, da’ de ce tii tu neaparat sa pari femeia fara ovare, bestie nesatula de sange si posesoare a unei colectii impresionante de invective?

  2. Isa says:

    Loreno, da’ tu nu esti palida.

  3. Lorena Lupu says:

    Nu ţin neapărat. Dar dacă vin în permanenţă câte unii să doneze sânge şi să se milogească după invective, ce să le fac?

  4. ügyvéd says:

    Cum se face ca la al doilea post comentez iar. Nu, draga, nici nu te vei calugari, fiind ca monahismul cere vocatie, cere o asa zicand renuntare la lumestile placeri, cere o cu totul altceva. Poate ca te vei supara pe mine si ma vei calca cu buldozerul pe gat. Asta e. Esti o actrita care nu a rupt gura targului, esti o scriitoare de nisa, esti inexistenta in cercurile “mari”. Nu ai dat peste cap critica teatrala, in cinema nu existi. Scuza-ma, asta e. Esti scriitoare citita deocamdata de cativa. Esti traducatoare. Traducatoare din ce? Pe cine dracu-l mai intereseaza traducerile tale? Pe mine sigur nu. Mi-as dori sa te vad pe marele ecran, sa te vad saptamanal pe scandura sacra a scenei.

    • Lorena Lupu says:

      Care-s alea “cercurile mari”, honey bunny? Tu chiar crezi că n-aş putea să frecventez Muzeul Literaturii Române şi să beau vodcă cu toţi plictisitorii, dacă aş vrea? Şi în două luni să ajung membră USR? Dar nu e nimic interesant în asta – te asigur.

      Critica teatrală în România nu există. Există doar un sobor de babe nefutute, care se folosesc de spaţiul alocat criticii de teatru ca să înghesuie cât mai multe neologisme într-un text de două, trei sau patru mii de semne. Şi Cristina Modreanu. Dar cu o floare nu se face critică de teatru.

      “Pe cine interesează traducerile tale?” Pe ăia care mi le tot dau şi mi le tot plătesc.

      “Mi-aş dori să te văd etc”. Genial. Îţi trimit pe mail un scenariu de film, fă rost de buget.

    • Isa says:

      ppffff, a zis ea ca e tot ce-ai enumerat tu? chiar si fara faima, un om are valorile lui. Dar, acum evident, nu toti oamenii. Nici de mine n-ai auzit, n-am facut nimic de care tu sau altii sa stie. Si-acum ce sa fac, sa ma deprim ca un anume comentac nu ma cunoaste? esti simpatic.

      • Cosa Nostra says:

        Isa, eşti cam proastă, aşa-i?! De fapt, nu te mai întreb, îţi spun: eşti proastă de băuni.
        Evident că fiecare are valorile lui. Dar afirmaţia asta e irelevantă. Contează doar poziţia valorilor individuale pe o scară valorică universală. În acest caz, tu – despre care nu a auzit nimeni, înseamnă că n-ai făcut nimic important la scară generală. Poate ai făcut pentru tine, dar repet, e irelevant.
        Pe de altă parte nu sunt de acord nici cu ce-a zis fraieru ăla. Lorena asta scrie destul de bine – zic eu.
        E naşpa şi nu se mai prea înghesuie nimeni să se pună pe ea cu scopul de a o fute, dar de scris, scrie bine!

        • Lorena Lupu says:

          corect. sunt atât de naşpa încât, dacă încerc să mă masturbez, îmi piere apetitul sexual. de aceea mă iubesc platonic.

        • Cosa Nostra says:

          M-am întâlnit cu nişte şmecheri care aveau o ţâgancă ghicitoare cu ei. Ghicitoare se pretindea, ea fiind, de fapt, producătoare la italieni. În retragere, că avea peste 30 de ani.

          – Şăfule, să nu ţ-o mai iei la masturbat!
          – Băi, dă-mă dracu, da’ de ce?!
          – Îţ iasă energia negativă p-acolo,
          – Păi şi eu ce mă fac?!
          – Nu te faci nimica, îm dai mie douj de euro şi ţ-o fac eu cu buzăle!

        • Dama cu pandalii says:

          și? ce i-ai zis? “dă-te, fă dreacu, buze am și io, pot să mi-o fac și singur!”

        • Cosa Nostra says:

          Libarcă, nu ştii că nu mă pot apleca din spinare?!
          Da’ pot să-ţi dau ţie douăj de euro să mă rezolvi tu.

          De fapt, nu-ţi dau, că eşti urât ca Muma Pădurii. Şi pedelizd! Bleaaaah!

        • Dama cu pandalii says:

          taie-ți prepuțul și ți-l molfăi tu. dacă-l mai ai.

        • Cosa Nostra says:

          Du-te, bă-n pula mea, ce te tot bagi în seamă cu mine, ţi-a cerut cineva sfaturi?!

        • Dama cu pandalii says:

          sfaturi nu, muie cam da… și-ți dau, că-s bună la suflet și e de unde.

    • radu4 says:

      Pe mine ma intereseaza traducerea ta de la ed. Trei,de exemplu, pt.ca maine apare cu Gsp o carte de acelasi autor ,Hakan Nesser,si as cumpara-o mai intai pe asta mai ieftina, sa vad daca-mi place stilul si daca e ,cat de cat ,amuzanta ,cum spuneai la un post anterior

  5. ügyvéd says:

    Eu am autoritarea de a-ti cere sa vii pe scandura sacra a scenei. Stii de ce? Fiind ca de la 17 ani am muncit ca sufleur, regizor de culise, si am mirosit 3 ani scandura scenei. Esti actrita si stii ce inseamna a te tine de la arlechin. Stii ce inseamna soapta timbrata, stii sigur. Draga mea, ma poti da afara cu furca, ma poti baga in pizda mamei, mi te poti pisa pe fata, poti face orice, dar pentru numele lui Dumnezeu, fii actrita!

  6. ügyvéd says:

    Cercurile mari… Adica nu se opresc fanii tai pe strada, urmarindu-te cu privirea. Nu am vazut, atat cat stau eu prin Bucuresti, vreun afis al Teatrului National, cu Lorena Lupu in Cehov. Imi cer scuze, asta e.

    • Lorena Lupu says:

      Am zis io undeva că-s angajată a Teatrului Naţional? Dacă da, link.

      Ah, ai pus detectiv particular în urma mea să vezi câţi mă opresc pe stradă? Dacă puneai, observai că mă opresc destui. Dar asta nu e o măsură a calităţii nimănui.

      Şi mai e un lucru: văd că mă vrei actriţă, dar când zic de buget, te faci că nu vezi. 😀 Teatrul nu se face din predici demagogice, ci din bugete. Exact ca orice altă activitate.

  7. ügyvéd says:

    Da’ unde dracului am spus sau am indus macar ideea ca tu ai fi actrita a Teatrului National? Da, mi-as dori asta, si crede-ma ca m-as bucura enorm.

    • Lorena Lupu says:

      păi dacă mă întrebi de ce nu-s pe afişele Teatrului Naţional, ce altceva încerci să induci? Lamia Beligan e pe afişe pentru că e angajată a Teatrului Naţional. A, da – şi fata lui Radu Beligan. Io nu-s nici una, nici alta.

      Şi te-ai bucura enorm degeaba – 80% din repertoriul Teatrului Naţional e varză.

      • ügyvéd says:

        A fi pe afise nu inseamna neaparat sa fii si angajatul din punct de vedere juridic. Stii prea bine asta draga prietena. Eu am spus si imi repet parerea. Vreau sa vad un afis al Teatrului National pe care sa scrie Lorena Lupu.

        • Lorena Lupu says:

          iar eu repet:

          singura autoritate pe care o recunosc este aceea a omului care zice: Dragă Loreno, uite 500, sau 1.000, sau whatever euro, de banii ăştia faci aia. Aşa da. Câmpii să-i batem pe uscat putem oricine.

        • Lorena Lupu says:

          iar eu repet:

          singura autoritate pe care o recunosc este aceea a omului care zice: Dragă Loreno, uite 500, sau 1.000, sau whatever euro, de banii ăştia faci aia. Aşa da. Câmpii să-i batem pe uscat putem oricine.

  8. ügyvéd says:

    Dar nu te vreau eu actrita draga mea, profesiunea ta te vrea. De unde ai scos chestiile alea, cu detectivii etc. Chiar asa, draga prietena? Spui ceva de buget. Pai la domnul Kelemen Hunor ar trebui sunat la usa. Nu am pus draga prietena detectivi pe urmele tale. Nu am eu puterea financiara si nu ai tu, scuza-ma, importanta asta.

    • Lorena Lupu says:

      păi mai sus ziceai că mă vrei actriţă. şi că ai autoritate. singura autoritate pe care o recunosc este aceea a omului care zice: Dragă Loreno, uite 500, sau 1.000, sau whatever euro, de banii ăştia faci aia. Aşa da. Câmpii să-i batem pe uscat putem oricine.

      tot mai sus ziceai că ştii tu sigur că nu mă opreşte lumea pe stradă. De unde am dedus că ştii sigur dintr-o investigaţie bine documentată, eventual. Că aşa, pe neverificate, se poate abera oricât şi oricum.

      • lelynx says:

        scuze Lorene, da on-topic , la toate astea, mai fratilor atat :
        uitatzi-va mai bine in jur, la ceilalatzi indiferent cine, ce unde sunt si tratatzi-i cu prietenie, vorbitzi intre voi cu sinceritate, sens si semnificatzie si coerentizati-va intersubiectiv (e si pe la Donald Davidson dc are gust cineva ) si de acolo mai vedetzi ce planuri si axe va mai trec prin minte, oricum le are fiecare acolo
        atat; asta e marea “jmecherie”, omenia mai, de acolo iese ce este de fapt
        si Lorene lasa-i mai sa zica ce-or vrea, tu ti le stii pe ale tale.
        s-ar putea sa ai lucruri mai importante de facut cu tine decat sa tooot stai sa dai “explicatzii” de genul

        esti un pic hot headed, da imi place reactia, mie personal 🙂

        • Anonim says:

          decat sa ne certam mai bine un cantec vesel sa cantam

        • lelynx says:

          pai cantati-va ce va place :), cine-s io sa va cant, eu va ascult deja de mult si am zis cum vad treaba la o cafea pe net cu Lorene.
          lucrurile in viatza sunt atat de simple si faine mai, doar dai bullshiturile din tine la o parte si canti cum iti place, mare chestie. 🙂

  9. Anonim says:

    Loreno, de ce pizda mati vorbesti urit si injuri?

    • Lorena Lupu says:

      pentru că eşti ţăran prost şi mârlan, îţi bagi nasul unde nu îţi fierbe oala şi trolezi aiurea. Pentru că postezi comentarii pe alte bloage, pe care le semnezi cu numele meu şi pentru că plimbi bârfe despre mine pe x bloage, de pe zeci de ipuri şi nickuri. Pentru că ai în mod real impresia că îţi datorez ceva, deşi prin tot ce faci zi de zi, nu îţi datorez decât basculante de mui. Pentru că te-am banat trei luni şi nu te-ai dus în morţii mă-tii. Pentru că nu înţelegi că vreau realmente să te duci în morţii mă-tii, şi nimic din arsenalul tău de pisălogeală, insulte şi trolaj nu e simpatic. Pentru că eşti un atârnache agasant şi îţi doresc în fiecare zi să te calce tramvaiul. Or fi motive suficiente?

  10. Anonim says:

    Dragă Loreno, uite 500 de euro, de banii ăştia faci ce sti tu mai bine cu mine timp de 2ani.

  11. Respect the fofo ! 4ever .. apropo, ce nu faci un film dintr’un roman? 🙂

  12. Lingăul de Aur says:

    loreno, ai ajuns cît petrolierul biruința, pune mîna și fă teatru ca să slăbești

  13. angajez chelneri, ospătari barmani, bone thailandeze cu studii superioare. diploma de unatc constituie un avantaj.

  14. Angajez tineri actori, regizori, scenografi, costumieri. salariu motivant de 300 de lei. Se ofera decontarea a 10% din navetă, bonuri de masă la birtul din sat din sat și jumătate din prețul cazării în pătulul școlii.

  15. macbeth says:

    Loreno, care ti-s cuiele impotriva lesbienelor?

  16. lelynx says:

    btw Lorene pe bune si apropos de topic cumva acum si de la o vreme ce se intampla de fapt prin lume, mai nene? ca eu nu inteleg nimic din toate astea, pe bune, da parca e o coerentza pe undeva.
    ce naiba s-a intamplat cat am fost pe baute, fumate, sparte, inghimpate ?
    ???
    hmm, nu stiu intreb si eu ironic un pic, deci lumea s-a cam intamplat nu ?
    hmmm da ar fi trebuit sa se intample poate mai demult :(, zic eu
    eu nu prea mai stiu ca mi-am pastrat obiceiul bun de a nu citi presa de vreo doi ani si de a nu prea ma baga in seama cu multi oameni de si mai multi ani , proaste obiceiuri de fapt
    ok, sorry nu era futere de grija aiurea, da eram un pic intrigat de reactia “globala ” m-am prins de putin timp relativ , serios acum
    scuze de astea , solilocviile pulii cum le mai zic de la o vreme 🙂
    ce s-a intamplat de fapt ca nici eu nu stiu mai?

    • Anonim says:

      ce sa se intample, oana nu se mai fute cu pepe ci cu tudy, iri si moni si-au rubt lantu de iubire, dastea gen.

      • lelynx says:

        Anonime, habar nu am intreaba-i pe ei, nu stiu sau mai bine traieste ce sa-ti zic, eu trebuie sa “reinvatz” si asta :)))), foarte amuzant, nu ? 🙂

        • lelynx says:

          a scuze Anomime am crezut ca era o intrebare, merci de info pai… foarte bine pentru ei oamenii din ea. Eu scuze ca nu-s pe Romania Actualitatzi, mai mult pe Cultural cand mai ascult radio,
          multumesc frumos , hai ca ma intorc la ale mele. 🙂

        • Dama cu pandalii says:

          bă, dă dă-o-n pizda mă-sii! toţi vă lăudaţi cu radio cultural! pe antena satelor unu’ n-aţi pune mîna! de-aia merge ţara asta prost!

        • lelynx says:

          Damo sa stii ca mai ascult si Viatza Satelor si chiar mai aud lucruri interesante pe acolo, problema mea e cu baraiala pe care acum s-au obisnuit s-o numeasca muzica populara , imi place cand o mai nimeresc pe aia veche, dar cand aud baraiala mi se zgarie nervul si intorc butonul spre Cultural de obicei, daca nu gasesc postul, scot radioul din priza :).

    • lelynx says:

      mda o sa revin la dialog, 🙂 scuze de scurtul solilocviu anterior desi era un pic legat de topic, da doar un pic 🙂 si foarte mult de marea greseala si urata greseala sa nu-mi pese de lumea in care traiesc si sa nu traiesc de…. nu mai stiu catzi ani, se pare ca s-a tot adunat nu ? 🙁
      mda scuze de asta hai ca o sa vb in continuare :), scuze de intrerupere de fapt
      ca poate nici nu avem pana la urma solilocvii si de fapt si de drept hm ok 🙂
      ps : cam asta a fost falogocentrism, solilocviu, a fute viatza de unul singur,
      ma merci ca m-am prins si chiar mai vorbim ca vad ca am cu cine hmmm interesant

      • Lorena Lupu says:

        “văd că am cu cine”. păi, scrie şi tu comentarii care să semene a comunicare între oameni şi poate o să ai cu mai mulţi.

        acum parcă te văd că mai faci o criză de isterie că îţi fac reproşuri, dar pe cuvânt de onoare, îmi asum riscul.

        • lelynx says:

          a pai la astea nu, chiar pe bune am cerut sa fiu corectat la un moment dat, eu chiar TREBUIE sa reinvatz sa comunic , asa cum am reinvatzat sa scriu, sa citesc, chiar sa merg la un moment dat , acum chiar foarte serios. ok am retzinut mai , si cred ca poate ar trebui sa-mi pun si diacritice la tasta ca poate ar fi de bun simtz nu ?

          • Lorena Lupu says:

            a, nu. prea puţin contează diacriticele.

            dar când publici câte o tiradă poetică de 1.000 de semne despre crezurile tale şi filosofia taoistă a chibritului, jur că nu laşi loc de răspuns.

        • lelynx says:

          a pai ce risc ai putea avea din partea mea, sunt aici pentru coerentza, nu pentru arogantza, stai linistita
          si ce loc au reprosurile aici , o sa-mi faci doar observatzii dc e 🙂 si o sa le iau in considerare ca atare.

        • lelynx says:

          mai eu incerc satransmit contzinuturi cat mai bine, si incerc sa lucrez la forma
          da interesant raspunsul o fi teoria chibritului aprins poate :), nice uite un dialog super 🙂

        • lelynx says:

          si da scuze, deci aia era mostra de “labareala” din aia dura
          dar si de hopa stai ca m-am prins de ce
          ce si cum s-a intamplat toata chestia, totul se trage de la labareala de fapt, in genere, anihilarea si alienarea cam de acolo vine 🙂
          hmm ok

      • lelynx says:

        scuze chiar trebuie sa ma intorc la ale mele acum, continuam daca vrei 🙂 si cred ca acum o sa ma dau pe cafele ca am stat si mi-am spart creierii bine si pe chestia asta, cu diferentza dintre ceai si cafea.
        ceaiul pentru doi ( conditzia necesara a dialogului ) sau mai multi (aici ajungem in intersubiectivitate) e in ceasti separate, dar din acelasi ceainic.
        cafelele se cam beau din aceeasi cana pana la urma.

        • Dama cu pandalii says:

          bea, mă, pepsi de vacă, dă-le-n mă-sa de cafele şi ceaiuri. pune mîna şi bea pepsi la doi litri, să ne înţelegem şi noi ca oamenii. dacă te îneci, nu-i nici o problemă, aşteptăm pînă termini de tuşit.

        • lelynx says:

          Damo sa stii ca nu zici rau, chiar aveam bune obiceiuri cu asta, lapte cu oala, da se vede ca pe astea le-am cam uitat, merci ca mi-ai amintit :).

        • lelynx says:

          ehei Damo, lapte din ala proaspat muls si nefiert, de capra in cazul meu, ce vremuri faine Damo, acum nu mai sunt da sper sa vina si vremuri mai bune, sper. 🙂

  17. macbeth says:

    Loreno, da’ de ce scrii tu pentru reviste pentru barbati?

    • Lorena Lupu says:

      pentru că se potrivesc cu stilul meu direct şi fără înconjur, pentru că îmi oferă o paletă largă de subiecte şi pentru că au o atmosferă funny în redacţie. nu ca revistele de pizde, unde pizda-şefă este idioata-şefă care dă directive tâmpite şi face dreptate după cum o taie pe ea lipsa de cap, sau revistele de culţi, unde orice glumă se tratează cu ridicări dezaprobatoare din sprâncene.

  18. macbeth says:

    Loreno, da’ la cenacluri literare din alea pentru intelectualul de rand (non USR + alte cercuri inalte) ai participa(t) ?

  19. macbeth says:

    Loreno, da’ de ce vorbesti tu urat despre femei daca am inteles (corect sper) ca-ti plac si pizdele?

    • Lorena Lupu says:

      vorbesc urât despre femeile care o merită. ia reciteşte comentariul anterior. dacă tot n-ai înţeles, repetă acţiunea. şi tot aşa, de câte ori e nevoie pentru a nu mai întreba tâmpenii.

      • Dama cu pandalii says:

        despre mine nu vorbeşte urît, deşi am o faţă…

        • lelynx says:

          totzi ne pricepem la asa ceva Damo, nu conteaza cum ne numim intamplator sau nu , ne pricepem pentru ca aici traim, pe lumea asta cu totzii, oameni, animale, plante etc, cum sa nu ne pricepem unii la altzii? Daca nu ne pricepem, nu traim nu? 🙂

        • lelynx says:

          🙂 cu ce Damo sa ma hotarasc, nu am cum, eu sunt hotarat deja asa, ce rost ar avea altfel pentru mine, nu intzeleg de ce trebuie sa-mi schimb regulile? Pot sa ma indoiesc de ele si sa le revizuiesc, sa le forjez , dar doar ca sa stea mai bine pe verticala, cand isi revin din indoiala :).

      • lelynx says:

        da mai apropos de sistemele astea de relatii intre oameni, eu il numesc sistemul de haita , e o carte faina scrisa de Hugo si Jane van Lawick Goodall “Din viatza animalelor” tradusa si la noi, bine zic eu, cred ca te-ar interesa capitolul cu “Hienele patate” scris de Jane, e interesant cum functioneaza relatiile in cazul haitelor conduse de femele.
        eu personal nu prea am structura de asa ceva, la mine e solitara si uneori de cuplu de fortze , haita pot sa o inteleg, dar nu prea pot sa functionez acolo, eu unul nu. 🙂

        • lelynx says:

          de fapt cred ca e observat si consemnat, in cazul lui Jane, nu scris.
          hmm ok poate te ajuta 🙂

        • lelynx says:

          De fapt cred ca e scris si de ea pana la urma pentru ca le-a iubit si le iubeste, cam asa se scrie pe bune, o carte vie zic eu, altfel ai o cronica moarta ori o macelareala (slaughterhouse, ca sa dau o referintza spre o cultura care imi e draga :)).
          Intotdeauna relatia asta
          observat-observator, personaj-scriitor, e reciproca.
          Si in cazul lor eu zic ca a fost cu ce au cercetat dumnealor, au facut o chestie faina zic eu si Hugo si Jane, mie unul mi-a placut.

        • Dama cu pandalii says:

          poate tarzan și jane. de unde să se priceapă hugo boss la animale?

        • lelynx says:

          si cred ca am uitat-o pe aia cititor-scriitor, tot reciproca. 🙂

        • lelynx says:

          scuze, chiar trebuie sa invatz formalitatzi, forme 🙂 , mai degraba dupa mine :), e raspunsul cu intrebare mai sus

        • lelynx says:

          a nu traim de fapt, ci ne pacalim ca traim, a daca nu stim ceva despre ceilalati, celalalat ok ne uitam observam invatzam 🙂

        • lelynx says:

          si intzelegem si ne intzelegem si pe noi prin asta, in principiul si lucrurile si oamenii sunt chiar atat de simpli si e fain asa zic eu. 🙂

        • lelynx says:

          a da si iar am uitat partea cea mai importanta , punem intrebari :), observam etc, apoi mai punem o intrebare si asa mai departe, din asta avem un dialog, eu asa stiu pentru ca pe aici functionez, pe sistemul asta. altzi oameni functioneaza pe alte sisteme, ok aplicand atent sistemul meu eu spun ca pot sa-l intzeleg si pe al lor, cam asta incerc eu sa fac , si nu incerc ca sa incerc pentru ca atunci o dai in …. , ci ca sa reusesc sa intzeleg. 🙂

        • lelynx says:

          bun asa, scuze Damo ca trebuie sa ma intorc la ale mele,
          da asa mi-a placut, mai vorbim,
          Lorene, merci mult si hai ca mai trec sa facem acelasi aceeasi chestie, pentru ca suntem prieteni in primul rand, totzi pana la urma, 🙂 inainte de a o da in altele, frumoase 🙂 sau mai putzin 🙁

        • Dama cu pandalii says:

          bag seamă că sînteți doi lelyncși, altfel nu-mi dau seama cu cine vorbeai, că eu nu fui la calculator. scrieți și voi cu două nume, să vă deosebească lumea. lelynx și lelymax. sau trei. lelynx, lelymax și leskonx

        • lelynx says:

          nu-mi permit Damo sa-mi schimb identitatea cu care ma dau pe net 🙂 sau sa zicem vizitez oamenii care au case pe acolo , blog-uri adica , asta e una din regulile mele,
          nici identitatea pe care o consider eu a fi autentica, si nici e-mailul la care un om care are asa ceva, blog adica, ma poate contacta ori imi poate spune ceva personal, ca i-a placut, ca nu i-a placut, de ce nu i-a placut, sa ma injure chiar etc, etc.
          e o regula personala destul de uniforma aici nu? 🙂
          e insa o regula a mea personala si atat asa intzeleg eu sinceritatea in comunicare in general chiar pe mai multe voci din umbra aceleiasi indentitatzi asumate insa si nu numai pe net, in general,
          alti oameni intzeleg sinceritatea altfel , ok parerea lor, problema lor pana la urma, nci eu nu ii voi determina pe ei sa-si schimbe regulile, dar nici viceversa, asta e tot.

        • Dama cu pandalii says:

          lasă, că ai vreme să te hotărăști, n-am zis să-ți răspunzi acu pe loc.

        • lelynx says:

          ok scuze Damo, da chiar trebuie sa-mi vad de una, alta, vorbim 🙂

        • Dama cu pandalii says:

          nici eu nu-mi văd capetele de-atîta treabă.

        • lelynx says:

          Mda scuze iar am gresit locul, ok pai atunci sa ne vedem de treaba pe care o avem si de regulile proprii mai bine, mai aruncam un ochi si pe la ale altuia ok , facem un mic dialog interior o dialectica chiar 🙂 si vedem care sunt de fapt ale noastre si cu astea defilam :). Hai ca mai vorbim 🙂

        • lelynx says:

          scuze ca revin cu inca o completare tot parere personala,
          eu cred ca nimeni nu e sclavul nimanui sa-i inghita altuia pe nemestecate sistemul de restrictii, reguli, regulamente etc
          poate doar sa le respecte si sa invetze sa interactioneze cu omul respectiv daca vrea dar nu cu saua, zabala , botnitza etc
          asta zic eu ca e discutzia libera cu premisa de respect fatza de celalalt in primul rand :), sper ca am lamurit cat decat si acum scuze dar chiar trebuie sa ies :), si vorbim mai la vale . 🙂

        • Dama cu pandalii says:

          tu n-ai patron? să vezi ce reguli și restricții îți impune ăla, că te îndoaie

        • lelynx says:

          nu prea le am eu cu stapanirea Damo :), iar patronajul e altceva si acolo eu vad respect reciproc intre oameni adica, care intamplator sau nu se afla pe o anumita pozitie unul fatza de celalalt, si aici cred ca ai nimerit termenul si il pot intzelege tot pe prietenie,
          si acum intrebare pragmatica
          ce patron ar vrea sa lucreze cu , ( nu sa aiba) oameni indoitzi ori spartzi ?

        • lelynx says:

          el patronul ( un om ) sa faca ceva impreuna cu cineva ( om ) adica? mda

        • lelynx says:

          corectie tot “un om ” si la a doua paranteza 🙂

        • lelynx says:

          sorry cam amestec punctuatia , dar ok pana la urma nu conteaza, o fiintza ca si el sa zicem, nu o unealta de care sa te folosesti si pe care sa o arunci dupa ce nu mai e de folos

        • lelynx says:

          ok sa formulam un pic mai sintetic , inainte de a fi patron ori cum vrea sa-si zica, fiintza respectiva nu e fiintza pana la urma ? om in cazul propus de tine, de ce sa faca asa ceva? indoiri spargeri impovarari, pentru ca lui si le face de fapt si de drept .

  20. andrei says:

    loreno, nu vii la noi la o vodka. avem zubruvka! pentru cunoscatori

  21. valer says:

    Al patrulea roman?
    Cum va fi, pe când iese, la ce editură?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading