Postare de stors lăcrămi şi bani

Un tip, Gabi, se pomeneşte că începe să-l doară din ce în ce mai des capul. Şi n-are chef de lucru. Şi nu e vorba de tradiţionala “munca înnobilează, dar noi suntem fii ai poporului”, pentru că are stări din ce în ce mai naşpa, totodată. Se duce, se consultă, tumoră malignă imensă la creier. 8 – 9 centimetri, gen. Ăia de la spitalul Bagdasar zic aşa: “Dacă îl operăm, rămâne în viaţă, dar nu va fi bun decât de tăiat julienne şi de băgat în supă.”

I gotta get this out of my head!

Gagică-sa, o tipă voluntară, “woman is the new man” style, îi face rost de un specialist care îl poate opera eficient şi readuce în stare funcţională, dar operaţia costă 5000 de euro, plus 200 de euro ziua de spitalizare – total vreo 9.000 de euro.

Cam asta e povestea. Dacă aveţi chef să staţi de vorbă cu oamenii, să le daţi şi voi ce puteţi, acolo (sunteţi cam 500. Chiar dacă daţi fiecare câte 100 de ron, se adună banii), daţi click pe linkul ăsta. unii puteţi şi mai mult, dar ştiu, aveţi amante de întreţinut, jocuri de noroc de jucat, droguri de consumat, alcool de băut şi alte chestii mai importante. 😉 )

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

  1. Gheara says:

    Natura este nemiloasa. Eu sunt milos. Da’ io nu inteleg teama asta de moarte… Nu intru acuma intr-o discutie filosofica… Din cate am citit, acest individ este pasionat de Iulia Hasdeu si spiritism, Ca tacsu Iuliei era cu spiritismu. Deci n-are de ce sa se teama daca crapa corpul. Spiritul dainuie.

    Imi place blogul acesta al Lorenei fiindca permite exprimarea libera. De exemplu CIUTACU nu [permite. I-am zis ca e tigan si i-am dedicat Salam. Bineinteles ca m-a cenzurat! :))

  2. Gheara says:

    Apropo de spiritism ,magie si vraji. Eu sunt expert. Stiu sa ghicesc si in cafea si in carti. M-a invatat strabunica mea. Iti spun daca ma uit in cafea si ce ai acuma in casa

  3. Gheara says:

    Eram pe banca in Cismigiu si vine o tiganca cam jegoasa, dar arata bine. Ca sa-mi ghiceasca ea mie in carti. Da ‘ sa-i dau niste lei, ca nu poate deschide cartea asa. Si zic : NU, iti ghicesc io tie. Si cand am inceput sa-i spun cum o cheama, ce zodie e, anul nasterii, date tot despre ea, a dat sa plece. Era jegoasa, imputita, dar era frumusica, avea un corp frumos. Si zice :,, Nu vrei sa facem dragoste? ” Zic: Nu, hai intinde-o.

    Era buna proasta. Avea 20 de ani, 3 copii. N-am vrut sa-mi bat joc de eqa, s-o traumatizez. Ca puteai s-o futi, jegoasa cum era. O luai acasa, puneai furtunu pe ea ,cu peria, o spalai si-o futeai , da-o dracu. Da’ n-am vrut sa-mi bat joc de ea , s-o traumatizez

  4. Anonimul says:

    Ba, ma sperii, esti dubios rau. :)) Da mai asa este, pentru natura nu conteaza individul ci continuitatea speciei. La fel cum pentru un patron nu conteaza omul ci forta de munca sau potentialul angajatului de a aduce bani firmei. Urasc natura si patronii. Dar cel mai mult urasc natura. Aveti impresia ca sexul este un dar dat de natura? Placerea aia credeti ca va e data asa “ca ne iubeste Dumnezeu”. Este doar ca sa atraga victimele (oamenii) sa se reproduca, sa se consume apoi crescand alte victime. Tineti minte cei care vreti sa fiti parinti: fiecare parinte este un criminal – dai viata, dar viata vine la pachet si cu o moarte. Aduci ceva intr-un joc bolnav din care nu ai cum sa iesi decat invins. Ce e mai crud decat sa stii ca poti sa mori in fiecare zi? D-aia, nu numai ca nu vreau sa am copii, dar m-am abtinut sa-mi fac prietena, nici macar n-am sarutat pe obraz o fata, nu sunt ipocrit, sa ma dau bine pe langa o femeie ar insemna sa fac jocul dusmanului meu NATURA. Normal ca o sa mor, natura isi urmeaza cursul, dar macar o sa traiesc cu satisfactia ca am facut cea am vrut eu, si i-am dat peste bot, in ceea ce ma priveste.
    Daca ma intreba cineva daca vreau sa exist, daca vreau sa intru in acest joc bolnav si fara sens numit viata, il scuipam intre ochi! La ce mai conteaza ca gandesti, ca simti, pana si un caine are in pielea mea sentimente, ca pentru natura esti un nimic. Esti la mila hazardului (daca stau sa ma gandesc ca un adept al filozofiei deterministe – practic traiesc “cum mi-e scris”).
    Nu mai zic nimic, la inceput ma afectau tragediile astea cu oamenii, insa de la o vreme (ati vazut copii aia chinezi loviti de masina si omorati intentionat de soferi pentru ca in china spitalizarea e mai scumpa decat despagubirea pentru omor? au aparut vreo 3 cazuri – filmate, si cine mai stie cate sunt, eu le-am gasit la o cautare de 3-4 minute) imi bag picioarele in ea de omenire, daca crapa ea, crap si eu si nu-mi pare rau. Oricum nu meritam nimic.

    Sanatate, numai bine, si imi pare rau daca v-am ofensat pe careva cu refularea mea de om bolnav.

  5. Anonimul says:

    Apropo, de caz, daca dispuneam de resurse, ii dadeam eu omului 9000 euro pentru operatie, doar asa ca sa-i dau naturii peste bot din nou. Erau cei mai bine cheltuiti 9000 de euro din viata mea.

  6. Gheara says:

    N-ar trebui sa povestesc asta aici, s-ar putea sa supar unele forte… insa voi spune. Cand aveam vreo 8 spre 9 ani, eram mai diliu asa cum sunt acum. Ca orice geniu. Si strabunica-mea se ducea la ovecina, o tiganca cred ca era. Barbacsu era roman, scriitor. L-a pacalit tiganca cu pizda cred. Da era vrajitoare adevarata, nu cum sunt jegoasele astea gen- mama Omida, Sonia Nemuritoarea si alate handicapate din astea care isi spun VRAJITOARE. Deci asta despre care vorbesc chiar cunoastea tainele magiei, vrajitoriei.Si strabunica voia sa vorbeasca cu strabunicu, care murise pe front. Si asta facea spiritism. La ea acasa, intr-o casa d-aia veche de-acum 100 si ceva de ani din Bucuresti. Intr-un salon. Asa casa , conac aveam si noi inainte, ai mei au avut vreo 4 case in Bucuresti. Cand au venit comunistii si jidanii, ne-au luat tot, si case, si pamanturi si tot.

    Si intr-o zi, aflu ca vor face o sedinta din asta de spiritism. Io fusesem in casa la aia. Si ce zic: Ia stai asa ca ma bag io sub masa si urmaresc sa vad ce se intampla.

    Si s-au strans vreo 7-8 femei , cred ca erau. Nu mai tin minte ce era acolo pe masa tot, dar tin minte ca erau 40 de pahare. Asta tin minte ca le-am numarat. Si lumanari, nu mai stiu ce.

    Si vin ele, eu sub masa. Se stinge lumina , sting lumina si dau drumu la lumanari. Si incepe vrajitoarea asta sa spuna niste cuvinte. Nu in romaneste, Nu stiu ce spunea. Si-odata se sting lumanarile ! Sa moara mama daca va mint ! Si nu va zic ca o data s-a ridicat masa aia in sus cu tot cu pahare? S-a ridicat in sus cu tot cu pahare, un metru cred.Ma cacasem pe mine. Bine ca n-am tipat, ca ma descoperea .

    Si au vorbit cu strabunicu din groapa. Era o voce de barbat clar. Si asta intreba si ala raspundea: ,,Cum e in mormant, in groapa?” ,, E bine, mi-e cam frig” nu mai stiu. M-am cacat pe mine. De-abia dupa ce s-a terminat tot si a plecat toata lumea am iesit de sub masa.

    De ce erau numai femei la acest ritual de magie? E cu skepsis, da nu pot sa va spun tot. Nu mergea amestecat femei cu barabati. Numai femei cu femei si barbati cu barbati. Cu ovulul, cu spermatozoidul, cu mai multe, e complicat. Nu pot sa va spun mai multe, ca s-ar putea sa mi-o iau pe cocoasa

  7. Gheara says:

    @anonimul:

    Bravo, te admir. Jos palaria.

    Dar n-am inteles…ce sa pupi pe obraz o fata? Astea-s prostii. Mai bine sa te pupe ea in cur. Asculta la mine, pustiule, asta cu frumusetea femeii e o gogorita. Masculinul este frumos. Uita-te mai bine la femeile batrane, ca sa te lecuiesti de tot. Femeia batrana arata de fapt ce este femeia. O iluzie, o vrajitoare. Femeia e ca un vas gol, vopsit si tencuit pe dinafara pentru o vreme.

  8. Gheara says:

    Bine, tigancile sunt tari in pat, in pizda, dar se lasa foarte greu sa stiti. Serios. Se lasa foarte greu. Nu sunt ceea ce s-ar numi ,,curve” senso stricto

  9. Sectia papusi Spitalul 9 says:

    Lorena, apreciez enorm gestul ta, cu atat mai mult cu unii din baietii din gasca mea de la AIrsoft sunt prieteni cu Gabi. Stiu despre el, au lucrat impreuna sunt prieteni si… acest caz nu este nicidecum o facatura de adunat bani. E cat se poate de real si de trist.

    Multumesc in numele prietenilor mei. Cred ca unii ti-au multumit direct. 🙂

  10. Gheara says:

    Io nu donez nimic. Ma doare-n cur. Sa vina o cometa si sa va ia dracu pa toti. Si cand a fost cazul ala cu Raduta, am intrat si am zis sa-i calce pe toti tirul, tramvaiul 21, sa curga ulei incis pe ei, sa ii traga de vii pe roata cu tractoru si sa-i jupoaie, cum l-a jupuit p-ala care si-a omorat regele in Franta. Si sa ma cheme la pomana. Mie imi plac pomenile, parastasele mai mult decat nuntile si botezurile. M-am saturat de campaniile curului meu.

    Dar imi voi face si io o poza de-asta la cap cat de curand sa vad exact cum am capul… Din ce observ in aceasta poza, acest individ are un craniu … este vorba despre un craniu brahicefal. Eu am un craniu dolihocefal. Daca avea si el dolihocefal as fi donat. Vorbesc serios. Asa…..nu. Nein.

  11. Gheara says:

    Rectific, acel ins la care m-am referit nu si-a omorat regele, doar a incercat. Si pentru asta l-au schingiut francezii ca pe dracu…

    http://en.wikipedia.org/wiki/Robert-Fran%C3%A7ois_Damiens

  12. Gheara says:

    Eu pot spune totul despre o persoana dupa forma capului , a craniului, a trasaturilor. Tot.

  13. Gheara says:

    Da ce craniu dolihocefal avea si Wagner sa moara mama…. Si ce frunte, ce lobi frontali…

    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/83/Richard_Wagner%2C_Paris%2C_1861.jpg

  14. Gheara says:

    Ce cap a avut si asta…. Weininger intr-un acces de admiratie a scris ca Wagner e cel mai mare om de la Hristos incoace. Cred ca exagera totusi. Oricum avea capu tare, i-a mers trotineta..

  15. Gheara says:

    Priviti ce mazgaleste asa zisa “prietena” a acestui biet nenorocit…. Bun, ai anuntat, l-a durut, are ce are, vreti bani pentru operatii, desi chiar daca ar reusi operatia, se pare ca ar trai in continuare ca o leguma… Bun. Am inteles. Dar de ce trebuie sa intretineti in continuare aceasta atmosfera de rahat, tipic feminina, care pe mine unul ma face sa vomit? De ce? Pentru femeie problema singuratatii si a companiei pur si simplu nu exista. Tocmai de aceea ea se pricepe sa fie o foarte buna companioana (pentru lectura, pentru iINGRIJIREA BOLNAVILOR) fiindca ea nu trece niciodata dintr-o solitudine intr-o multitudine. Pentru barbat solitudinea si multitudinea devin mereu o problema intr-un fel, chiar daca adesea numai una din cele doua se transforma in posibilitate. Femeia nu paraseste o singuratate pentru a ingriji bolnavii, pentru ca fapta ei sa se poata numi pe drept cuvant MORALA. O femeie nu e niciodata solitara, ea nu cunoaste iubirea de singuratate si nici frica de ea. Femeia traieste permanent, chiar si cand e singura, intr-o stare de contopire cu toti oamenii pe care ii cunoaste. Aceasta contopire este ceva cu totul sexual, ceva repugnant pentru mine ca barbat. Orice mila feminina se exprima prin aproprierea corporala de fiinta compatimita, este o delicatete animalica, ea trebuie sa mangaie si sa consoleze. O dovada in plus penttru lipsa acelei linii clare, aristocratice masculine care separa intotdeauna personalitatea de personalitate. Femeile au o dispozitie organica spre CUPLARE. Ce este cuplarea? Este STERGEREA BARIERELOR. Este polul opus al ARISTOCRATULUI. Principiul oricarui aristocratism fiind pastrarea cat mai severa atuturor barierelor dintre oameni.

    Dupa cum se vede concret din atitudinea acestei putori, femeia nu respecta durerea semenului prin tacere, ea crede ca i-o suspenda prin indemnuri, numai in acest fel se simte ea legata de el ca fiinta naturala ,dar nu spirituala. Mi-e sila.

    De fapt, viata in contopire, comunitatea, este si motivul emotivitatii femeilor, acelei disponibilitati si facilitati triviale si a acelui potop de lacrimi lipsit de orice pudoare.Nu degeaba cunoastem numai bocitoare, iar un barbat care plange in public e dezgustator. Daca cineva plange, plange si femeia, daca cineva rade, rade si femeia. Bine, exceptie facand cazul cand ea insasi este luata in ras.

  16. Gheara says:

    @Anonimul:

    Intr-adevar. Nasterea este cel mai mare pacat, daca e sa vorbim metaforic. Pacatul originar. Viata este pacatul originar. O iluzie trecatoare. Victime suntem toti din momentul in care ne nastem. Cum spune si Calderon in piesa sa Viata e vis -,,el delito major del hombre es haber nacido” (cel mai mare pacat al omului este ca s-a nascut)

    Foarte bine ca n-ai atins femei. Nici sa nu atingi. Eu am atins ,am avut de-aface, nu pot spune ca-mi pare rau, dar nu mai trebuie.

    Trebuie sa ai vointa. Desigur, tentatia e mare, dar cum spunea un mare parinte, nu poti fi sfant fara tentatii.

    ,,Eu însă vă spun vouă: Că oricine se uită la femeie, poftind-o, a şi săvârşit adulter cu ea în inima lui. ” Matei, 5, 28

  17. Gheara says:

    anonim:

    Auzi cum vine o dedicatie cu skepsis pentru tine. De la Brahms Johannes via Maestro Celibidache zis si ,,Tinki, Tinki, Tinki, Tinki ! ”

  18. Gheara says:

    de fapt el delito – crima. Nu pacat. asa e o traducere mai buna

  19. Gheara says:

    @putoare:

    Pai daca a ,,intrat” in moarte cerebrala, e ca si MORT. E deja pe lumea cealalta. Daca a intrat in moarte cerebrala, dupa mine e 99,9% mort. Cand scoarta cerebrala moare, adio si n-am cuvinte. Coma e reversibila, moartea cerebrala nu. Asa ca lasa-te de goange, sterge cacatul ala de blog , da banii inapoi donatorilor, si … la revedere. Pa si pusi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading