Videochat în cuplu: Sonja și Sylvie

Image by Anastasia Gepp from Pixabay

După ce am făcut primul spot la Standard Studio, ce ați văzut a fost un val imens de ură de la toți dobitocii netului, de parcă le înhățasem pe toate mamele lor cu izoleta și le mânasem în turmă să facă videochat.

Ce n-ați văzut a fost șirul interminabil de mesaje private care mă întrebau secrete despre videochat, de parcă eram experta patriei. Și o întrebare pe care am primit-o des este:
Bună, Lorena, am un prieten sau o prietenă cu care mă înțeleg foarte bine, cum e să faci videochat în doi?

Băi, copii. Câteva luni după spotul ăla, m-au căutat grupurile de troli de pe 4chan și în kur. Există poze cu mine în metrou, poze cu mine pe stradă, filmuleț cu mine în taxi. E un singur loc de unde n-au putut produce alte imagini decât acelea din spoturi, și ați ghicit, acel loc este vreunul dintre siteurile de videochat.

Dacă eu făceam videochat, până acum și 4chan, și avorturile lui eșuate, grupulețele de caterinci obosite de pe Facebook, erau pline cu imagini cu mine contorsionată în diverse poziții și luând dildoul ca o campioană.

Dar cunosc două fete care fac videochat împreună, pozând în cuplu de lesbiene. Aceste două fete sunt Sonja și Sylvie. Evident că poza din deschidere nu e cu ele, să nu vă apucați să le hărțuiți aiurea sau să le deranjați pe site cu cocălăreli abjecte în timp ce muncesc.
Am stat de vorbă cu Sonja, iar ea a acceptat să-mi dea detalii despre munca lor.

TROLLYWOOD: De când vă știți și în ce context v-ați împrietenit?

SONJA: Ne-am împrietenit prin 2018. Sylvie mi-a fost colegă la o sală de jocuri.

Ce anume v-a apropiat?

Era colega cu care schimbam tura cel mai des. Munceam o tură de zi, una de noapte și două zile libere. Când veneam pe tura de zi, luam tura de la Sylvie, când ieșeam din tura de noapte, îi dădeam tot ei tura. Pe celelalte două schimburi, venea câte o altă fată. Stăteam la ţigară și la cafea, pentru că mai era o oră până se deschidea sala de obicei, și uite așa ne-am împrietenit.

Căreia dintre voi i-a venit ideea să faceți videochat împreună?

Ei. După ce n-am mai lucrat împreună, am păstrat legătura pe Facebook și am mai ieșit la o cafea. La fel și acum. Am ieșit la o cafea și mi-a propus.

Ți-a și spus de unde i-a venit ideea?

A spus că de multă vreme se gândește să se bage la cuplu și că a observat că cele de lesbiene fac cei mai mulți bani.
Și m-am gândit că ar fi încurajator pentru mine să am un ,,mentor”, să văd pe cineva cum procedează concret. Și poate nu am fi făcut câți bani făceau lesbienele cu experienţă, dar puteam face cel puțin o sumă frumușică, una pe care n-aş obţine-o singură.

Dar te-ai gândit că asta ar presupune să atingi intim o altă femeie, timp de opt ore, ca la muncă?

Da, m-am gândit. E primul gând care îți vine in minte în mod normal, sunt sigură. Și mi-am propus să nu mă deranjeze, dar nu m-am gândit ca lucrurile vor escalada foarte rapid. O persoană normală la cap ar trebui să se gândească să ia un începător cu încetişorul în astfel de domenii, chiar dacă pare deschis la oportunități.

Înainte de asta, n-ai fost niciodată intimă cu altă femeie, tu în viața ta privată?

Nu prea. Am avut o singură escapadă cu prietena mea cea mai bună (cu care ne știm de 15 ani), m-am masturbat cu ea de faţă. Eram o mică virgină obsedată sexual pe la 17 ani. Altceva n-am pătimit. 😀

Asta nu se pune ca experiență intimă cu altă femeie, hahaha. E tehnic CU tine însăți și LÂNGĂ o altă femeie, dar nu există interacțiune, 😀 😀 Cum ați ales să lucrați: la un studio, sau acasă la una dintre voi?

La un studio. Bine, ea are planuri să strângem bani și să ne facem bagajele într-un apartament mare, și să avem o cameră pentru asta. Deoarece studioul opreşte un comision foarte mare.

Ce echipamente vă pune la dispoziție studioul?

Camera șic, luminile, suport tehnic. Ceva publicitate pe Twitter și cam atât. Noi dezinfectăm tot pe acolo, facem curat, spălăm paharele după noi, măturăm. Nu există femeie de serviciu.

Not very ok, dacă e un studio care vă reține comision mare trebuia să ofere femeie de serviciu.

Comisioanele sunt ok, din câte am înțeles de la Sylvie că ar fi pe piață. Doar că pragurile sunt greu de atins pentru o persoană singură.

Ce achiziții a trebuit să faci înainte să te apuci propriu-zis de lucru?

Nicio achiziție. Avea prietena mea de toate. Doar că îmbrăcămintea ei nu prea era pe mărimea mea. Ea e mai slăbănoagă, iar eu ceva mai cărnoasă, fac cute la burtă dacă stau turceşte. Norocul meu a fost că aveam pe acasă câteva lucruri personale potrivite. Dantelă, culorile alb, negru, roșu, vişiniu, ciorapi de plasă şi chestii din astea.

Înțeleg. Ați făcut vreo formă oarecare de instructaj?

Da. La studio am stat la discuție cu un trainer și o traineriță și mi-au explicat cum stă oarecum treaba. Că banii sunt trecuți în credite, că ei lucrează cu site-uri de free, mi-au spus care e faza cu sesiunile private și niște tipologii de clienți. Mi-au zis să nu fac nimic din ce nu aş fi dispusă să fac.

De curiozitate: Care sunt tipologiile de clienți? Să știe și cititorii mei care accesează astfel de servicii unde se regăsesc.

Am eu propriile mele criterii de clasificare, că nu am reținut mot-a-mot termenii lor. Dacă vrei, ţi le zic. 😂

Te rog.

Răufăcătorii – cei care încalcă regulile și au fantezii cu minori, incesturi, se îmbracă în copii, vor să te îmbeți pe bune, să te uiți la ei cum se droghează. Trebuie să îi blochezi pe ăștia.
Agaricii – ăia care stau și atârnă, care se bazează să plătească altcineva ceva și sunt gură cască pe modele, că poate prind ceva acţiune.
Fustangiii – ăia tot așa, fără bani, care stau și scriu pe public câte ceva, frumos sau urât, să te convingă să arăţi ceva.
“Deștepții” – ăia care se laudă cu tot ce au şi tot ce pot să facă pentru tine, că poate văd și ei o p#zdă.
Drăguții – ăia care dau așa, de drăguți ce sunt ei.
Clienții – ăia care plătesc. Pe ăia îi cam cauți…

Interesant. Categoriile se suprapun uluitor de bine cu acelea pe care le întâlnești în campaniile social media. Cine ar fi crezut, hihi.
Cum a fost prima ta zi de muncă?

Prima oară, m-am dus într-o noapte să stau puțin, să văd cum e. După discuția aia, m-am dus în cameră cu Sylvie, să ne ,,pregătim”. Mi-a arătat niște haine, venisem și eu cu ceva. Până la urmă, am ales un maieu și niște pantalonași scurți din dantelă, de un roz foarte pal, de la ea. Singurele chestii mai lărguțe care îmi veneau.
Ne-am pus în pat, in ce poziții ni s-au părut comode. Ea a luat tastatura și mouse-ul, și a început să trebăluiască pe acolo. Nu înțelegeam nimic, aveam oareșce emoții. Mâinile și picioarele îmi erau reci. Acum știu că ne loga conturile pe vreo trei sau patru site-uri pe care lucram atunci.
Și începuseră să sară scântei de pe paginile alea. Bip-uri și tot felul de sunete și notificări. Membri care dădeau mesaje sau intrau în camera noastră. Am stat, cred, vreo două ore, timp în care m-am făcut mare lucru. Urmăream discuțiile Sylviei cu membrii, îmi explica despre Lush, o jucărie care vibra la surprizele de pe site și pe care și-o băgase în vagin, puneam muzică de pe YouTube și dădeam din cur pe acolo. Dansam atât cât se putea în pat. M-am sărutat şi m-am mângâiat cu ea, și cam asta a fost.
200 $ în două ore.

Ce înseamnă surprizele de pe site?

Creditele sunt banii pe care îi bagă membrul în site. În funcție de site, banii se transformă în moneda site-ului. Cele mai comune denumiri sunt surprize, tokenşi, yang, gold…

Acești 200 de dolari erau banii voștri, sau suma brută care se împărțea întâi cu studioul?

Suma brută. Dar mă gândeam la un calcul atunci: că dacă facem măcar 100 de dolari pe oră, la 2 săptămâni ar fi în regulă. Dar nu fiecare zi e la fel. Deloc.

Și după aceea, suma se mai și împarte la voi două.

Exact.

Cât de repede ai ajuns să dai și tu textila jos?

Încă din a doua zi. A fost un membru care i-a spus Sylviei că îi dă 150 $ să intrăm în privat cu el, să îmi dea ea mie limbi și eu să gem tare.

Nu te-a panicat un pic ideea? Mai ales dacă nu o mai făcuseși până atunci cu o tipă?

Ba da. Dar am zis ,,150$ pentru atâta?” în sinea mea și am închis ochii. Sylvie m-a dezbrăcat și aia a fost. M-am prefăcut acolo și am așteptat să treacă. M-am panicat puțin doar după ce m-am văzut goală. Apoi m-am obișnuit cu ideea.

Dar ce ai simțit real în timp ce se întâmpla?

Hmm. Cred că dezgust. Era cel mai puternic sentiment. Nu era ruşine pe acolo. Doar iritare și dezgust.

Înțeleg. N-ai încercat să apelezi la niște method acting și să te transpui în senzație.

Deloc. Pentru că am un iubit acasă și nu voiam sa îmi consum energia mea sexuală adevărată la muncă. Dar așa am descoperit ca sunt o bună actriță.

Adică? L-ai convins pe tip?

Da. Şi pe restul, care au urmat ulterior.

Mi se pare interesant cum pui problema: nu încerci să simţi pe bune, pentru că ai un boyfriend, ci mimezi exterior ceva ce nu simți.

Da, vreau să am o graniță strictă între ceea ce fac la muncă și ceea ce fac în viața privată.

Bine, dar din faptul că te abții să-ți placă și infuzezi treaba asta cu negativism, nu o să aungi în scurt timp să pleci de silă?

Nu tocmai. Pentru că, pe parcurs, a ajuns să îmi placă din cauză că îmi satisface alte doleanțe.

Ca de exemplu?

Îmi place să fiu admirată și să mi se ofere complimente. Și am o plăcere sadică atunci când ma gândesc cât de mulți or fi făcut laba la mine. 😅

Cum a fost când a trebuit să faci tu sex oral prima dată?

A fost neplăcut, pentru că nu puteam trece peste bariera aceea din cap care urla la mine ,,de ar şti iubitul tău ce faci, n-ar fi prea fericit, chiar dacă e de acord să faci videochat”. Dar ulterior, am făcut vocea aia să tacă. A fost ciudat, pentru că prima oară eram în a doua mea zi.
Dădeam limbi și ma gândeam la gagică-miu.
N-a fost nimic scârbos. Fata asta e curată, am încredere în ea.

Și nu poți compartimenta pur și simplu?

Acum da. Dar trebuie exercițiu. Când ești luat ca din topor, creierul nu ştie cum să reacţioneze, să te țină într-o zonă confortabilă, să nu te panichezi.

Și în continuare îți închizi senzorii de plăcere când ești la muncă?

Da. Nici Sylviei nu îi place. Avem micile noastre trucuri. Când dăm limbi, dăm pe lângă clitoris, ne prefacem cât mai mult, când ne frecăm, o facem mai mult spre pubis. Ea se excită pe sâni, eu evit să o ating acolo. Eu mă gâdil dacă îmi umblă în păr, ea evită să mi-l atingă, și tot aşa.

Ce ciudat. Şi eu care aș fi crezut exact invers.

Nu prea ai cum. Oricât de fu#ăcios ai fi, dacă ai face-o pe bune și ai fi nevoită să ţi-o freci într-adevăr toată noaptea, ai rămâne fără clitoris, cum zice Maria Popovici in stand-up-ul ei.

Interesant. Deci, aveți acest mic pact de non-agresiune.

Exact.

De ce alte lucruri trebuie să ții cont când faci videochat cu o parteneră?

De faptul că sunteți două, nu una. Și trebuie să lucrezi în echipă. Să te mulezi după cealaltă. Nu e treabă ușoară să vinzi iluzia unui astfel de cuplu, când persoanele care o fac se situează la poli opuși. Dar astfel de chestii cu greu se pot potrivi întâmplător. Trebuie să muncești, să te acordezi cu partenera.

Dă-mi câteva exemple concrete.

Mă voi raporta la mine și la Sylvie. Ce am văzut că merge pe piață sunt cuplurile romantice, autentice. Membrii sunt sătui de poveşti cu lesbiene măritate după căsătorii eșuate, iar ele au maximum 27 ani. Noi suntem două tinere singure în oraș, lăsate de capul lor de părinți nepăsători, care se descurcă cum pot. Ne avem una pe alta și ne iubim. Iubite bisexuale care caută distracții în plăceri carnale. Și invităm bărbații de pe site.
Ei bine, pentru povestea asta trebuie să fii romantic. Și niciuna nu eram. Nu suntem de fel.
A trebuit să învățăm să ne apropiem în faţa camerei una de alta, să ne sărutăm mai expresiv, să ne mângâiem mai des, și restul lucrurilor să le facem cu amprenta noastră romanțată.

Şi în tot acest timp să vă menajați una alteia punctele erogene, lol.

Exact. E grea munca asta de echipa. 😂😂 Mai nou, nu mă mai excită niciun film porno din cauza asta. 🤣

De ce? Suprasaturație de stimulare erotică sau vezi toate micile trucuri. așa cum văd eu, la citirea unui text scris, toate micile artificii menite să facă subiectul mai interesant decât este?

Exact, pentru că văd micile trucuri și îmi dau seama că nu e pe bune.

<

Dar viața ta intimă reală, cea cu prietenul tău, a rămas ok?

Da, chiar mai bine. Prietenul meu e foarte fu#ăcios, iar eu am libidoul mai crescut în ultima vreme. Lui îi convine, îți dai seama. Și îl motivează și pe el să mă satisfacă și mai mișto.😃😂

Ce părere are legat de activitatea ta la videochat, respectiv legat de faptul că o faci cu o fată?

Nu îl deranjează, atâta timp cât nu ii povestesc. Dar totodată, dacă vreau să îi spun ceva, mă ascultă. Însă prefer să tin pentru mine ceea ce fac acolo. Între mine și Sylvie.

Voi două folosiți și jucării?

Da. Dildo, vibrator, Lush. Ne-am și comandat unele noi acum. Un dildo care e ca un castravete, unul ca o banană, și un dildo cu doua capete, de 30 de cm. Abia aștept să vină. 😂

Amiciția ta cu Sylvie cum a evoluat de când faceți asta în fiecare zi?

S-a modificat, îți dai seama. Nu zicem niciuna nimic celeilalte, dar sunt momente tensionate uneori între noi. Petrecem una cu alta mult timp, e normal să ne săturăm după câteva ore de stat împreună și să devenim irascibile dacă nu avem de lucru.

și ce soluții aveți pentru situațiile astea?

Încă nu avem. Când nu mai merge treaba, ne facem bagajele și plecăm acasă. Dar numai dacă mai rămâne jumătate de oră, o oră înainte de ora la care am pleca în mod normal. Cam atât ne ţin bateriile.

Nu încercați că relaxați atmosfera cu o glumă?

Ah, ba da, chestii din astea banale. Mai fumăm o tigară, mai depănăm amintiri, mai râdem de terminații care ne dau comenzi să facem nu știu ce și așteaptă să pice para mălăiaţă.

Comparativ cu alte joburi, cât de agreabil ți se pare ce faci acum?

Este foarte lejer. Nu ma freacă nimeni la icre, câștig bine. Îmi convine

În ce mod e diferit față de așteptările tale?

Păi, nu mă așteptam să mă dezbrac așa de rapid şi să încep show-urile așa de curând. Dar cam atât.

Am înțeles că neplăcerile majore sunt mârlanii și perioadele fără activitate. Altele mai sunt?

Nu. Peste mârlani treci ușor dacă nu pui la suflet. Statul multe ore e neplăcut.

Ce ai descoperit despre tine făcând videochat?

Că sunt o persoană mai complicată decât credeam. E greu să îți separi mintea și să aduci o altă persoană în corpul tău, într-un interval de timp.

Ce faci în zilele în care n-ai chef?

Trag de timp, sunt nesuferită, refuz să fac multe chestii, cum ar fi să mă mai ridic în picioare prim cameră, îmi iau pauză mai mare, plec mai devreme. Norocul meu este că sunt molipsitoare și Sylvie se ia după mine. Dar și viceversa. 😂
E și asta o lume interesantă. Sa cunosti tot felul de obsedați…

Dacă, să zicem, s-ar întâmpla ceva și Sylvie n-ar mai fi disponibilă, ai face tot la cuplu cu altcineva sau ai merge pe solo?

Aş continua singură. Dispariţia ei m-ar motiva să dau randament mai bine, pentru că aş trage doar pentru mine.

Ce vrei să faci cu banii pe care îi câștigi din videochat?

Ca orice alt tânăr, să îmi pun niște baze pentru mai incolo. O casă, o mașină, p investiţie personală. Rămâne de văzut.

***

Dacă îţi place acest blog, ai avut vreodată intenţia să-l susţii dar ai tot amânat, acum ar fi un moment foarte bun.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram.

***

Ascultă Jet pe Spotify, cumpără piesa pe iTunes sau pe Amazon Music.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

1 Response

  1. August 18, 2022

    […] făcut cu mult timp în urmă acest interviu despre două fete, bune prietene, care s-au apucat de videochat în cuplu. Fetele erau the best of bffs, ţineau una la alta, se respectau, se apreciau. Nu avea ce să nu […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: