Mă las de scris

Mă las de scris, mă apuc de trăit.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. pantacruel says:

  inteleapta decizie 🙂

 2. danboeriu says:

  details! details!

 3. danboeriu says:

  în sensul că dorim detalii despre această decizie, nu că ar fi o chestiune de trecut cu privirea. scuze că n-am fost mai explicit.

 4. Rasta Man says:

  Da pana acu ce D-zo ai facut? ai dormit? Credeam ca femeile sunt dotate din nastere cu functia de multiplexare (atentie distributiva)

 5. Lorena Lupu says:

  ştii cum e. ţi se pare că trăieşti, apoi îţi dai seama că n-ai trăit nimic până atunci.

 6. Cristian says:

  That would add a whole new dimension the “Sad Wankers’ Corner”! You as a corporate bitch?! … Precious!!! Can’t wait!

 7. raducuf says:

  O sa incetezi sa fi cine ai fost si o sa te transformi in cine esti. Bravo!

 8. mă las de lins, mă apuc de tipărit bani

 9. mă las de trăit, mă apuc de gătit

 10. mă las, nu mă las, da’ pe ponta tot îl fut.

 11. […] This post was mentioned on Twitter by Tweety. Tweety said: Mă las de microblogging, mă apuc de pulă. Nu rîdeți, chiar și păsăricile au pulă! bite.me/9Bullshit../ […]

 12. Otto Brekner says:

  Asta e ca şi cum te-ai lăsa de fumat. Te laşi, după ce mai fumezi una.
  Cu scrisul, la fel. Te laşi, după ce mai arunci un rând pe blog.

 13. Ora12 says:

  Intr-un tarziu ai realizat ca tic-tac-tic-tac-tic-tac ti-a ajuns la ora 12. Nu pot decat sa ma bucur pentru tine.

  • Lorena Lupu says:

   vă fut în gât cu “realizările” voastre de căcat. nu am “realizat” nimic din ce concluzii de căcat vă place vouă să trageţi şi în continuare nu mă ating aberaţiile voastre de fixişti penibili.

   • Lorena Lupu says:

    ah, update: văd că nu e cazul de un plural generic, e tot idiotul de celsfânt aka laurenţiu aka băgare-neinvitată-în-seamă.

    băi, cum să ţi-o zic mai clar: EŞTI DE CĂCAT!!! ORICÂTE NUME ŢI-AI LUA, RĂMÂI CU ACEEAŞI MENTALITATE DE ŢAŢA SATULUI PE CARE O DETEST. NU VEZI CĂ ALERGIA MEA LA TINE TE RECUNOAŞTE DINTR-O MIE?

 14. Condeera says:

  -moment de reculegere-

 15. nedormitul says:

  casă de piatră! adică an nou fericit! succes la facultate. să fie într-un ceas bun! noroc! prosit! cheers! scrie-mi! o să ne fie dor de tine! succes! la mulți ani! să arunci dințișorul peste casă! domnul a dat, domnul a luat, fie numele domnului binecuvîntat! baftă! felicitări! gaudeamus igitur! te iubesc! bogdaproste! sărutări de mîini doamnei! drum bun! noroc bun! multă sănătate, fericire şi un gînd bun! un paşte fericit! şalom! şaorma! mai vino iară-n gara noastră mică!

  • Radu says:

   succes la scoala lu’ ala micu’ ! partie ! cand ne-o fi mai rau, macar sa ne fie la amandoi ! decat prost si sarac, totuna ! an de an, aceeasi poveste…, bogdanprostea ? ” esti imens, domnule ! ” sarutari de maini mamei dumneavoastra, de aici, de la mare ! this is it for ” muie, scartarilor ! ” ?
   si io ce fac, Mircea ?

 16. lelynx says:

  who says you can’t do both, after all?
  but if you feel you must decide for one, the other or even both , wouldn’t be wiser or at least nicer to make the decision after you reach the peak of the mountain ?
  sometimes, even if you are almost sure about the outcome, it’s still worth to take the journey and who knows, the results may surprise you.
  of course, it’s up to you to take or leave whatever, whenever you want.
  I was just asking an innocent question.

 17. leabianu obosit says:

  ai coaie. nu de treaba cu lasatu’, asa in general. respect.

 18. Adi M says:

  Cam 98% din schimbarile durabile sa fac treptat. Deci, ori e o pasa, ori mai scrii si tu cateva chestii pana te lasi, ori te-oi pomeni ca esti in aia 2%.
  Si subscriu: “details”. Nu mai scrii carti, pe blog, sau?…

  O sa-ti simtim lipsa, noi astia bagatorii de seama.

  Nu poti sa traiesti mai mult si sa scrii mai putin?

 19. Malko says:

  Poți să trăiești din trăit?

 20. a says:

  dramaqueen…

 21. Radu says:

  @Malko
  ohoho, si-nca cum. ala-i traiul de trait. 🙂

 22. Lotus says:

  Pai tu sctii parca la norma… :)) Zilnic sau aproape zilnic. Apoi iti mai iau mult si comentariile… mai mult dureaza sa citesti si sa raspunzi la ele. Si macar daca ar fi ceva, dar majoritatea sunt argumente si injuraturi. Si peste toate astea, desi ai cat de cat ceva trafic, nu castigi nici un ban din blog. :))

  Scrie cand ai chef, chiar daca e o data pe saptamana, dar sa scrii pentru ca simti asta si ai timp, nu pentru ca trece ziua si nu ai postat nimic pe blog. Baga ceva reclame (trebe sa schimbi hostul) daca tot scrii. Nu o mai lungi asa cu comentariile ca sunt cam exagerate pe blogul asta. Si cand nu ai chef sa postezi nimic, nu posta.

  Succes in viata, sper sa fii fericita pt. ca esti tanara si frumoasa. La mai multe carti. 🙂

 23. galani says:

  Sincer, o sa-mi lipsesti, desi m-ai injurat candva ca la usa cortului !. Ma mai delectam si eu cu “parasutele” tale. Aufwiedersehen und viel Glueck !

 24. well, a reusit experimentul?:)

 25. Lotus says:

  noemi: aşa de bine le cunoşti pe fete încât elimini din start posibilitatea sincerităţii ? 😀

  important e că noi vă placem pentru frumuseţe, nu pentru sinceritate. că nu suntem nici noi absurzi… 🙂

 26. noi, in schimb, va placem pentru delicioasa sinceritate involuntara de a recunoaste ca nu pentru inteligenta ne placeti:)

  • Lotus says:

   noemi: o persoană inteligentă adoră compania altei persoane inteligente. voi sunteţi frumoase (clar) şi în anumite cazuri – inteligente. într-un fel. :)) dar cel puţin sunteţi frumoase. îmi pun întrebarea: voi pentru ce ne placeţi, că “bărbaţi frumoşi” e un fel de paradox în termeni ? :))

   • Lorena Lupu says:

    aici o să-ţi dau un răspuns pentru care mă vei urî – dar măcar e sincer:

    Bărbatul vede sexul ca pe un scop – pentru că femeile sunt frumoase.

    Femeia vede sexul ca pe un mijloc. Un mijloc de a obţine bani (materialistele), oportunităţi noi (carieristele), stabilitate emoţională (sentimentalele). Niciodată o femeie nu vrea sex-şi-atât. Ea vrea mereu sex-şi-încă-ceva.

    • danboeriu says:

     şi tu la care categorie te înscrii? că până acuma nu mi-ai dat impresia nici c-ai fi materialistă, nici carieristă (mă rog, nu în sensul că ai face sex doar ca să obţii ceva profitabil în carieră) şi nici din calea-afară de sentimentală. sau să-nţeleg că u’re acting like a man? 🙂

    • Lotus says:

     Păi nu am de ce să te urăsc. Prefer fetele sincere… 🙂

     Şi ai dreptate. Însă sexul văzut ca mijloc nu este neapărat un rău în sine.

     “Sexul este preţul pe care femeile îl plătesc pentru căsătorie. Căsătoria este preţul pe care bărbaţii îl plătesc pentru sex.”

     Este o diferenţă de tipologie. Bărbaţii ar avea mai mult de învăţat la capitolul ăsta, zic eu. Că sexul fără iubire şi doar pentru el în sine nu îţi face viaţa prea plină.

     Însă este o diferenţă între o fată care vrea iubire şi una care vrea bani. Şi de multe ori prima nici nu va ceda sexual aşa de uşor, în toate cazurile, îndrăznesc să opinez, decât poate din prostie şi frica de a-şi pierde prietenul…

     • Lorena Lupu says:

      din punctul meu de vedere nu e nici o diferenţă.

      cineva care vrea iubire poate fi “a major pain in the ass”. uneori ai prefera să vrea bani şi să te lase dracu’ în pace.

    • Mă, Lotuse, mamă, ție ți-a mirosit a catrință, mă! Ai grijă, mamă, ce fată îți găsești, să nu îmi vii cu vreo matracucă în prag, să mă bage în mormînt cu zile, mamă!

    • Lotus says:

     Lorena: păi în cazul ăsta ai noroc, pt că tu eşti femeie (cel puţin fizic) iar noi în afară de sex nu vrem nimic, nici măcar bani… 🙂 Şi dacă prinzi şi pe cineva mai dezgheţat, poate să fie foarte plăcut şi pentru tine… :))

 27. asdf says:

  E incorect sa spui ca placi pe cineva.

 28. hm, pari a nu ma crede. totusi, chiar si mie imi plac cativa oameni( sau ii plac):).

 29. crisuadi says:

  nu te lasa de scris , e pacat sa pierzi timpul !

 30. mofturi says:

  Auzi ca nu e normal sa scrii. Viata e de ajuns (houellebecq).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: