Despre despărţirile de fentă

Azi, dragi prieteni, vom trata un red flag absolut abominabil din dating. Şi anume, genul de gigel sau gigelă care se tot desparte de tine, apoi revine asupra deciziei şi începe să se milogească, apoi se desparte iar şi tot aşa.

Acum, depinde ce vreţi şi voi. Dacă vreţi doar sex periodic, genul ăsta de persoană e ideal. Nu ai cum să iei în serios atâta superficialitate şi instabilitate, drept care, iei ce e de luat fără păreri de rău şi fără ezitări.

Dar dacă vreţi o relaţie serioasă şi profundă, decizia e simplă şi clară. Fugiţi mâncând pământul.

Nici un om serios şi responsabil nu se suceşte la modul ăsta. O, vai, te iubesc de nu mai pot. Îmi pare rău, îmi doresc să ne oprim. Dar stai, te iubesc de nu mai pot. Dar stai, e cazul să ne oprim.

Omul care face asta cu tine nu dă doi bani pe sentimentele şi pe emoţiile tale. Altfel, i-ar fi teamă că te va pierde. Şi ar ezita luuung înainte să încerce fente cu tine, pentru că ar intui că nu vor ţine şi că o va lua la mu** dur.

Şi nu, faptul că se întoarce peste două săptămâni, milogindu-se să reluaţi firul poveştii nu înseamnă că între timp a realizat ce valoare inestimabilă eşti şi că îi pare rău de pierdere. Înseamnă doar că ştie că are un obiect de joacă uşor de mânuit şi că extrage putere din acest du-te-vino al manipulării ieftine. Că îşi umflă egoul şi iluzia puterii din emoţiile tale.

Cu genul ăsta de om merită să fii cât poţi tu de distant şi de rece. Pe de o parte pentru că, dejucându-i planurile de a face yoyo cu tine, ieşi din filmul narcisist de “oh, myyyy, ce fabuloşenie irezistibilă sunt, n-ai văzuuuuut aşa cevaaaaaaaaaaaa, uite cum moare sclavul ăsta după mine.” Şi pentru că aceşti oameni sunt în mod dubios seduşi exact de cei pe care simt că nu-i pot manipula.

Un om pentru care contezi câtuşi de puţin, tu ca persoană, nu se va şterge la c** cu tine. Dintr-un motiv simplu. Îi pasă de ceea ce simţi. Şi de modul în care te poate afecta prin deciziile lui sau ei. În momentul în care îţi tot dă despărţiri de fentă, e de o imaturitate dureroasă şi, din momentul ăla, e cazul să te detaşezi.

Şi dacă se roagă?

Dacă e o persoană foarte hot şi bună la pat, desigur, mai merge o tură. Dar fără investiţie sufletească şi fără iluzii.

Când cineva te place cu adevărat, are planuri cu tine. Mai pe termen scurt, mai pe termen lung, în unele cazuri pe termen nelimitat. Nu îşi pune nici o secundă problema că ar putea să renunţe la tine.

Dacă un om îşi declară renunţarea – cred că e cazul să ne oprim – eu, una, nu îmi pot imagina vreun motiv valid care să justifice încă o şansă. Nu contează cât insistă, sau în ce moduri se roagă. Dacă nu te-a luat în serios din prima, ce te face să crezi că te ia în serios acum?

Nu uitaţi. Şmecherii îşi permit să fie şmecheri doar dacă există fraieri cu care să ţină vrăjeala. De aceea cer unii gigei femeilor să zâmbească. Par mai uşor de prostit când au un zâmbet tâmp pe faţă.

Dar de ce trebuie obligatoriu să prostească pe cineva? Pentru că, pur și simplu, unii oameni nu se simt bine în situații de tip win – win. Dacă celălalt e fericit, ceva nu e în regulă.

Unica rețetă a fericirii e: pe seama suferinței altuia.

Așadar: se tot desparte și revine unul -una?

Ajutați-l voi în indecizie cu un haipa definitiv.

Cu plăcere.

***

Dacă v-a plăcut acest text, puteți susţine activitatea siteului cu o donaţie. Aici.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

***

Ascultă Jet pe Spotify, cumpără piesa pe iTunes sau pe Amazon Music.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: