Hai să bolim împreună

Nu e o noutate pentru cititoarele mele că femeile care-s prietene foarte apropiate, sau surori, sau colege de apartament cu o comunicare armonioasă ajung să aibă ciclurile sincronizate. Iar pentru cititori: fetele alea două care împart cafeaua şi bârfele toată ziua menstruează aproximativ în aceleaşi zile, iar dacă nevasta şi fiica voastră au o relaţie funcţională mamă – copil, idem.

Aici, observăm că cercetătorii zic că aşa ceva nu există. Dar acum trei secole, tot cercetătorii ziceau de clitoris că nu există, nici măcar când le râdea în nas. Aşa cum neagă mereu bărbaţii lucrurile care nu le convin. Pe de altă parte, femeile din lista mea pot confirma că un grup omogen de gagici devin omogene şi din acest punct de vedere.

Trei zile, motanul meu Pulică şi eu am avut o sincronicitate similară.

Am exagerat cu oţetul de mere şi cu lămâia şi am avut un puseu de gastrită. As one occasionally does. Timp de trei zile, am admirat frumoşii munţi ai patriei din pat, sugând cu pasiune tablete de Dicarbocalm şi completând cu ranitidină şi cu regim alcalin.

În prima zi, când durerea era absolut atroce, şi-mi blestemam viaţa din vagin matern şi până-n prezent, motanul meu mi s-a întins pe abdomen, a adormit, şi în cinci minute, m-a luat şi pe mine somnul. Am dormit noi aşa câteva ore, ne-am trezit, am mâncat puţin, am mai luat un rând de medicamente şi ne-am culcat la loc.

De câteva ori în noaptea aia m-a trezit durerea de stomac, şi de fiecare dată, motanul a venit iar pe abdomen şi iar am adormit împreună.

A doua şi a treia zi, durerile au persistat, deşi din ce în ce mai atenuate, şi eu am făcut nişte bingeinguri de filme, am mai trimis la coteţ nişte pulă proastă şi agresivă inutil pe Facebook – chestii de astea de om bolnav.

În tot acest timp, am observat că motanul meu nu şi-a făcut deloc treaba mare. M-a şi îngrijorat asta. În aceste trei zile, n-am găsit în litieră decât gogoloaiele obişnuite de pipi. L-am masat pe burtică, nimic.

Azi, m-am trezit sănătoasă şi în forţă şi mi-am zis că îi caut veterinar, că nu e ok pentru un animăluţ să stea necăcat atâtea zile.

Apoi m-am dus să-i curăţ litiera.

Era vârfuită. Băiatul decartase cât pentru trei zile.

Acum, poate că e o întâmplare, nu ştiu. Aşa cum e şi sincronizarea menstruală.

 

 

 

 

 

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

1 Response

  1. jademan says:

    Nici nu e de mirare.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: