My female dog is a bitch

I-aţi admirat vreodată pe atleţii din Kenya şi toate performanţele lor aproape supraumane de la probele de alergări? Şi eu m-am minunat, pe când eram tânără şi naivă – dar de când am acest câine, am început să înţeleg.

Dar, serios. Am o idee de afaceri. Vrei să slăbeşti 10 kilograme într-o singură lună? Închiriez câinele ăsta cu 1.000 de euro – veţi vedea că face banii.

Un exemplu: în noaptea asta, pe la 4, beţivii care se întorceau pe şapte cărări de la cârciumile din zona Diham au văzut o fată şi un câine plimbându-se şi au crezut că nu văd bine. Pentru că în mintea lor, plimbarea arăta aşa: respectivul câine o târâia pe fată cu o viteză de parcă ar fi fost bombă cu ceas în zare şi ar fi trebuit să o dezamorseze cu gura lui. La 4.20, am luat-o cătinel spre Basarabia, la 4.40 eram deja în Piaţa Muncii. Nu am crezut că distanţa aia se poate face în 20 de minute. După mintea câinelui meu, ăsta fusese de-abia preludiul: a luat-o frumos în sus pe Mihai Bravu. Dar dat fiind că nu mă tenta să văd Ştefan cel Mare la 6 dimineaţa, am ţipat la ea prea puţin educativ şi am coborât amândouă jos, să aşteptăm primul metrou al dimineţii spre Titan.

Needless to say, angajaţii Metrorex s-au uitat la noi ca la mere pădureţe. Eu am aţipit în metrou, dar câinele i-a adulmecat pe toţi pasagerii şi s-a angajat în tandreţuri cu vreo trei. Ăia s-au împrietenit între ei, apoi mi-au spus cu înţelegere: “Acum aţi ieşit din tura de noapte, nu? Lăsaţi, că vă obişnuiţi cu timpul”.

Acum, iar am cârcel la o fesă, şi de data asta, nu e dn motive sexuale. 😀 Mens insana in corpore sano!

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. VITALI EVTUSHENKO says:

  Ce limbaj de demoazele, parca am fi intr-o piesa de Cehov!
  Sunt surprins ca minoritatea rroma a lasat urme grele in limbajul si caracterul dvs.
  Degeaba ERDELY,se rasuceste in cripta episcopul ANDREI SAGUNA, cardinalul HOSSU, EMIL CIORAN, BLAGA, REBREANU, etc. Ati ridiculizat ardelenii la maximum, i-ati tiganizat si pe romani si pe etnicii unguri, cred ca de ceva vreme Sfantu Gheorghe e inima tiganiiilor din Romania.
  Asa se expilica limbajul, decadenta, lipsa de inhibitie in fata vulgaritatii dusa la paroxism.
  Eu ,unul ,sunt dezamagit. Pe un blog cu pretentii de scriitoare se vorbeste ca intr-o tabara de nomazi cocalari de la marginea Romei.
  Pornind de la comportamentul inofensiv al unui biet animal de companie, se trece in revista tot argoul folosit de prostituate si pesti, de gainari marunti si mahalagioace putrede ,de la margine de Moldova, invadata de tigani.
  Te simti ca in Faureii lui Banel Niculita sau Slobozia cu ale sale palate cu minarete de arama.

 2. Du-te, bă, în pizda mă-tii şi mai citeşte un Bukowski, un Miller, un Palahniuk. Nu e vina noastră că eşti tu incult. Şi data viitoare când vii cu predică de babă telenovelistă a cărei cultură literară s-a oprit la Daniela Steel, îţi iei şi-un ban, şi-o muie cu deepthroat. Marş la căcat!

 3. Renault Şaguna says:

  Dulce ca mierea e pizda de mamă a patriei

 4. VITALI EVTUSHENKO says:

  sug pula fără mâini.

 5. Renault Şaguna says:

  Nici nu ştie să înjure, toanta! Deci, femeie! uite cum se face: Du-te, bă, în pizda mă-tii să i-o bagi la Bukowski fără Miller cu Pulahniukul până-n ficați.
  P-ormă îi mai bagi un Titus Steel în deepthroat şi gata, s-a făcut!

 6. Recunosc, nu ştiu să înjur. 🙂 Dar sper că a prins ideea şi aşa.

 7. Ăsta a fost deepthroatul. Acum urmează banul (şi pe acest ip). PS: labă tristă şi penibilă, ce morţii mă-tii ăleia proaste insişti să revii de pe diverse ipuri şi de pe diverşi useri să îmi tot ţii predici? Cine pizda mă-tii ăleia proaste, pişa-m-aş pe ea, te crezi tu să fii calificat să îmi ţii mie predici? Înţelege o dată că mă piş pe tine şi pe întreaga ta familie şi cară-te dracului undeva unde ai impact, futu-ţi tot neamul în crucea mortuară!

 8. Mens sana in corpore barosana, that’s what I always say 😛

 9. bine ai revenit în gara noastră mică, dragă dumi. data viitoare o să învăţ să îţi ascult sfaturile.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Advertisment ad adsense adlogger