Poveşti cu recuzite

Câteva din cele mai hazlii momente din viaţa unui actor sunt cele în care transportă varii obiecte de recuzită prin mijloace de transport. Reacţiile “inocenţilor” din jur sunt delicioase. Iată:

1. Spectacolaş din facultate

Recuzita: o pânză mare, albă, groasă, pe care o purtam pe umăr sub formă de sul.
Mijloc de transport: autobuzul 104
Cocalar soios (mă măsoară lung, de sus până jos): Şi zi aşa, fă haladito, îţi pui parchet!

2. “Apa de Havel” (2008)

Recuzită: Cutie mare, lungă şi lată
Mijloc de transport: metrou, staţia Ştefan cel Mare
Băbuţă şugubeaţă: Casă de piatră, drăguţă. Da’ mă laşi să văd şi io rochia?

3. “Rocky Horror Obsession Show” (a nu se uita, sâmbătă, 24 octombrie, Tranzit House Cluj, ora 19.00!!!!)

Recuzită: cârjă
Mijloc de transport: metrou, staţia Unirii
Moşulică uşor libidinos: Vei, puştoaico, ce păţeşti dacă nu eşti fată cuminte!?

Să mai spună cineva că nu am evoluat! 😆

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. Masha says:

  u’re lovable:)

 2. Lorena Lupu says:

  uneori, îmi iese. 🙂

 3. thecreatrix says:

  Fosta mea profa cu sotul ei, in mashina. Ii opreste politia, control de rutina. O vede politistul pe profa mea imbracata intr-un palton alb si zice: “A, doamna doctor…”

 4. coramica says:

  Eu nu am iubit veci profele de mate si medicii stomatologi, iar de cand am ohelari, cine nu ma stie, ma face ori profa de mate,ori stomatolog

 5. Joaninha says:

  Si una inocenta : fetita de 3 ani a unei vecine, dupa ce m-am jucat nitel cu ea, cand mi-am desfacut parul din coada, a exclamat surprinsa : Cum?! Si tu esti doamna ? 🙂

 6. stefan caraman says:

  una noua… eram intr-un trenci lung negru (de ploaie), era noapte ma duc la un taxi… soferul imi spune : “sarut mana parinte”… i-am dat-o (sa mor io), a pupat-o…

 7. Aveam un coleg care a jucat la un festival liceenesc in “Asteptandu-l pe Godot”. Motiv pentru care se cara prin scoala cu ditamai pomisoru’ (in scopul de a-l jumuli si al face decor), in timp ce din toate clasele lumea scotea capu’ afqara cu comentarii gen : “Băăăăăăăă, uite-l și pe tâmpitu’ asta cum plimbă copacu'”

 8. Anthea says:

  Rofl!!! Si zi, haladito, ti-ai pus parchet? In rochia de mireasa? Poate de aia ai nevoie de carja acuma =))

  Am si eu povestioare de impartit: profa mea de geografie, din scoala generala, era cu barbat-su in vacanta si, pe trenul spre casa, barbat-su isi luase un tricou cu Metallica, ca isi patase tricoul dinainte si n-a mai avut timp sa umble in bagaje dupa altul.

  In tren, vorbeau cu niste copii de liceu, si la un moment dat unul il intreaba ‘Sunteti metalist?’ La care omul, care habar n-avea ce tricou luase, raspunde ‘Nu, draga, sunt inginer’.

  Cealalta povestioara: la un craciun am avut in vizita o prietena de-a maica-mii, si a primit cadou ‘de mos’ o sculptura falica din fructe 😛 (banana si mandarine si niste banda adeziva) Cand sa se duca spre casa, se intalneste in autobuz cu un profesor de-al ei de la ASE … si ala cam libi, se pare. Schimb de amabilitati, conversatie ‘de autobuz’, etc, dupa o pauza se gandeste el bine sa o intrebe ce-are in punga. La care ea raspunde ‘O p..wahahahaha’ bufnind in ras … Si l-a lasat sa moara prost.

 9. Lorena Lupu says:

  ce poveşti mişto! unele-s bune de bancuri. 😀

 10. coramica says:

  Hahahaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Super

 11. thecreatrix says:

  Stefan are oricum gag-ul cel mai tare.

 12. miruna] says:

  astă primăvară, diriga mea purta nişte sandale de pânză, fără toc. şi când s-a dus să îl ducă pe fi-su la grădiniţă, o fetiţă a zărit-o încălţată cu sandalele şi a întrebat-o pe maică-sa: “mami, de ce e doamna desculţă?”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: