Ce-ţi doresc eu ţie, dulce blogomănie

Leapşă de aici.

Ordin: Spune 3 lucruri pe care ti le doresti pe blogul tau in 2011, structurate dupa: constanta, trafic, continut, da-o mai departe la 3 persoane.

a) Constanţă – “Pururi tânăr, înfăşurat în manta-mi”

Singura constanţă care mă interesează este loialitatea faţă de propria mea inconstanţă.

b) Trafic “Să-mi fie traficul lin”

Am 450 – 500 de unici pe zi şi în jur de 2.000 de clickuri. Când isc câte un flamewar pe undeva (la mine sau la alţii), ajung la 650, respectiv 3.000 de clickuri. Dacă aş ajunge la acest trafic şi fără scandal, ar fi excelent.

c) conţinut “Vreme trece, vreme vine / Toate-s vechi şi nouă toate / Să te duci în morţii mă-tii / Tu te-ntreabă şi socoate”.

Nu pot prezice nici măcar conţinutul zilei de mâine. Mi-am uitat blogul de cristal în beci. Văd io pe parcurs.

Şi pentru că nu urăsc pe nimeni atât de tare încât să-i dau lepşe, o veţi lua (sus) voi, care aveţi iniţiativă.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. Gabriela says:

  Apreciez că ai răspuns la leapşă [că doar nu erai obligată] 😀
  Eram curioasă rău de postarea ta pentru că ai fi răspuns într-un stil cu totul diferit faţă de restul muritorilor 🙂

 2. dolores says:

  Nu -mi place chestia cu,,leapsa,, de cele mai multe ori sunt intrebari cretine .

 3. Lorena Lupu says:

  cele mai mişto întrebări din lume sunt întrebările cretine.

 4. ionuț/alexandru says:

  atunci na d-aci!
  pe bune Lorena?! pe bune?! leapșa????? atât de rău ai ajuns?

 5. ionuț/alexandru says:

  îmi veni și mie să mă leg de comentariul anterior cu întrebările cretine sunt mișto, aia așa… că poate te fac să râzi cât de mișto sunt eu și așa mai capăt și eu puncte la încredere.

  • ionuț/alexandru says:

   * încredere în sine.

  • Lorena Lupu says:

   dar unde era întrebarea? ce ai făcut tu nu era întrebare, era peroraţie de om idiot şi futut în cur cu un baston care avea pe mâner un ornament în formă de cap de acvilă.

   nu am zis că cele mai mişto futaiuri la psihic sunt futaiurile la psihic cretine, am zis NUMAI de întrebări.

 6. ionuț/alexandru says:

  reformulez: atât de rău ai ajuns ca după atâtea posturi faine să umpli blogul cu o „leapșa”?
  sau nu e totuna întrebarea cretină cu întrebarea cretinului și în consecință nici miștoul ei nu e bărbulescul omului?

  • Lorena Lupu says:

   cu o floare nu se face pacheţel de primăvară şi nici cu o postare nu se face “umplere” de blog.

   dar în continuare nu are iz de întrebare ci de futere imbecilă la icre, chiar dacă o termini tu interogativ.

 7. ionuț/alexandru says:

  umplere de blog faci cu fiecare post adăugat. asta e clar!
  nu mai reformulez că n-are rost. și fi-ar icrele să-ți fie! că mi s-a făcut poftă de o salată.

 8. Lotus says:

  De ce nu îţi cumperi un domeniu ? Ex lorenalupu.ro sau whatever you like. Aici (pe wordpress.com) nu îl poţi folosi dar ai putea să-ţi hostezi blogul în altă parte (contra cost dar e fix pix). Ideea e că fără un domeniu al tău, de fiecare dată când o să-ţi schimbi hostul o să pierzi vechea adresă a blogului. Plus că aici nu poţi pune reclame, deşi nu ştiu dacă te interesează să pui pe blogul ăsta.

 9. Lotus says:

  Nu ştiu dacă te devalorizează sau vrea să vadă ce zic, eu fiind nou pe aici. Dar nu pe el l-am întrebat.

 10. Lorena Lupu says:

  după umila mea părere, un om are de ce să îşi facă un lorenalupu.ro sau, mă rog, reparampuleblege.ro, în momentul în care face ceva de importanţă naţională, cum ar fi o carte care să rupă gura târgului şi de care să audă şi babele din Pizdeşti-Deal.

  Nimic nu e mai penibil decât un retarzel de care nu au auzit decât vecinii, dar el îşi face blog naţional gen coaiedebalaur.ro, sau, şi mai grav, coaiedebalaur.com.

  Când voi vinde al 10.000-lea exemplar din Hyde Park, îmi cumpăr domeniu şi îmi fac site.

  • Lotus says:

   aha. deci să înţeleg că tu te evaluezi în funcţie de părerea celorlalţi cu privire la tine? dacă te citeşte toată naţiunea are loc o revoluţie în conştiinţa ta? se schimbă modul în care vezi lumea, treci pe o treaptă valorică sau calitativă superioară şi poţi să îţi faci site? pentru că dacă nu, înseamnă că depinzi de ceilalţi în deciziile pe care le iei…

   după părerea mea este destul de şubred criteriul ăsta cu ruperea gurii târgului. cred că la ora actuală, cu cât vei scrie (tu sau altcineva) mai profund, cu atât mai mult vei avea şanse să fii citită mai puţin. exceptând genul de cititori care îţi vor cumpăra cartea la fel cum cumpără miliardarii americani picturi celebre. dar ăia nu sunt cititori adevăraţi. ştiu că într-un fel e greu să accepţi modul ăsta de a privi lucrurile pentru că în mod natural îţi doreşti să devii cât mai cunoscută, şi asta e ok pe undeva.

   eu nu vorbeam să îţi iei un domeniu în sensul unui act de orgoliu. eu vorbeam d.p.d.v. tehnic. să ştii că majoritatea blogurilor sau site-urilor care nu sunt pe domeniul lor ci pe wordpress, blogger etc sunt privite în general ca fiind neserioase.

   tu asociezi lorenalupu.ro cu recunoaşterea pe care încă nu o ai. eu asociez lorenalupu.ro cu numele tău. e ceva banal. toţi avem un nume. şi nu toţi vom deveni celebrii. nu avem voie să ne facem site? şi nici nu trebuia să fie neapărat numele tău, puteai să te gândeşti la sadwankerscorner.ro… dar nu, trebuie să fie numele tău… şi trebuie să fii celebră mai întâi… 🙂

   mulţumesc pentru răspuns.

   • dam167 says:

    Întreb şi eu, cu amatorism în suflet, cum poate fi cuantificat saltul ăsta profesional (propriul domeniu)? Sau faci o asemenea alegere doar pentru că ai posibilităşi multiple ulterior, deşi nu vrei să le foloseşti?
    Primul paragraf e un şir de supoziţii care se îndepărtează de subiect. Mai departe. Nu înţeleg treaba cu orgoliul, mai ales că wordpress pare să satisfacă din punt de vedere tehnic pe mulţi dintre noi. Aceste bloguri sunt privite ca neserioase numai de cei ce îţi împărtăşesc punctul de vedere, aceiaşi oameni care nu pun conţinutul pe primul plan. Dar aşa, de dragul discuţiei, aş întreba care sunt criteriile după care un blog devine neserios?

    • Dama cu pandalii says:

     un blog neserios e cînd nu vin postările la timp, cînd comentatorii promit una și fac alta, chestiii din astea

 11. Dama cu pandalii says:

  Eu sînt steaua fără nume, dar nu fac teatru din asta

 12. Lotus says:

  @dam167: nu este vorba despre un salt profesional. este vorba despre niste avantaje tehnice. spre exemplu, am inteles ca lorena ca mai avut un blog pe yahoo. cand s-a mutat, si-a pierdut vizitatorii, sau o mare parte dintre ei. la fel cand o sa se mute de aici (daca sa zicem peste 10 ani o sa o faca) o sa i se schimbe adresa si, crede-ma sau nu, o sa piarda din vizitatori, o sa piarda din trafic, dar cel mai mult o sa piarda in google. mult de explicat de ce.

  in esenta nu este nimic gresit sa ai blog pe wordpress. wordpress-ul este considerat ca fiind foarte bun. insa ideea este ca numele site-ului nu ii apartine ei. apartine celor de la worpress. ea nu are autonomie. nu poate face ce vrea cu numele ala, nu il poate muta pe alt IP, este legata de hostul asta si ei i-l pot inchide oricand doresc.

  acest aspect este considerat neserios. faptul ca nu ai un nume al tau pentru site, pentru ca este atat de ieftin un domeniu astazi si atat de usor de procurat. incat exista tendinta ca cei care folosesc domenii de imprumut sa fie considerati amatori sau neseriosi in ce priveste intentiile cu acel site.

  in ce priveste wordpress-ul, poti sa iti faci blog pe wordpress pe ce host doresti. platforma wordpress este gratuita. la fel cum poti instala word-ul pe orice calculator, nu doar pe serverele de la Microsoft. iar blogul il poti exporta cu articole cu tot. ba mai mult, il poti hosta in continuare tot aici, dar contra cost si pe domeniul tau. cu o serie de facilitati. si mai mult ca sigur ca ramane valabila si vechea adresa.

  legat de orgoliul, reciteste raspunsul ei. hai sa fac o analogie. sa zicem ca avem un om care este ahtiat dupa bani, un hagi tudose. la polul opus, avem un calugar care a renuntat la tot. dupa mine, amandoi se gandesc la bani. primul numara cat a strans, al doilea la cat a renuntat. dar ambii numara. la ambii banul le guverneaza viata.

  daca intr-adevar nu ai o problema cu banii, daca ei nu te pot afecta, atunci nu vei fugi de ei sau nu vei renunta la ei atunci cand ii ai. pur si simplu ii vei folosi inteligent. la fel e si legat de ce a zis ea, ca nu isi ia domeniu pentru ca inca nu este cunoscuta suficient. daca actul de a-ti cumpara domeniu nu este un act de orgoliu, atunci care-i problema? si ce conteaza ce vor crede altii despre motivatia ta?

  insa haide sa nu exageram. domeniul nu este o necesitate. ar fi poate un pic mai bine cu domeniu, tehnic vorbind, nu-i musai, poate sta mult si bine aici. eu am intrebat ca o sugestie si in acelasi timp ca o curiozitate. ceea ce m-a determinat sa dau un raspuns asa de lung a fost insa motivatia ei. care este wrong. daca spunea ca nu are chef sau ca nu s-a gandit la asta sau ca-i e lene, era ok…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: