Nu folosești internetul cum ar trebui

Ieri seara, am avut parte de cel mai neașteptat cadou: o lecție de marketing.

O domnișoară făcea s** work pe un trotuar. Dar cum treaba era stagnantă, fata noastră făcea concomitent live pe TikTok. Arătând exact colțișorul în care se afla. Și în cel mai scurt timp, cifra de afaceri a crescut vertiginos. Fata ieșea din live când apărea următorul pețitor și reintra de cum finaliza ce era de finalizat.

Și atunci m-am prins cât potențial de afaceri e de fapt în nevinovatul TikTok. Și nu, nu mă refer la comercializarea s**ului la colț, pentru că avem și noi o vârstă. Și cu vârsta intervine și cheful de a pfoote o palmă oricărui străin impertinent care te întreabă dacă faci și cwoor.

Dar să zicem că aș avea un mic aprozar la stradă. Primul lucru pe care l-aș face, după curățenia de dimineață și aranjarea mărfii pe raft, și evident întoarcerea cartonașului cu „deschis”, ar fi să intru live pe TikTok.

-Oameni buni, suntem pe Lizeanu, colț cu Ștefan cel Mare. Ia te uită ce roșii avem. Roșii de grădină adevărate. OMG, ce bun! Știți ce salată delicioasă de roșii cu brânză iese din astea? O să lingeți castronul, vă zic eu.

Uite castraveți adevărați de grădină. Pe ăștia mi-i aduce nea Costi, care îi crește la țară și nu pune chimicale. Bunătate de castraveți. Yummy!

Da, user5567, 8,99 lei kilogramul și nu uita să dai taptap și follow. Brb, tocmai am cumpărător, revin, vegetarienii mei simpatici. Da, doamnă, cu ce vă servim?

Fă un live pe TikTok de la tine din aprozar, laudă și arată la cameră tot ce e bun și proaspăt și numără banii. E atât de simplu să folosești social media pentru vânzări.

Da, și am învățat asta de la o s** workeriță cu spirit antreprenorial. Nu e numai cea mai veche meserie din lume, ci și cea mai inventivă.

***

Dacă apreciezi acest articol, poți susține la rândul tău site-ul în singurul mod care contează. Aici. Pentru donații de 50 de euro sau mai mult, îmi poți propune tu un subiect. Pentru donații de 25 de euro sau mai mult, poți propune o poezie pentru cele 365 de zile de poezie.

***

***

Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube şi pe TikTok.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

4 Responses

  1. Sykophantes says:

    Uhm, nu cred ca e o idee buna sa te plimbi seara prin locurile unde se face sex stagnant repetitiv. Eu ca barbat trecut (putin) de 50 de ani le-as evita (reluctantly), nu din pudibonderie ci pentru ca ar putea sa nu fie tocmai safe. Sper ca ai intalnit domnisoara respectiva la modul virtual de la capatul celalalt (safe) al live-ului ei sau ca ti-ai luat licenta artistica cand ai descris scena folosita ca introducere la miezul articolului care mi se pare concomitent atat o idee buna de afacere cat si un text spumos, cu doza potrivita de umor. Trebuie doar ceva mai multa grija la violarea datelor cu caracter personal a user5567.

    • Lorena Lupu says:

      Ca bărbat trecut de 50 de ani, ai creierul îmbâcsit de andropauză, prejudecăți și proiecții.

  2. Andrei says:

    nu are sens termenul de sex-worker, e o minciună și un eufemism. În primul rând femeile care se prostituează, ele sunt marfa. Nu sunt angajate pentru furnizarea unui serviciu, sunt exploatate (sunt sigur că vor întreba unii: cum, că e cu acordul lor? Doar că ele nu au fost de acord să nu primească educație de mici, sau să crească în familii toxice). Deci e o mare diferență între produs și serviciu, ăsta e motivul pentru care multe țări se feresc să legifereze așa ceva.

    • Lorena Lupu says:

      Ba e muncă. Are cerere, presupune efort, deci e muncă.

      Și pe criteriul exploatării, casnica e o marfă folosită de bărbat pentru servicii domestice gratuite pe durata vieții, iar între o sex worker și o casnică, mie casnica mi se pare mai exploatată. Măcar sex worker e plătită și după ora de îndurat boul, e liberă. Dar casnica muncește gratis și îl îndură pe bou nonstop.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading