Madonna, sexul oral şi Hillary Clinton

În timp ce prezenta un eveniment în New York, la Madison Square Garden, pe Madonna au apucat-o vitejiile şi a început să promită felaţii votanţilor lui Hillary Clinton. Apoi să descrie respectivele felaţii în amănunte lungi şi suculente, ca să nu zic sugestive.
Omigod!

Da, înţeleg glumele cu sex. Înţeleg că era un truc de incitat publicul. Înţeleg tot ce e de înţeles. Şi totuşi, auzind-o pe femeia asta bătrână – hai să n-o dăm încolo şi încoace, se vede pe prim-planurile ei, e o tanti – lăudându-se cu modul în care felează, am simţit un junghi în stomac.
Oricât de tare urăsc să spun asta, vine o vârstă la care nu-ţi mai stă bine să povesteşti cum te fuţi. Nici măcar în glumă.
Vine o vârstă la care fututul cu tine pare mai mult un act de caritate, decât unul de erotism.
Vine o vârstă la care oamenii îşi doresc intens să te respecte pentru vasta ta moştenire culturală şi să înveţe de la tine, nicidecum să afle cât de tare îţi place să înghiţi.
Şi înţelepciunea e să te prinzi când vine această vârstă şi să renunţi la bravură.
Dacă am vomitat toţi puţin pe la colţuri când Trump le dădea note unor modele tinere şi frumoase şi juca “aş / n-aş” pe la televizor pe socoteala lor; dacă eu personal le iau morţii în primire tuturor tătăilor lipsiţi de demnitate care uită să arunce un ochi în oglindă şi încearcă s-o ardă hipersexualizat ca nişte armăsari în călduri prin secţiunea mea de comentarii, e just să punctăm lucrul ăsta şi pentru femei: când ai ajuns la vârsta la care fiică-ta făcută târziu la 40 de ani îşi semnează primele contracte de fotomodel, e semn că nu-ţi mai stă bine să promiţi felaţii populaţiei. Nici măcar în glumă.

Înainte să-mi sară în cap persoanele de vârsta a treia, să-mi spună că şi eu voi avea într-o zi vârsta lor – da, ştiu, nu e o noutate – şi că o să continue să-mi placă sexul şi la vârsta lor – şi pe asta o ştiu – vreau să precizez că acest text nu insinuează că ar trebui să renunţi complet la sex appeal la vârste înaintate. Doamne fereşte. Bucură-te de viaţă cât te ţin balamalele.
Încerc să spun că ar trebui să nu mai pozezi în adolescent şturlubatic. Toată lumea vede că nu eşti unul. Oglinda îţi spune că nu mai eşti unul. E dureros de ridicol să încerci să pari ce nu eşti.
Încerc să spun că ar trebui să joci cartea distincţiei şi a delicateţii.
Un motiv pentru care Tina Turner a rămas sexy până la 70+ ani (şi un motiv pentru care Sean Connery a rămas sexy până la adânci bătrâneţe) a fost modul neintruziv şi neinvaziv în care amândoi au ştiut să-şi vândă sexualitatea după ce au început să îmbătrânească vizibil. Amândoi au redus abordarea expozitivă (mă rog, Connery n-a avut-o niciodată) şi au apelat la clasă, stil şi subtilitate.

Uite-o pe Cher la 70 de ani, într-un moment de umor.

Ţinuta e incredibil de sexy, momentul e conceput pe flirt şi innuendo, şi nici o secundă nu te izbeşte în plex senzaţia de viol psihologic. De ce? Pentru că Cher îşi joacă vârsta. Nu încearcă să pară o piţipoancă zvăpăiată care împarte felaţii în buda clubului pentru validare. Îşi joacă discret statutul: faptul că a scris istoria entertainmentului pe ultimii 50 de ani. Lucrul ăsta deja se numeşte prestigiu şi îndeamnă la adulaţie.
Când treci de vârsta piţiponcelii, e momentul să devii o Doamnă. Şi să-ţi ajustezi şi glumele la ceea ce eşti în prezent.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

18 Responses

 1. Nautilus says:

  Un şir de incidente penibile din istoria erotică a ultimului deceniu au dovedit că femeile care toată ziua îţi sar în ochi cu “vezi ce sexy sunt?”, “vezi ce tare sunt?”, “vezi ce futăcioasă sunt?”, “vezi că scrie în Click de mine, ce tare mă fut?” etc au obiceiuri sexuale foarte asemănătoare cu ale unui cub de gheaţă. Sau cu ale Mariei Şarapova, din câte spune bursa zvonurilor. Ca în bancul cu blonde, cubul de gheaţă se aprinde mai repede decât Maria Şarapova.

  Femeile competente în activităţile patului au de obicei în public o figură / atitudine / expresie ceva mai neutră şi “office”.

 2. Adrian Costea says:

  E incredibil cat de asezat si decent e textul tau. Devii aproape sexy.

 3. dadatroll says:

  “Vine o vârstă la care oamenii îşi doresc intens să te respecte pentru vasta ta moştenire culturală şi să înveţe de la tine,” Inteleg, insa ce te faci daca teapuca varsta aia si esti Madona?

 4. Ana G. says:

  Sunt născută în acelaşi an cu Madonna, dar tot ce ai spus e în deplină concordanță cu ce gândesc eu. Detest babele de vârsta mea care prin atitudine şi vestimentație se dau tinerele! Reuşesc să fie doar ridicole.

 5. Nautilus says:

  Ana G.: de fapt, sensul glumei era altul. În primul rând, asocierea “Clinton + blowjob”. În al doilea rând, faptul că se parodiază pe ea însăşi: “I’m really good. I’m not a douche and I’m not a tool” e un joc de cuvinte pe seama cântecului ei, “American Life”(I’m not Christian and I’m not a Jew, care continuă I’m just living out the American dream / And I just realized that nothing is what it seems) – fiindcă Trump se pretinde a fi 3 lucruri: un adevărat creştin, prietenul evreilor conservatori şi cel care vrea să reînvie The American Dream. Toate 3 la fel de false şi de caraghioase.
  E mai greu de înţeles la noi, din pricina scandalului modificării Constituţiei – lumea asociază sexul oral cu homosexualii, Click, Cancan, piţipoance de Dorobanţi, cocalari, golani şi cu protecţia pe care îşi imaginează că ei ar dobândi-o de la americani / europeni / masoni / reptilieni şi alţi gorilieni din ăştia.

  • Ana G. says:

   Eee, ce am zis eu nu avea legătură tocmai cu Madonna, ci mai degrabă cu ceea ce spusese Lorena: “înainte să-mi sară în cap persoanele…”

 6. aoleooooooooooo….donati ba in paypal la blogu’mov 500 de euro si cereti un text despre cum isi baga lorena lupu piese lego in gaoaza…. daca nu vrea ridicati suma, daca va permiteti sa faceti o aroganta sau aveti un interes nedeclarat. Tina Turner e Tina Turner, Cher e Cher, Madona e Madona Florin Salam e Forin Salam, si eu sunt pielea pulii toti avem preturile noastre. Atitudinea asta a consacrat-o. Sumele care s-au vehiculat in spatele acestei “glumite” cumpara Teatru’ National cu tot cu piatza Universitatii in timp ce dai proba de spalat scena cu periuta de dinti. Despre ce vorbim aici? Aloooo tanti aia de sus perfect deacord cu tot ce scrie aici, pentru o suma stabilita de comun acord blogu asta se transforma in site porno, ca asa functioneaza lumea. E urata si scarboasa intradevar, dar la nivelul ala …csf? n-ai csf.

  • Lorena Lupu says:

   Nu înţeleg de ce se găsesc întotdeauna persoanele care n-au donat niciodată nimic şi cărora nu le-am cerut niciodată nimic să urle psihopat despre cutia mea de donaţii.

   Iar textul cu lego în anus presupune o donaţie de 10.000 de euro. Nonnegociabil. Fetişurile se plătesc.

 7. levmallev says:

  cred ca e cam putin 10.000, pentru ca ai nevoie sa si vizualizezi si sa atingi piesele pentru o descriere mai buna, mai ales daca vorbim despre lego star wars, e cam scump! 🙂

 8. levmallev says:

  apoi il vinzi l-a suprapret!!! 🙂 ca vorba aia!

 9. persoanele care n-au donat niciodata nimic si carora nu le-ai cerut niciodata nimic, urla psihopati despre cutia cu donatii ca sunt marlani asa ca mine, le place sa trolleze si le e ciuda ca nu sunt in stare sa scrie atat de bine incat sa merite donatii.

  • Lorena Lupu says:

   ok. dar din perspectiva mea, problema e în felul următor: ofer entertainment zilnic. nu e un schimb fair să primesc la schimb mârlănii. drept care: nimeni nu te pune să oferi o recompensă pe care nu ţi-o permiţi, dar minimul pe care îl poţi face e să nu mă enervezi inutil.

 10. offf 🙁 ai dreptate

 11. levmallev says:

  nimeni nu greseste, iar la un moment dat, noi toti platim pretul corect! 🙂

 12. George says:

  Abracadabra tata, din mica ce e, ti s-a facut si mai mica, si dup-aia, s-a mai inhibat si testosteronu’.
  vazi tata, sa nu pleci de pe blogu’ mov, cu piese lego, si c-o dereglare hormonala. :)))

 13. levmallev says:

  auzi, poate pleaca cu piesa si ramanem noi cu lego!!! :)))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: