De Paşte, alege iepuraşul cu papion

Adică gagiul simpatic din fruntea sidebar-ului alăturat. Vei găsi un Playboy de aprilie cu multe, multe, multe ţâţe bio. Mai sensibile la atracţia gravitaţională decât cele de silicon, dar mai excitante. Vei vedea de ce.

Tot în numărul de aprilie, Florin Şerban (regizorul filmului “Eu când vreau să fluier, fluier”) mi-a povestit despre drumul său Bucureşti-Berlin via New York, iar Adi Despot şi-a dezvăluit Fetish-ul. Mă refer, desigur, la noul album Viţa de Vie. Care face referire la fetiş în sensul sacru al cuvântului, nu la chestii vulgare la care ne-am gândi eu şi cu tine. Ca dovadă, iată coperta albumului :D.

Mai multe, la chioşcuri şi tarabe.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. liviu radu says:

  Sarbatori pascale imbelsugate, pline de bucurii si fericire!

 2. mulţumesc mult. şi dvs. la fel.

 3. Si fie ca toti boii cei de seama bagatori care te mai enerveaza pe tine sa pasca si ei fericiti, de preferat pe poieni cat mai indepartate.

 4. Runia says:

  Eram la concert Vita de Vie, inainte de lansarea Fetishului si erau fluturase cu coperta albumului pe mesele clubului. Cei cu care eram au exclamat: “ia uite, ce inima draguta!” la care io m-am uitat contrariata la ei. Deci unii nu se gandesc la chestii vulgare cand vad coperta 🙂

 5. raluca hippie: ar fi frumos, dar improbabil.

  runia: ştiu, ştiu, it’s just my dirty imagination.

 6. alexandru says:

  Dati voi fuga acolo unde spune Lorena, cumparati bibliografia selectiva si discografia respectiva, cititi, ascultati, duceti-va la cules de vie, luati aminte.

  Lorena, la paragraful doi atât stiu sa spun, ca sunt cam prea departe de tarabele cu happening-urile în chestiune si la mai mult nu ma pricep. Fetishu’ meu, ca sa zic asa, e în paragraful unu.

  Adica sunt un etern si încapatânat fetisist al BIO-ului. Asta e fetisul meu, na. BIO. Oricum ar fi, nu conteaza, BIO sa fie.

  I’m a sucker for BIO, ca sa spun asa. Da, ei si ? La propriu si la figurat. Sustin BIO-ul, manifest pentru, îl adulez, îl venerez, îl propag, îl îmbratisez, vreau BIO. Prefer tzâtzele neiertate de gravitatie imponderabilelor silicoane. Multe sau putine, mici, mari, late, patrate, drepte, rotunde, lungi, scurte, grase, vargate, je m’en fous ! BIO sa fie. P-orma stii si tu, daca e musai si musai, pâna si babele au tzâtele drepte când stau în patru labe. Da’ nu e musai.

  Pe-aici pe unde stau eu la umbra ciresului parca a luat-o lumea razna. Neaparat nasul bricolat, tzâtele, gambele, bucile bucsite cu silicoane, buzele bricolate (toate), botox peste tot… Neneeee, parca e car tuning show.

  Nu stiu, poate-oi fi eu mai anacronic, mai neiesit de sub fustele mamei-naturi. Dar vreau BIO, restul nu conteaza.

 7. da, şi orice tip care a pus vreodată mâna pe o mamelă de silicon îţi va da dreptate.

 8. Yoda says:

  ”Ţîţe bio”?

  da, tare 🙂

 9. păi da, fără aditivi. 😛

 10. Bogdan says:

  Am urmat indemnul tau si mi-am cumparat numarul din aprilie.
  Chiar ca e si mai si fata de martie!
  Fetishul te urmareste! L-am cunoscut pe Adi ca tatic; am facut un schimb leagan vs landou acum citiva ani. Un tata perfect!
  Dar articolul cu femeile – absolut! Nu stiu ce sa admir: curajul nebun de a povesti intimitatea-ti personala sau imaginatia erotico-satirica bogata?
  Fiind o scriitoare talentata si prolifica – pe amindoua.
  De 2-3 nu am mai cumparat revista. Aceleasi modele – Luciu, Pistol, Spataru, Pasarin – iar la scris doar Boerescu; si el cam obosit si previzibil, dar cu talent.
  Dar acum ca ai aparut tu…

 11. KingSnake says:

  Buna seara !

  Sa stii ca imi place Playboy-ul de aprilie! Si culmea, nu pentru goliciunile din el (care nu-s chiar pe gustul meu). 😀

  S-ar putea sa ma reobisnuiesc cu ideea de a cumpara reviste lunar.

 12. Bogdan, Kingsnake: Mulţumesc mult. 🙂

 1. April 1, 2010

  […] This post was mentioned on Twitter by Rodica, Lorena Lupu. Lorena Lupu said: De Paşte, alege iepuraşul cu papion! http://lorenalupu.wordpress.com/2010/04/01/de-paste-alege-iepurasul-cu-papion/ […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Advertisment ad adsense adlogger