Plan de bătaie apropiată

Unii dintre haterii mei mi-au scris că “lol, haha, vrei să dai în judecată tot internetul”, când am scris limpede că nu sunt de acord să mi se facă poze cu japca şi că mâine mă duc la poliţie cu print screens.

Nu, nu voi viza pe cei mulţi care au comentat aiurea, ci doar pe cei doi postaci originali ai pozelor, din autobaza: Adi Duţescu şi Jugănaru Petrişor. Despre Jugănaru Petrişor aflăm că e din Slatina, Olt, şi că a studiat la Politehnică, în Bucureşti, deci e uşor de localizat.

Adi Duţescu are info doar că e din Bucureşti, în schimb, are poze:

Aceşti doi oameni nu au taguit un autor când au postat imaginile luate fără acord în Autobaza, de unde deducem că îşi asumă că ei le-au făcut. Sau ne vor povesti cine le-a făcut de fapt.

*

Deci, stimaţi hateri care mi-aţi aruncat ură cu furca pe wall, nu, nu ne vedem în instanţă. I pick my battles. Rămâne doar să meditaţi dacă e normal să vă năpustiţi pe un om care nu v-a făcut nimic şi să-l agresaţi fără vreun motiv serios.

Şi apoi când acesta vă spune că sunteţi proşti, să vă duceţi cu report la Marky, parcă aţi fi subit preşcolari: “Duaaaamnaaaaaa, a zis Lorenaaaa de mineee că sunt proooooost. Uăăăhăhăăăă.”

Şi Marky: “Vai, cum să-i spui una ca asta lui Gigel, Lorena?? Ban 30 de zile.”

Faptul că am eu ban 30 de zile nu vă face mai puţin proşti, Autobaza. Bubuiţi de proşti. Şi mă puteţi alunga de pe tot internetul, că tot proşti sunteţi.

Iar dacă vă butthurt atât de uşor reacţiile abrupte ale altuia, e o idee să vă lăsaţi de jobul de heckleri pe net şi să faceţi ceva util societăţii. Inclusiv videochat.

Diferenţa între videochatiste şi voi e că ele oferă un serviciu util cuiva, plătesc impozite şi se întreţin singure. Voi doar parazitaţi banii părinţilor şi timpul unor oameni care n-aveau iniţial nimic de împărţit cu voi şi nu v-au deranjat cu nimic.

*

Să te iei de un om că a făcut o reclamă, în calitate de actor, să-l urmăreşti prin metrou şi să arăţi că uiteeee, actorul Lorena Lupu, care a interpretat nişte ipostaze de chatistă într-o reclamă plătită e la fel de dumb ca şi cum l-ai urmări pe Anthony Hopkins mâncând burgeri într-o marţi: Uiteeee, ăsta nu mănâncă ficaaaţi de victimeee inocenteee. Ăăăă.

So dumb. So endlessly dumb.

Şi nu, nu mă cred vedetă. Nici celebră, nici notorie, nici starletă, nici pula calului. Mă cred însă un om liber, care are dreptul să decidă UNDE şi CUM este filmat, fotografiat şi înregistrat, şi dacă legile de acum nu îmi dau dreptate, sunt gata să apelez la cele internaţionale, până când cineva va spune “Aşa e, Lorena. Nimeni nu te poate filma, poza, înregistra cu japca.”

Eu sunt actor. Imaginea şi vocea mea costă bani. Punct.

Mâine merg la poliţie. Cu print screens care dovedesc că

a) Aceşti tipi mi-au postat pozele făcute cu japca.

b) Reacţii absolut oribile de peste tot din grupuri, care dovedesc prejudiciul de imagine.

Atât pe moment.

See you later, alligator.

 

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

11 Responses

 1. Ares says:

  Esti prea proasta 🙁

 2. punKreas says:

  Stai liniștită, și internetul are screenshot uri cu înjurăturile tale de mahala 😘

 3. Lorena Lupu says:

  Înjurăturile mele sunt toate în reacţie, şi niciuna nu s-a petrecut irl, so, puteţi cel mult să vă văietaţi de ele unii altora şi să mimaţi că nu le-aţi provocat cu bună ştiinţă.

 4. Lorena Lupu says:

  altminteri, am venit eu în pizda mă-tii să te înjur fără motiv sau ai venit tu să latri aiurea, nesolicitat, până când eu te-am băgat în pizda mă-tii?
  bingo.

 5. Nina says:

  Uuu…nicely done. Cel mai dorit lucru de catre orice angajator serios e sa descopere ca potentialul candidat e un posibil hartuitor. Succes in a va mai gasiti job-uri serioase!

  Succes si in a gasi o partenera normala la cap. Nicio o tipa care se respecta nu ar sta langa unul care pare cam obsedat. But then again…nici voi nu pareti cei mai in deplinatatea facultatilor mintale.

 6. Tiberiu Virgil says:

  Am facut plangere la Patriarhia Romana pentru ca promovezi pornografia. Se vor ocupa ei de tine 🙏.

 7. Lorena Lupu says:

  mă vor scoate în afara bisericii??
  already fixed that, i am never in.

 8. hussar says:

  astia is un soi de paparazzi (adica pozari platiti)?.. ori unor imbecili li s a pus pata pe tine..

 9. Lorena Lupu says:

  Unor imbecili li s-a pus pata.

 10. Nicu says:

  Ce se mai intampla cu plangerea la politie? O sa tii cititorii la curent?

 11. Lorena Lupu says:

  Când va fi cazul. da.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Advertisment ad adsense adlogger