Şi psihopaţii au şefi

Şi, îndeobşte, dacă nu te înţelegi cu un cretin că “lasă-mă-n pace!” înseamnă, de fapt, să te lase în pace, le poţi scrie. Şefilor lui.

 

2012/4/10 <lorena.lupu@tabu.ro>

Domnule Bortea,

Am indurat suficienta hartuire din partea celui mai slab redactor din echipa dvs., dar pana acum n-am ajuns niciodata sa va scriu. Dat fiind ca avem si un parteneriat (ca nu vreau sa o redeschid si pe aia veche, cu “v-am scris gratuit, meritam respect pentru asta, nu denigrare si umilinta publica”), credeti ca e posibil sa va conving pe cale amiabila sa va tineti gunoiul sub pres? (Iata, concret, la ce ma refer: http://www.tabu.ro/toata-lumea-din-familia-noastra-urla/, comentariile 7, respectiv 9).

Rabdarea mea incepe sa se termine. Nemaivorbind ca prezenta unui asemenea idiot in redactie nu poate fi benefica nici pentru imaginea publicatiei dvs. Si chiar nu inteleg toleranta cu care ii treceti cu vederea marlaniile, tupeul, lipsa de profesionalism si nevoia perpetua de a calomnia. Nu, nu e un joc de copii. E o problema care necesita o solutie si ar fi ideal s-o gasim impreuna.

Multumesc mult,

Lorena Lupu.

On 2012-04-11 00:38, Marius Bortea wrote:

Cred ca o bere la noi la redactie ar rezolva problema definitiv. Dau eu berea, alege tu ziua (sa nu fie luni sau marti te rog)

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

  1. jademan says:

    Nu credeam că Tabu e o revistă atât de mică (adică se ocupă de chestii atât de mici). Mă gândeam că e, cel puţin, medie. Mă gândeam că dacă tot se ocupă de subiecte tabloid, măcar se chinuie să le găsească o oareşce explicaţie… Se pare că nu…

    • Lorena Lupu says:

      iniţial ignoram chestiile mici, dar vezi şi tu: chestiile mici, netratate, se transformă în scandaluri mari. şi atunci, mai bine tăiem răul din rădăcină. mai ales când e vorba de parteneriate.

  2. cipslim says:

    pai ce sa-i faca? El e acolo tocmai din cauza ca e anarhic. Acuma cand te duci o sa-ti explice ca suntem colegi in redatie, in afara redactiei opiniile fiecaruia nu ne intereseaza.
    Parca esti la gradinita si te plangi la educatoare… faux pas parerea mea.
    In locul tau raspundeam cu aceeasi moneda.

  3. optimvs says:

    nu rezolvi nimic. daca vei fi draguta cu mine, vorbesc eu cu niste baieti care lupta in K1 si-l bate pe nenorocit de se caca pe el. asa am facut cu toti dusmanii mei pe care i-am cautat, gasit, batut mar.
    asa, ca sa vezi ca vorbesc serios: @nedormitul se numeste real capulea, @ostap este ciuhu, @goodman este cristina, si este stewardesa cu tate mici, @cipslim este un gaozar futut de bucurenci, @jademan este un bou trist.

    • Pula mică și tristă says:

      auzi, da’ un prieten cu cap n-ai?

    • jademan says:

      Da, adevărat. Dar şi mămica dumitale este un titirez. Asta dacă încă mai e… (Bine, ca drept să spun, e chiar cumsecade, da’ de… Nu le poţi avea pe toate!) 😀

  4. daca va pune dl bortea sa va impacati si sa ba pupati?

  5. goodman says:

    bortea, mantog, toma, prisacariu, drogeanu, cautis, goace, varzaru, turosu, plm, sunt bagabontzi ce’au prestat la sov pana la marea criza mondiala a batistelor. niste cacati. mai loreno, mai da’ nu puteai (poti) si tu sa te futi in medii cu cultura gen dilema veche, 22, gds, icr, eu insumi, garantat 100%, idei in dialog, inapoi la argument, tvr cultural, opera, opereta, humanitas, gen si nu te durea capu’ ? altfel ar fi stat lucrurile daca te futeai si certai cu de pilda patapievici – pai asta, fato ! maximum de aroganta care ar fi indraznit sa-ti bage asta la textele tale ar fi fost decat vreun citat din plm-filosof-necunoscut. iar daca’l reclamai la plesu, pora, liiceanu, il beleau astia cu niste cuvinte infinit mai dure decat futut, pula, pizda, coaie, cur, de’l faceau pe saracu’ pata sa si’o taie cu manutza lui si sa nu mai iasa din casa decat dupa apusul soarelui, tarandu-se garbovit numai in umbra gardurilor si zidurilor.

  6. goodman says:

    acest spaţiu e populat şi de suboameni, adică de fiinţe decăzute din parametrii acceptaţi ai speciei. Sunt fiinţe fără chip, fără identitate, care se pitesc prin hăţişul virtual şi se târăsc printre frustrări. |n cea mai mare parte a vieţii lor stau degeaba şi înjură pe net. Ei sunt cretinterneţii.Majoritatea sunt proşti, impulsivi şi iraţionali. Restul

    sunt un amestec de securişti în devenire şi securişti fosili. Cu toţii sunt striviţi de
    propria nemernicie şi se deprimă zilnic, la fiecare comparaţie cu obiectul urii. Toţi aceşti cromagnoni poartă în cur, înfipt până la frunze, morcovul propriei neimportanţe. Nişte nimeni cu dinţii rânjiţi, cocârjaţi pe tastatură ca onanistul asupra propriului efort, violatori în grup ai gramaticii şi pornodactilografi cu o veşnică mână în pantaloni. Sunt atât de tâmpiţi încât nici nu ştiu să înjure ca lumea. Nu ştiu să scrie “mă-tii” corect iar cuvântul “muie”, pe care-l repetă cu frenezie, îi înspăimântă freudian, încă din adolescenţa tulburată de reverberaţia lui. Înverşunarea şi idioţenia lor rituală sunt neobosite. Fie că înjură din convingere, fie că o fac contracost, fie că sunt susţinători spontani şi entuziaşti ai jegului, cretinterneţii sunt mereu gata să-ţi dea în cap cu propriu lor neant. Fojgăie pe net ca gândacii de întuneric şi împroaşcă peste tot ca ploşniţa puturoasă. Sunt laşi şi mulţi, iar mulţimea lor are proporţiile deratizării. În fine, competenţa unică a acestor proşti cu nervi e să arunce cu căcat în cineva.

  7. goodman says:

    Cu facultatea de judecare lipsă, cretinterneţii de ambele sexe insultă reflex, automat, fără să citească referinţa uneori, fără că cântărească o secundă sensul şi semnificaţia textului ultragiat, fără să cunoască autorul, fără să-şi dea o şansă cât de mică să devină bipezi.

    Pericolul pe care aceşti înapoiaţi îl aduc în online este îndepărtarea comentatorilor serioşi. Oamenii inteligenţi, decenţi, echilibraţi, oamenii la a căror fază evolutivă cretinterneţii n-au putut ajunge, nu se simt bine între flegme. Aceşti oameni sunt uneori mai inspiraţi decât autorii pe care-i comentează şi de foarte multe ori mai competenţi. Prezenţa lor raţională în pagină e tonică şi constructivă. Ei sunt feed-back-ul creativ, sunt corecţia generatoare de noi teme şi idei. Balele şi mucii le provoacă silă şi atunci aceşti oameni dispar.

    Ei bine, pentru această prigoană a inteligenţei calme, cretinterneţii trebuie judecaţi dur. E prea puţin important faptul că asmuţirea lor are resort politic. E prea puţin important că dacă-l critici pe Băsescu ţi se varsă în cap o oală cu lături. E prea puţin important că, dacă, de exemplu, îl faci praf pe Geoană, cretinterneţii te tratează ca pe o lichea capabilă să se reabiliteze. Importantă rămâne obsesia acestor neanderthalieni de a timora vocile mai slabe de înger şi de a răsturna ideile unui articol în avantajul lor.

    De aia mi se pare că portretul cretinternetului nu e complet fără vocaţia de turnător şi stofa de canalie. Secta asta de dobitoci stăpâniţi de o laşitate genetică a stat mereu departe de risc. Cretinterneţii şi derivatele lor au stat departe de anticomunismul anilor ‘90, au ocolit cu prudenţă Piaţa Universităţii, au privit Revoluţia de pe margine. N-au călcat pe nicăieri pe unde s-a luat bătaie sau s-a murit în timp ce se lua bătaie sau se murea. Toate locurile sacre le sunt străine, dar pe toate, în nemernicia lor încovoiată, le invocă. Impostori, ipocriţi, şi cu design moral de râmă, cretinterneţii sunt azi cea mai urâtă formă de exprimare a cetăţeniei române. Sunt entităţi care coincid cu senzaţia de vomă. Sunt suflete moarte fără fişă de deces. Sunt o fotografie cu neantul care se masturbează.

  8. goodman says:

    Mantog = o fotografie cu neantul care se masturbează.

  9. goodman says:

    @Gheara

    mai traiesti ?

  10. goodman says:

    @nedormitul

    imi bag pula in Basescu, Udrea, Boc, MRU, in tot PDL-u’, si’n toti fanii, propagandistii si votantii lor.

    ps: tu primu’ sa mi-o sugi.
    pps: florina a 2-a.

  11. goodman says:

    @bogdan comunistu a carui mama se fute cu nea nelu

    hai usl !
    hai ponta !
    hai crin !
    hai felix !

  12. goodman says:

    @factorii raspunzatori de personalul navigant zburator, recte de stewardese

    va rog important sa interziceti accesul in avioane a pizdelor cu tzatze mici.

  13. goodman says:

    mai am 1 comentariu, in afara de asta, si fac linie.

  14. goodman says:

    LINI’EEEEEEEEE !!!!!

  15. goodman says:

    hai pa, am plecat la prietenul meu bogdan sa’l verific de matusa moarta ca poate a facut rost de bani cu care sa mergem noi, ieu si cu iel, in caraibe sa futem aborigene cu tzatze mari in valurile oceanului.
    (stai linistita, o sa revin)

  16. creca says:

    fut godmani uslinoși

  17. Ostap Bender says:

    goodman, ce zodie esti?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading