Dictatura corectitudinii politice

Dacă timpurile în care trăim au ceva nespus de iritant, acest lucru e băţul moral pe care toţi cretinii care se chinuie doar să impună reguli, nu să privească liber situaţii, se chinuie să ţi-l înfigă în anus.

Băţ moral 1: Alina Gorghiu

Individa asta e tot ce e mai rău în partidul ei, la ora actuală. Şi nu pentru că e femeie, ci pentru că e proastă. E genul de muiere care se piaptănă când ţara arde şi care jonglează cu portocale la înmormântarea mă-sii. Nu au candidat la primărie la Bucureşti, dar pe ea o apasă numărul de tururi de scrutin. N-a zis nici cotcodac când şi-au votat băieţii deştepţi pensii de mii de euro pe căciulă, dar iese fudulă de la ultima votare, ca să ne facă demonstraţie de harneală. Nu face nimic, dar uite ce frumos atârnă. Pompos şi fără rost. Şi ultima iniţiativă: să se impună ca 30% dintre aleşi să fie femei.

Serios? Dar de ce să se impună? Musai-forţat? De ce să nu se impună ca 100% dintre aleşi să fie competenţi, indiferent de ce le atârnă sub fustă?
Locurile preferenţiale pentru femei / romi / basarabeni / babe / draci bălţaţi mi se par o condescendenţă. Mi se par ca Olimpiada pentru Handicapaţi. Sună cumva la modul: OK, ştim că nu puteţi face faţă nivelului competitiv oficial, de aceea vă dăm un pătrăţel în curtea şcolii să v-o măsuraţi şi voi între voi. Şi pe câştigător catadicsim să-l băgăm în seamă, deşi dacă e să ne luptăm pe bune, l-am zdrobi cu degetul mic.

Nu, tătucă. Dacă vrei să lupţi cu adevărat pentru un anumit grup, de orice natură, nu îi creezi pătrăţelul lui în curtea şcolii, ci îl înscrii în cursa oficială. Dar îi dai antrenamentul potrivit pentru a-i face faţă. Adică: educaţie de campion şi pentru fetiţe, nu “Vasilico, fii cuminte şi stai ca o prinţesă, că altfel creşti urâtă şi nu te ia nici dracu’.” Ambiţie, muncă, determinare şi piaţă liberă. Învingătorii se vor cerne singuri.

Băţ moral 2: Will Smith şi muiere-sa

Până acum, citeai postările pe Twitter ale lui Jaden Smith, fiul lor care îmbină cu succes o ignoranţă cât zidul chinezesc cu o aroganţă vizibilă din spaţiu şi te întrebai năuc de unde material genetic de la doi oameni ok să plodească ceea ce am putea defini drept un avort eşuat.
Cum, nu citeai postările lui Jaden Smith? Bravo. Eşti un om care-şi gestionează bine timpul. Recunosc, eu am fascinaţia morbidă a retardării, mă interesează cât de departe merge.
Acum, ăştia doi s-au trezit hodoronc-tronc să ţupăie de cur în sus că nu merg la Oscar şi nu fac covor roşu, pentru că nominalizările sunt doar cu albi.
Ce să zici la una ca asta? Mai puneţi mâna pe Stanislavski, mai faceţi un cornet? Mai puneţi mâna pe Meyerhold să aveţi noroc tot anul?
Serios, e atât de jenant.
Cică nici Gheorghe Funar nu merge la Oscar, că un ungur a fost nominalizat la Cel Mai Bun Film Străin înaintea unui român. Sigur e o conspiraţie iudeo-masonică.

Molima anului 1350 a fost ciuma. Molima anului 1981 (şi a următorilor) a fost SIDA. Molima anului 2016 e corectitudinea politică prost înţeleasă. Iar din asta nu se moare. Deşi e cea mai nocivă dintre toate.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

2 Responses

  1. Sarius says:

    Pizda de la bățu’ moral nr. 1 poate să o sugă în continuare prin budele de la Parlament, nu-i bai. Eram la mândra acasă când a apărut pe sticlă cu declarația aia de căcat legată de tururile de scrutin și mi-a sărit ciorba din lingură când am auzit-o. Băi, n-am nimic cu femeile (nimic e termen relativ da’ trecem peste) da’ muierea asta de Gorghiu e tamba rău de tot. De la cum a ajuns unde a ajuns până la cum se-mbracă e terminată. Se auzea pe la TV că PNL are frică de alegeri cu un singur tur pentru că mai mereu PSD a avut procentaj mai mare decât ei în primul tur. Da’ na, nu pun eu mare preț pe ce se spune la TV.

    La bățu’ moral nr. 2 am de zis că ăla care a inventat noțiunea aia de ”politically correct” ar trebui sodomizat în văzul lumii. E cea mai mare prostie care se aplică pe afară și văd că și la noi a cam început să apară, pe lângă chestia cu standarde duble (gen ”tragedia” prin care trec penticostalii ăia de prin Norvegia). Cât despre odrasla lu’ Will, dă-l în sânge. Eu am refuzat să cred că un om poate fi atât de retardat și poate arunca replicile alea in eteris. Da’ când am intrat pe contu’ lui de Twitter și-am văzut că nu e trollaj ce apare pe diverse pagini web, am început să cred în puterea retardului. Cam ca Vasile Manu, așa.

  2. dadatroll says:

    Mey eu unu nam mai fost nominalizat la Oscaruri de mai bine de 18 ani. Poate kiar mai mult ca nu leam eu cu matematica mai mult cu scrisu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: