Avem un date mâine seara

Această postare este un gentle reminder că mâine seara ne vedem la Insomnia Cafe în Cluj, unde îl vom lansa pe Alex Andronic în debutul său literar cu romanul #confuz. Mâine, adică sâmbătă, 13 august. Ora 18.
Aici, vă citesc un fragment din carte, care să captureze tonul light, haios, al începutului.

(E film făcut tot cu mobilul, cum v-am obişnuit, şi, poate, dacă lucrurile merg bine, îmi fac un vlog de lecturi din literatură contemporană. Nu de alta, dar sunt multe texte incredibil de bune, care nu primesc suficientă atenţie, în timp ce autori crâncen de neinteresanţi ne poluează mailboxurile şi intelectul cu subproducţiile lor, fiindcă-s luaţi în braţe de cine trebuie.

Dacă vreţi filmuleţe mai cu lumini, decor, profesionalism, nu uitaţi că puteţi dona la numărul afişat pe ecran.)

Închizând paranteza, ţin să menţionez că #confuz ar putea fi considerat un Catcher in the Rye al zilelor noastre. Acelaşi conflict între dorinţa de acceptare, cea de supravieţuire şi demnitate, aceleaşi incertitudini, aceleaşi erori ale excesului de zel.
Şi, de fapt, singurul lucru de care-mi pasă şi care m-a făcut să accept invitaţia: scriitura lui Andronic e doldora de viaţă, pasiune şi talent. Nu mă interesează alte argumente. Pentru un om talentat, merg până la capătul lumii. Şi vreau să ofer altora susţinerea de care eu nu am avut parte în adolescenţa mea de căcat, ca să dau nişte lecţii retroactive de omenie şi generozitate se ştiu ei cui.

Deci, hai să citim, să vorbim şi să bem vin sâmbătă seara, la Insomnia, în Cluj.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Advertisment ad adsense adlogger