Trusa ta de vară incendiară

A venit, a venit vara. Acoperă-mi pielea cu ceva. Cu umbra unui SPF, sau mai bine cu tot SPF-ul, pentru că, în această perioadă, razele soarelui sunt necruțătoare.

Un motiv pentru care noi arătăm azi mult mai tinere decât mamele noastre la aceeași vârstă este pentru că o bună parte dintre noi nu împărtășim aceeași pasiune pentru stat la plajă (bronzul e de fapt extrem de dăunător pentru epidermă), și chiar dacă mergem să ne bronzăm, ne asigurăm că avem toată îngrijirea necesară la dispoziție.

Și da, acest articol e realizat în colaborare cu Notino. Profitați de ofertă, dând click pe linkul meu (uite-l aici) să știe de unde ați venit. Asta asigură continuarea unei colaborări de succes, ceea ce înseamnă mai mult content de skincare și beauty.

Vara, mai ales în ultimii ani, înseamnă caniculă. Aer fierbinte, aproape imposibil de respirat, 30+ grade Celsius la umbră. Sigur, asta înseamnă că trebuie să fim foarte responsabili cu cantitatea de apă pe care o consumăm, pentru că pericolul deshidratării e mai accentuat decât oricând), și, totodată, trebuie să adaptăm rutina de îngrijire.

1. SPF, SPF, SPF…

Indiferent dacă facem vacanța în vârf de munte sau pe un șezlong de pe malul mării, ba chiar într-un birou din București pentru că suntem fraierii care nu prind niciodată concediu când restul lumii umple Instagramul de poze turistice, e esențial să avem la noi o cremă cu SPF. SPF înseamnă Sun Protection Factor, adică ingredientele formulate să apere pielea de ravagiile razelor ultraviolete. Și dacă ești în interior, SPF trebuie reaplicat periodic, dar dacă ești afară pe soare, reaplică-l minimum o dată pe oră. Sau, în funcție de recomandările de pe flacon. Poate că, la un moment dat, voi scrie un articol separat despre SPF, să nu lungesc subpunctul ăsta până la adânci bătrâneți.

Puteți alege o versiune extrem de eficientă cu SPF50, ca Cerave Moisturisers, acum cu o reducere de 15%. Dacă aveți o vârstă și doriți și beneficii antirid, merge un Clinique Superdefense™ SPF 40 Fatigue + 1st Signs of Age Multi Correcting Gel, acum cu o reducere de 10%. Dar există și opțiuni pentru bugete restrânse, cum ar fi Ambre Solaire Super UV de la Garnier, acum nu o reducere de 10%.

Protecția solară este ultimul pas din rutina de îngrijire matinală, adică produsul final pe care îl aplicăm înainte de a ieși pe ușă sau a trece la munca remote / savurat cocteilul cu umbreluță / orice altă activitate pe ziua în curs.

2. Corpul vs. plaja.

Când vine vorba de stat la plajă, evident, lucrurile se complică. Pe lângă sticla obligatorie de apă, pălăria sau umbrela protectoare și ochelarii de soare, e esențial să începem cu o cremă protectoare pentru corp.

Pentru cei cu buget limitat, revin la Garnier cu loțiunea pentru bronzat la 200 de ml și SPF 30, cu o reducere de 15%. Cei care vă lăfăiți în opulență puteți opta pentru incredibilul Capital Soleil de la Vichy, cu acid hialuronic, niacinamidă, vitamina E și peptide, cu SPF 50 și cu o reducere de 15%. Iar cei care mergeți pe principiul românesc „ia mai mult, să fie acolo”, înhățați Sun Beauty Velvet Milk de la Lancaster la 400 ml, să vă ajungă pe tot concediul, și cu o reducere de 6%.

3. …Și după plajă

Te-ai tolănit pe prosop, pe șezlong sau direct pe nisip, ca mafioții, te-ai bălăcit în mare, te-ai prefăcut că te îneci, să vină salvamarul sexos să te salveze cu brațele lui puternice și musculoase ca într-un roman de Danielle Steel. A sosit momentul să te retragi în camera de hotel sau oriunde vrei tu în altă parte. Nu uita să-i oferi corpului tău iubire cu niște îngrijire de după plajă.

Avene Apres-Soleil e un produs fenomenal, cu ulei de jojoba și apă termală, menit să regenereze pielea arsă de soare și să redea confortul și frăgezimea. Aș fi zis că e produsul mai scump, dar cu reducerea aia de 20%, e un veritabil chilipir. Pentru familia Ieftinache avem After Sun de la Piz Biun, o loțiune hidratantă cu unt de shea și glicerină, dar și cu ingrediente care sporesc producția de pigmenți, pentru un bronz de revistă (pe când mai existau reviste). Reducere de 15%. Iar penru cei cu piele sensibilă, mergem pe dermato-cosmetice – Photoderm After Sun de la Bioderma, un gel calmant, uniformizant și răcoritor, care oferă confort imediat și un bronz de durată. Un alt chilipir cu 20% reducere.

4. Buzele tale, două petale

Balsamul de buze e un must-have pe tot parcursul anului, dar mai ales acum, trebuie reaplicat cât mai mult, pentru că buzele sunt printre zonele delicate care se usucă mult prea repede. Puteți alege un produs mai scump, cum e Cicaplast Levres de la La Roche Posay, cu unt de shea și pantenol, ideal pentru tratamentul buzelor crăpate și franjurate, cu 15% reducere, dar aveți destule opțiuni accesibile, cum ar fi Volumizing Collagen de la Essence, un balsam incredibil de ieftin pentru tot ce face. Tot 15% reducere.

5. Iubește-ți părul

Și părul are de suferit de pe urma căldurii exagerate, a deshidratării, a coafurilor pretențioase de la petreceri, a scăldatului în apa sărată a mării sau cea plină de clor a piscinei. E momentul să-i oferi îngrijire suplimentară.

Poți alege un produs high-class cu o listă interminabilă de nutrienți și un parfum rafinat incorporat, cum ar fi Kérastase Nutritive Masquintense Riche, cu 15% reducere. Puteți merge pe varianta clasică la un preț accesibil, Pantene Pro-V Intensive Repair, cu 20% reducere. Sau pe un produs profesional îmbogățit cu ulei de macadamia, ulei de avocado și extract de ceai alb, cum e Wella Oil Reflections, cu o reducere de 15%.

6. Nu uita de picioare

Vara, omul poartă sandale. Că nu are cum altfel. Și toate imperfecțiunile piciorului sunt la vedere. Era un blog acum vreo zece ani, pitzipoanca.org, care posta droaie de poze cu sandale pretențioase cu toc de 10 cm și călcâie crăpate. Chit că blogul a fost reclamat și închis, problema îngrijirii picioarelor rămâne actuală.

Familia Opulență se poate orienta spre Eucerin UreaRepair Plus, un produs fenomenal, hidratant, emolient și antimicotic, potrivit și pentru îngrijirea diabeticilor. Cu o reducere de 15%. Dacă vrei preț mic și tratarea eficientă a tălpilor cu crăpături, poți opta pentru Foot Care de la Xiaja și reducerea de 20%. Dacă îți dorești un produs dezinfectant, antibacterian și antimicotic, care să și trateze transpirația în exces, votează cu pudra pentru picioare Devilan de la Biomedica. Cu 10% reducere.

Nu uita să completezi cu un antiperspirant de calitate și cu un parfum fructat și delicios ca un desert apetisant dintr-o stațiune exotică.

Din nou, acestea sunt doar ideile mele. Tu intră pe site, aici, și alege tot ce te încântă. Reducerile și codurile apar pe pagina fiecărui produs în parte. Ofertă valabilă până duminică, 23 iunie, ra 23.57.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading