Uite, nu, n-am chef să-mi plătesc cafeaua, dacă m-ai invitat

Face valuri pe net în momentele astea un articol de mare angajament, în care un băiat încearcă să-şi promoveze cu disperare romanul pe care nu i-l cumpără nici pulea şi, concomitent, ne explică cum ar trebui să ne plătim singure cafeaua, firesc şi natural, când NE INVITĂ în oraş.

Da, îmi plătesc cafeaua când e vorba de o întâlnire profesională, o negociere sau un viitor contract, iar tu eşti partenerul meu de business. Da, îmi plătesc cafeaua când e o întâlnire de muncă. Nu mă aştept ca, într-un proiect profesional de o lună, să-mi plăteşti zi de zi cafeaua, deşi mulţi o fac.

Dar când e vorba de viaţă personală, dă zgârcenia la o parte şi scoate în morţii tăi ăia 7 lei, sau dacă nu poţi face asta, taie-ţi-o şi bag-o în fund.

Nu, bărbaţii şi femeile nu sunt egali dintr-un punct de vedere. Disperarea interacţiunii cu sexul opus.

Am mailurile, căsuţele poştale, telefoanele pline cu SMS-uri de la inşi mai mult sau mai puţin cunoscuţi, care vor să ieşim în oraş, să bem cafele, să mâncăm, să bem un vin, să ne futem cu sau fără obligaţii. Pe de altă parte, foarte puţini bărbaţi se pot lăuda că au din partea mea mesaje, mailuri, milogeli de petrecut timp împreună.

Idem toate femeile pe care le cunosc. Sunt mult mai intens hărţuite, căutate, milogite, cerşite, solicitate, decât o fac ele.

Ideea bărbatului modern, că tot acest timp al unei persoane care nu-i datorează nimic i se cuvine moca, aşa pur şi simplu, e motivul pentru care din ce în ce mai mulţi bărbaţi sunt complet nefrecventabili ca parteneri. Nimeni nu le mai cere azi bărbaţilor să cumpere locuinţe pentru femei, să le dăruiască bijuterii scumpe, să întreţină femeia sau să îi pună universul la picioare. Dar dacă nici măcar o cafea nu pot oferi, ce rost are să mai dorească interacţiune cu sexul opus?

***

E chestiune de protocol până la urmă. O firmă care vrea să-ţi sugereze că are o ofertă demnă de luat în considerare face asta cu un party impresionant de lansare. Un bărbat care vrea să-ţi sugereze că e demn de luat în considerare ar trebui să nu se zgârcească la o cafea. Pentru că nu vrem un şomer lamentabil căruia să-i plătim noi facturile. Avem vieţi destul de complicate şi aşa. Un zgârie-brânză penibil e ultimul lucru care lipseşte din ele.

***

Şi da, în pofida egalităţii ÎN ŞANSE PROFESIONALE, a fi femeia din relaţie presupune să fii iubită şi răsfăţată. Să ţi se dăruiască lucruri. Să fii tratată cu generozitate, cu gingăşie, să nu ştie ăla ce să inventeze să-ţi fie bine. Abia atunci poţi să-ţi dai armura jos şi să te deschizi, să fii receptivă şi să dăruieşti la rândul tău. Altminteri, te descurci de o mie de ori mai bine de una singură.

Şi nu în ultimul rând, a fi femeie presupune să faci, la un moment dat, copii. Să devii indisponibilă profesional pentru câteva luni, să fii neajutorată şi instabilă. Şi să cheltuieşti bani cu nemiluita în tot acel timp. Şi, da, dacă un bărbat se zgârceşte la o banală cafea, poţi să-l suspectezi că şi-ar asuma astfel de responsabilităţi?

Marş, mă. Du-te-n codru. Stai pe YouPorn. Împuşcă-te. Dispari.

A fi bărbat în relaţia cu o femeie înseamnă a fi protector. Dacă n-ai înţeles asta, eşti degeaba.

 

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

219 Responses

 1. Voinicel says:

  Sunt un labagiu calic penal ţopârlan şi sug pula.

 2. Lorena Lupu says:

  Iar regulile jocului se schimbă. Cine exprimă o poziţie cu cuvinte decente, se publică. Cine nu, i se înlocuieşte comentariul cu o confesiune de suflet.

 3. Voinicel says:

  Exact, si tu vorbesti foarte decent la tine in articol. Why shoud I do it in the comments! Btw, te invitam pe reddit, http://reddit.com/r/romania poate faci un AMA sau stai si tu de vorba cu lumea ca e destul de interesata vad de articolul tau.

 4. Lorena Lupu says:

  Ghinion, io-s plătitorul de blog. Şi dacă eu nu m-am adresat ţie personal cu muie mă-tii, tu nu ai dreptul să mă înjuri personal.

  Iar cu cocălăraşii care fac crize de calicenie pe marginea unei cafele n-am ce discuta. Cel mult “mersi pentru trafic”.

 5. Andrei says:

  Sunt un lătrău zgârţan căcat penal şi sug pula.

 6. Lorena Lupu says:

  Îmi pare rău să aud asta. 🙁

 7. VOINICEL says:

  Pai vad ca faci urat la o cafea de 7 lei, sa inteleg ca gazduirea ti-o platesti la fel? Apropo nu stiam ca daca iti platesc o cafea devin automat “protector”, deci teoretic tu te simti protejata de un barbat care te considera o papusa de inchiriat, asta spune multe. Noi tot te asteptam pe reddit, hai sa dezbatem problema.

 8. Lorena Lupu says:

  Fac urât când cineva îmi solicită timpul şi mai are şi pretenţia să plătesc pentru asta. De asemenea, nu, nu devii protector dintr-o singură cafea, dar dai semne că ai şanse să devii. Semne discrete care diferenţiază un bărbat de un cancer.

  De ce să vin pe reddit să mă cert cu toate cancerele? Pierdere de vreme.

 9. andrei says:

  Sug pula a retardat.

 10. Lorena Lupu says:

  Băi, puţopalmistule,nu mai am chef să repet pentru fiecare cretin în parte că nu-ţi ceream o cafea ţie, că mă piş pe orice ai tu de oferit şi o enunţam doar ca principiu de etică faţă de femeia iubită,

 11. Tot Andrei says:

  insist să precizez: sug pula ca o lipitoare. în caz că n-aţi înţeles.

 12. Cristian M says:

  sunt un căcat retardat penibil şi sug pula. doritorii mă găsesc gratuit la mikedrk@gmail.com

 13. Lorena Lupu says:

  multe succese pe ramură. 😉

 14. Ovidiu says:

  Am trecut şi eu să insist să povestesc cum sunt un căcat prost care trăieşte cu impresia că părerea lui de calic mocangiu contează.

 15. Lorena Lupu says:

  Băi, din păcate eşti irelevant. Deopotrivă din punct de vedere financiar şi al caracterului. Dar pentru că insişti, dă-mi voie să te informez că de-acum încolo latri în singurul loc de care aparţii: spamul.

 16. Lorena Lupu says:

  am înţeles din prima. acum nu mai rămâne decât s-o sugi la altă masă.

 17. Andreea says:

  Ce se oftica barbatii din cauza acestui articol :)) (dar mai bine, ca sti din start care iese din ecuatie ) . Si intr-adevar atunci cand esti INVITATA (se presupune ca e placerea tipului in cauza sa i te alaturi) bunul simt cere ca cel care invita sa plateasca consumatia, caci poate cea/ cel invitat nu are finante in ziua aia . Si poate o sa mi se spuna sa las formalitatea la o parte, dar chiar nu e formalitate…. cei care au predat bunele maniere din vechime stiau ei ceva . Ma rog, sa sti ca ai avut curaj sa dai glas la un lucru pe care mai toate persoanele (am obs ca mai mult femeile) il gandesc dar nu o spun probabil din teama de a nu-si pierde aparenta eleganta sau de a parea superficiale / materialiste etc . Oricat de idioti doriti sa ne aratati ca sunteti prin comentarii de genul celor de mai sus…sau ca articolul e o ”blasfemie”… faptul ca o sa aveti puncte scazute din start daca va regasiti in ”zgarcit type” este un lucru CERT . :)) <3 __ <3 . Imi pare rau ca ti se tot rastalmacesc vorbele si incearca astia sa te puna intr-o lumina aiurea . Geez … ce mai barbati

 18. rrs says:

  Sunt un retardat şi rag a prost.

 19. Rafael Neagu says:

  Sug pula.

 20. Lorena Lupu says:

  Poftă bună.

 21. Lorena Lupu says:

  eu nici nu mă mai lupt. care latră, îi înlocuiesc replica cu “sug pula” şi gata.

 22. Rafael says:

  Cred ca ai inteles gresit ideea. Eu am vrut sa spun ca a plati cafeaua este un gest frumos, nu o obligatie. Unii practica obiceiul asta, altii nu, femeile trebuie sa ii remarce pe cei ce o fac. Eu de exemplu nu suport sa imi las prietena sa plateasca ceva cand mergem undeva, fie ca e vorba de o cafea, fie ca e vorba de un bilet la film. Problema este momentan nu traiesc pe banii mei, deci se mai intampla sa nu imi permit mereu sa dau de la mine…Dar atunci cand am, nici nu stau pe ganduri.Ceea ce deranjeaza in articolul tau este faptul ca ai ajuns la un moment dat sa generalizezi -“ideea barbatului modern”- , ceea ce nu e ok, iar limbajul pe care l-ai folosit este mult prea agresiv pentru un articol, poate crea un discomfort cititorului. De aceea, multi dintre cei care au comentat mai sus, cel mai probabil s-au simtit ofensati. Este o critica constructiva, sper sa te ajute pe viitor! Ah, inca ceva, decat sa inlocuiesti comentariile obscene cu unele de aceeasi natura, mai bine pune un ” . ” si atat, razbunarea nu este o solutie

 23. Nicoleta says:

  sunt retardati si nu înteleg mesajul domniei voastre, cred ca nu-si fac ei prea multe probleme de constiinta, vin cu mesaje puerile, deviaza de la subiectul discutiei scl

  lasati-i pe ei, vorbiti-ne noua, celor care va sorbim cuvintele, e mai pertinent

 24. Nicoleta says:

  draga Andreea, spuneti exact ceea ce am spus eu! sau, mai precis, cronologic vorbind, invers :))

 25. Adi M. says:

  Daca barbatul plateste pentru ceva, o face pentru a obtine sex. Si nu, n-am nimic impotriva de a plati cafeaua.

 26. Alex says:

  De cand am iesit prima oara la o cafea in adolescenta si pana in ziua de azi nu am iesit vreodata la o cafea cu o fata fara sa insist sa platesc cafeaua, dar asa cum pentru tine timpul tau este pretios si pentru mine timpul meu este pretios. Iar daca as iesi vreodata la o cafea cu o tipa ca tine care vorbeste ca la usa cortului cred ca mi-as regandi intreaga pozitie asupra politicii platii cafelei.
  Oricum, motivul pentru care intotdeauna platesc si pentru care intotdeauna deschid usa/portiera pt fata ce ma insoteste este pentru ca inca mai cred in cavalerism, dar din punctul meu de vedere si fata trebuie sa merite efortul. Daca te exprim ca pe blog intotdeauna, nu ti-as plati cafeaua nici sa ma pici cu ceara.

 27. Lorena Lupu says:

  băi pretenaş,

  dacă aţi citi comentariile anterioare, nu m-aţi obliga să repet de 50000000000 ori informaţia: mie are cine să-mi plătească cafeaua. nu-mi trebuie cafea de la toţi calicii şi loserii netului. textul la care am dat replică era linkuit în fix rândul I al acestui text. şi da, un text ca ăla nu merită decât o replică ultra agresivă. pentru că un bărbat care nu ştie să fie bărbat nu merită decât picioare-n gură.

 28. Lorena Lupu says:

  şi a mia oară dau acelaşi comentariu.

  pentru că nici unul nu vă obosiţi să citiţi comentarii anterioare. doar urlaţi inutil.

  textul ăsta era o replică la un articol linkuit în rândul I. un articol cu o atitudine de larvă fără caracter care merită fix acest ton şi nu altul. un articol care nu pune problema: “iubita mea, hai să stăm acasă azi că n-am bani” ci “iubita mea, plăteşte-ţi consumaţia mereu”. cine are nevoie de un mascul zgârcit? nimeni.

  în schimb, faptul că toţi aţi început să urlaţi îmi spune foarte multe despre mentalitatea voastră.

 29. Alex says:

  Nu sunt pretenasul tau. Am citit comentariile, am citit si articolul. Nu m-am oferit sa iti platesc cafeaua, ci exprimam un punct de vedere ipotetic. Oricum cred ca este un pic inutil sa incerc sa dezbat cu tine subiectul pentru ca vad ca te depaseste capacitatea de a vorbi civilizat. Cu toate astea, sunt de acord cu tine ca barbatii care nu stiu sa fie barbati sunt sub orice critica, dar in inversunarea ta impotriva lor am observat ca din pacate si tu ai cam uitat sa fi femeie, ceea ce e la fel de grav si este lucrul care m-a deranjat cu adevarat in articolul tau. (In stilul “rade ciob de oala sparta”)

 30. Lorena Lupu says:

  “pretenaş” ţine de tonul de sămânţar cu care mi-ai dat comentariul. ce mă enervează la tipologia ta de cocalar e impresia deţinerii de monopol pe agresivitate. vreţi să daţi comentarii ţărăneşti şi să vi se răspundă domneşte. sorry, nu merge aşa.

  tot în comentariu explicai de zor cum nu mi-ai plăti MIE cafeaua. MIE nici nu e cazul să mi-o plăteşti. din partea mea poţi să-ţi bagi adânc în cur toate cafelele prezente şi viitoare.
  ideea era să plăteşti cafele fetei cu care ieşi. şi dacă sunt eu femeie sau nu nu are nici o legătură cu ideea de a plăti cafele FETEI CU CARE IEŞI. Capisci? Părerea unui om care nu mă cunoaşte nu mă interesează.

 31. Alex says:

  Nu stiu unde ai vazut tu ton de samantar, taranism sau agresivitate. Esti cam dornica sa iti versi frustrarile aiurea. “daca as iesi vreodata la o cafea cu o tipa ca tine”. Nu vad invitatia din partea mea acolo, iar exprimarea din finalul comentariului continua doar ideea.
  Esti capabila sa urmaresti un paragraf simplu? Sau capacitatea ta de a intelege o fraza se rezuma la lungimi de maxim 3 cuvinte? Ar trebui sa incerc sa evit cuvinte lungi sa nu te pierzi?

  O sa incerc sa simplific.

  Sunt de acord cu ideea ca un tip sa plateasca consumatia. Sa isi respecte partenera. Dar unele femei merita sa fie tratate frumos iar altele nu.

  Iar referitor la ce ai spus in comentariu: “vreţi să daţi comentarii ţărăneşti şi să vi se răspundă domneşte. sorry, nu merge aşa.”, poti sa aplici si in cazul punctului tau de vedere. Injuri mai ceva decat o galerie la Steaua – Dinamo, dar vrei sa fi tratata ca o printesa. Sorry, nu merge asa.

  O ultima observatie. Nu am zis ca barbatii ar trebui sa detina monopol pe agresivitate, dar atata timp cat nu ti-am adresat jigniri ma astept sa iti controlezi cuvintele. Pentru ca dintre noi doi este destul de evident care a folosit un limbaj specific spartului de seminte.

 32. Lorena Lupu says:

  “dacă aş ieşi vreodată la cafea cu o tipă ca tine” e o jignire imensă pentru că presupune că ai habar cum e o tipă ca mine. corect, cocălăraş? or, tu n-ai habar cum e o tipă ca mine, ok? prezumţia că ştii cum e un om cu care n-ai vorbit niciodată faţă în faţă e cea mai hidoasă insultă.

  sigur, mai e nevoie şi de creier la purtător ca să procesezi asta. creier pe care nu îl ai.

  iar cuvintele mi le controlez cu cine e cazul. în nici un caz cu un individ care mă latră din prima. şi cu asta, mi-ai consumat destul timp. hai, marş de pe blogul meu.

 33. Andreea says:

  Titlul spune totul “Nu am chef sa-mi platesc cafeaua , DACA M-AI INVITAT . Lasa istoria ta generala cu iesirile tale si cavalerismul tau . Daca inviti , se intelege de la sine ca platesti tu .

 34. Andreea says:

  Cavalerule Alex , aici <>

  Da, evita sa mai scrii romane lungi in care o iei pe aratura , tu deja ai dat-o in altele , articolul nu se refera la asta . Ne poluezi ochii , damn .

 35. Cum să spui că ești tot timpul gentelman, dar? E echivalent cu: mai bine mi-aș tăia o mână decât să bat o femeie, dar sunt unele care o merită de nu te poți abține să nu le dai o palmă.

 36. George says:

  asta cu atarnarea disperata dincolo de transpiratie, dupa o duduie, doua sau noua, a indivizilor sucombati inconstient de scula lor mica si super intrebuintata, e unu din ofurile mele principale din viata asta, si fara sansa de rezolvare. da, stiu, trista viata.
  lovitura primita de la indivizi astia, in prima instanta, e ca la biliard, cu mantra. dupa care poate sa vina direct prin la mutra unui 4×4, din care o mult ravnita si pretioasa isi aranjeaza vopseaua la iphone.
  si ce viitor sumbru ar fi avut idustria de jeepuri daca minionii nostrii ar fi inceput prin a se zgarci la o cafea.
  si cum ar fi invatat ele duduile sa pastreze neconsumata o doza de zahar, sa-l atraga la cafea pe nefericit, acelasi nefericit de care acum chipurile sunt agasate,
  si care nefericit in putintenia lui, nu poate domne sa-si dea seama ca duduia are nevoie din cand in cand, si tot mai des, de cate-o pauza.
  o pauza de cafea.
  te citesc pur si simplu cu placere, multumesc ca te lasi citita, te citesc si pe culoarea asta noua si mov. 🙂

 37. andrei says:

  Mie mi se pare ca tu vezi relatia ca pe o afacere de viitor. Nimic romantic, doar o coada de oameni care vin sa-si etaleze momentul artistic in fata ta, ca apoi sa-i expediezi cu un mesaj gen “te sun eu mai incolo daca e sa te angajez in functia de viitor prieten”. Sa inteleg ca pentru tine o relatie nu e decat o unealta pe care sa o folosesti ca sa-ti cresti copiii mai usor?

 38. Lorena Lupu says:

  îţi las comentariul, pentru că nu conţine nici o înjurătură, dar întrebarea mea către tine e:

  să-ŢI creşti copiii? trăieşti cu impresia că acei copii sunt exclusiv responsabilitatea unei femei?

  nu, pretenaş. sunt responsabilitatea ambilor parteneri. de aceea, evident, disponibilitatea de a plăti pe loc facturi nu e unicul criteriu care contează, dar e unicul fără de care nu se poate.

  bărbatul care face zgârci la testicule când vede nota de plată venind e porcul sinistru care va omite să achite întreţinere şi alte facturi şi care va vrea şi la 40 de ani vacanţe în vamă cu autostopul. să le facă din partea mea. dar de unul singur.

  ce pot afirma cu certitudine e că n-aş ieşi în oraş cu nici unul dintre distruşii care au comentat negativ această postare. ar fi cea mai penibilă pierdere de vreme din istorie.

 39. Lorena Lupu says:

  şi inclusiv opoziţia dintre plătit şi romantism pe care o faci tu e foarte interesantă. nu e nimic mai definitiv ucigaş de romantism decât un bărbat care TE INVITĂ, şi apoi la final îţi întinde nota: Uite, asta e partea ta.

  Mersi, romanticule. Partea mea mi-o pot plăti mâncând comod şi relaxat de una singură.

 40. andrei says:

  BAI DAR IN CE HAL MA ENERVEZI CU LOGICA ASTA A TA INTORTOCHEATA

  “îţi las comentariul, pentru că nu conţine nici o înjurătură” – ar trebui sa ma simt privilegiat? Cam la fel ca aia pentru care iti rapesti din timpul tau pretios ca sa iesi cu ei si porcii naibii nu-ti platesc si ei macar o cafea!

  TU ITI COMPLICI VIATA AIUREA. Nu trebuie sa iesi cu cineva la cafea ca sa te decizi daca il placi, ci chiar pe dos. E chestie de bun simt. Serios. Nu trebuie sa te gandesti prea mult. Vezi tu, intai il placi, apoi iesi cu el la o cafea. Si daca faci asa, nu o sa mai ai senzatia ca ti-ai irosit timpul. SI O SA POTI SA PLATESTI NOTA. Pentru ca nu iesi cu ala ca sa testezi ce-i poate pielea, ci sa construiesti pe ceva deja existent.

  “să-ŢI creşti copiii? trăieşti cu impresia că acei copii sunt exclusiv responsabilitatea unei femei?” – AICI AM VRUT SA ACCENTUEZ CAT DE EGOISTA ESTI. Consideri ca o relatie e viabila doar daca el poate sa-ti plateasca facturile. Ma rog, cafeaua. Nu-ti pui deloc problema ca, la un moment incert in viitor, el nu o sa mai aiba loc de munca. Nici nu te intereseaza. Important e doar ca tu sa o duci bine. Si asta nu se poate decat daca el produce bani multi. Pentru ca altfel tu nu poti sa-ti faci toate mofturile. Banii din concediul de maternitate nu-ti ajung deloc, a? Sa cotizeze porcul, ca de aia l-ai luat. Sa plateasca facturi, sa-ti dea bani sa cheltui cu nemiluita si, in timpul ramas, sa stea si cot la cot cu tine sa aiba grija de copil.

 41. andrei says:

  Nu, pai vezi tu, el nu o sa-ti intinda nota. Tu o sa te oferi! Gandeste-te ca faci un bine societatii si ajuti la scoaterea din uz a unui gest prost motivat. E ca si cum te-ai angaja la MYTH BUSTERS si ai demonta o credinta sociala nefondata

 42. andrei says:

  si poate ca el o sa insiste sa plateasca. Aici TU o sa-i dai peste mana. Nu-ti pasa de cafeaua lui. Trebuie sa-i arati ca nu esti materialista, ca esti independenta financiar. Ca el nu este o necesitate, ci o alegere.

 43. Lorena Lupu says:

  logic că e o alegere. nimeni nu e o necesitate. în schimb, un om care te-a chemat undeva îţi va plăti cafeaua. pentru că te-a chemat.

 44. Lorena Lupu says:

  da, frate, volens-nolens, o tipă e mai ok singură decât cu un calic. iar dacă un tip nu aduce o schimbare radicală în bine în viaţa ei, mai bine stă în banca lui.

  aici ai două opţiuni: poţi să accepţi că nu mă interesează absolut, dar absolut deloc să stau cu un tip din milă, şi să procedezi în consecinţă – să te retragi de pe blogul meu sau să iei informaţia exact cum e şi să nu mă freci la cap pe tema asta. aşa cum eu nu încerc că te conving să plăteşti cafeaua femeilor cărora le soliciţi atenţie. te va convinge viaţa.

  ce nu poţi face, că îţi iei block fix la următoarea tentativă, e să mă iei la muştruluială că de ce ies doar cu tipi care ştiu să fie cavaleri. ies cu cine vreau eu, pe ce considerente vreau eu, şi nu-ţi datorez socoteală. capisci?

 45. George says:

  citesc postarile, si invat, sau vad ca se confirma niste lucruri pe care le intuiam inconstient. anume indarjirea asta, cumva ca la Oituz si Marasesti, pe niste teme nu asa mari, duce la niste blocaje psihologice cu adevarat mari in momente in care destinderea e scopu’, si cheia succesului.
  despre ce scucces vorbesc? despre ala pentru care doi oameni debuteaza c-o cafea. si dupa-aia, ne mai intrebam de ce cheia ramane blocata-n broasca. :))) de fapt viceversa. :)))

 46. Lorena Lupu says:

  eu n-am pic de îndârjire. mi-am spus simplu şi la obiect regulile. eşti liber să le respecţi şi să rămâi sau să le ignori şi să pleci.

 47. George says:

  nu m-am referit numai la tine. am spus ca te ador, da’ sunt foarte departe de-a face o fixatie. 🙂
  regulie tale pot sa le respect doar aici pe blogul tau, ceea ce as fi facut si o sa fac de la sine inteles , pentru ca am ceva destul mare ca sa-mi dau seama ca sunt in casa ta. 🙂
  de plecat nu am de ce sa plec, pentru ca imi placi oricat de mult nu ti-as palcea eu, desi nu te vad, si nu te cred in stare sa-ti bati capu’ cu asta.
  iar dac-o sa-mi dai ban pentru ca asa vrei tu, si este casa ta, eu tot o sa te citesc, mai intai aici, pana o sa fiu destul de instruit cumpar ceva scris de tine.
  nu ca te-ar interesa, consider ca ai o inteligenta si o logica cu mult peste multi coiosi cu sau fara blog.
  blocaje insa avem cu totii, da’ ne blocam in a le vedea doar la ceilalti.
  te pupa tata.

 48. Vitaly says:

  Bai nene, cum sa n-ai 7 lei de cafea in buzunar pentru o intalnire de orice fel cu o femeie, unde e politetea si unde sunt bunele maniere? O fi acuma trendul asta cu egalitatea intre sexe, dar natura l-a facut pe barbat protectorul femeii si al copiilor, si nu invers, trebuie sa se comporte ca atare.
  Eu cand mi-am curtat nevasta, am participat si la renovarea casei. Ma simt expirat :), si parca nu sunt asa de batran.

 49. Vitaly says:

  casei ei adica, ca eu o aveam pe a mea.

 50. Lorena Lupu says:

  Vitaly, eşti superb.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Advertisment ad adsense adlogger