Internet, nu fi prostul ăsta

În general, pe grupul meu Lorena Lupu’s Happy Gangbangers se postează glume, glumiţe şi haioşenii. Cam ca în Autobaza 2.0, minus partea cu stalkerit lume pe stradă.

Dar, din când în când, apare şi componenta scary.

De exemplu, o fată a postat discuţia privată avută cu prostul ăsta:

 

2019, şi încă bântuie pe net hapciupaliticul care îşi închipuie că acceptul pe Facebook îl obligă pe interlocutor să-i dedice timpul şi atenţia lui exclusivă. Şi, după mutra bine bătătorită de camioanele destinului, nu e clar că nu e vreun puşti de 13 ani care să trăiască cu iluzia că dacă mă-sa îl cocoloşeşte şi-i cumpără mereu caramele, tot internetul îi datorează să-l cocoloşească şi să-i cumpere mereu caramele.

E ditamai primata adultă şi posibil vaccinată.

Şi dacă nu primeşte numitul timp şi numita atenţie la ordin, fără număr, animala dă frâu liber la robinetul de înjurături.

Datorită unor proşti ca ăsta, multor femei le e teamă să dea accept cererilor de la bărbaţi. S-a ajuns că întâi trebuie să dai examen că nu eşti idiot, şi abia după aceea te primeşte lumea în liste. Feministe nenorocite, ce tare ne-au discreditat, oftează aici Gigel.

Nu, Gigele, nu feminista nenorocită trimite mesaje de înjurături persoanelor care nu simt că datorează timp de taifas privat necunoscuţilor. Nu feminista nenorocită bagă video calls străinilor la unşpe noaptea şi nu feminista nenorocită bagă audio calls la 3 dimineaţa că te arată telefonul verde şi sigur eşti online. Nu feminista nenorocită trimite dick pics sau încearcă să extragă sex cu sila de la persoane care n-au nici o treabă.

Ci confraţii tăi, exact ca muia asta din imagine.

Ăştia vă foot imaginea colectiv.

Că dacă nu i-aţi avea pe ăştia şi v-aţi purta voi normal pe net, ar putea oricine să latre orice. Adevărul s-ar vedea singur.

Şi pe bune, internet, trezeşte-te.

Nu, addul pe Facebook nu obligă pe nimeni la nimic.

Poţi interacţiona în comentarii cu o bunăciune, sau alta, să vă împrieteniţi, şi dacă e, găseşte ea pretextul potrivit să te contacteze privat.

Nu fi prost degeaba,  internet, că nici tu nu fooţi, dar nici alţii nu foot din cauza ta.

***

Îţi plac textele Trollywood? Poţi susţine şi tu proiectul.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

3 Responses

  1. Andrei says:

    mie nu-mi afectează reputația un agresor cum e ăsta de mai sus, de ce aș vrea să vorbesc ( prea mult) cu o femeie sau o persoană care îți pune o etichetă din start pe baza interacțiunilor precedente cu alții? nu pierd nimic.

  2. Vlad says:

    Moah, dar s-a tinut bine 13 zile, era motivat, nu gluma.
    De obicei retarzii de genul asta ajung de 0-100 in cateva ore.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Advertisment ad adsense adlogger