Chefi la cuțite schimbă juriul?

Aveam și eu o emisiune care-mi plăcea pe plaiuri românești. Iar emisiunea aia a fost Chefi la cuțite.

Sigur, n-aș fi putut participa la emisiunea aia, pentru că nu mă pricep la gătit și nu mă duc să otrăvesc pe nimeni. Dar tocmai pentru că nu am nici o ambiție personală în domeniu, mă uitam cu drag la acest concurs. Îmi plăcea sentimentul de reportaj cu viețile unor oameni interesanți. Îmi plăcea deschiderea față de comunitatea LGBTQ. Îmi plăceau interviurile cu personalitățile clasice din marile restaurante bucureștene. Îmi plăcea atitudinea judgment-free cu care trioul Dumitrescu – Bontea – Scărlătescu conversa cu toată lumea.

Era un juriu sudat. Un juriu ca o familie. Sau ca o trupă de improvizație care se cunoaște dintotdeauna și știe exact până unde să întindă glumele, să fie în regulă pentru toată lumea. Și care știe cum să lucreze împreună, să creeze situații amuzante.

Ei bine, nu știu de la ce s-au luat. Poate de la bani. Că starurile tind să se întindă la niște onorarii astronomice. Poate de la conflicte de program. Poate de la conflicte interne și coliziuni de personalitate. Probabil că nu vom afla niciodată.

Ceea ce spun e că va fi greu pentru Mona Segall să găsească trei bucătari creativi, care să fie totodată carismatici, care să fie totodată amuzanți, care să fie totodată extrem de eficienți, care să fie totodată buni intervievatori și buni ascultători, lipsiți de prejudecăți și deschiși la minte. Și care să aibă atâta experiență media.

Mă tem low-key că singura emisiune tv românească la care mă uit nu va mai fi niciodată la fel. Și îmi va lipsi.

***

Dacă apreciezi acest site, poți să-l susții în singurul mod care contează. Aici.

***

***

Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube şi pe TikTok.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading