“Toată lumea face chestia asta”

Ăsta e unul dintre cele mai cretine argumente pe care cineva le poate aduce într-o discuţie, când încearcă să mă convingă de ceva. Pentru că, oricât de superficial m-ai cunoaşte, primul lucru pe care-l sesizezi este că eu NU sunt toată lumea, NU încerc să fiu toată lumea şi mă doare în străfundul curului de ce ar face toată lumea. Simplul fapt că încerci să mă transformi într-un membru nediferenţiat al unei mulţimi de proşti care face “chestia asta” e o dovadă că mă subestimezi. Which is soooo wrong. “Toată lumea face chestia asta” e modul în care mă poţi convinge să NU fac un anume lucru. De exemplu: Oferă-mi un milion de euro, spune-mi că toată lumea i-ar primi şi ţi-i arunc în faţă.

Gen, dacă ai deja o lume (toată) care face chestia asta, de ce plm încerci să mă convingi pe mine? Du-te la un membru al acelei lumi (toată) şi convinge-l pe el. Sau pe ea.

Versiuni: Şi X făcea chestia asta / Nici X nu făcea chestia asta.

Ghinion, eu nu sunt X. Eu sunt eu. X făcea chestia asta, dar X nu mai e aici cu noi. Sau, când vrei chestia asta, îl poţi suna pe X şi e în regulă.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. Mitel says:

  Good ol’ argumentum ad populum. 😀

  Raspunsul meu standard la asa ceva e: Daca 95% din oameni si-ar manca propriul cacat la micul dejun asta inseamna ca e o idee buna?

 2. mama lui bogdan says:

  Domnisuara Lorena umpic ma supara-ti cu acest mesaj care ieu de an de zile am ancercat sa scot chestiea acieasta de la fimiu din cap care cand erea el la liceu al prindeam ca ma scuza-ti se juca singur secsual care aviea ceva revista la iel. Entram an camera lui care iel repede se rosiea la fata punea mana la locu rusinos care nu erea frumos ce faciea noi santem crstini cu frica de Dumnezeu care degeaba ai spuneam iel zicea “tuata lumea face trieaba asta”. Care ieu la un moment dat am zis acept acieasta visiune care ma vreau mancipata numai ca problemele aparuse ca cand vedieam ca fimiu Bogdan facea scenari cu mana zicea ca e femee o iubeste vrea so i-a de sotie mam speriat fuarte tare crescu glicemiea an mine care credeam ca am cu glanda si pocnesc de la suparare. Ieam spus mama draga nu vrieai si tu care sa-t faci o famelie care iel mea zis sant singurul meu stapan care a-mi place numa cu mine ieu nu m-a voi trada pe mine insasi niciodata care sant roman vrieau sa apar tara si corpul meu stramosesc care femeele vor decat bani blanuri avere escursi la Malorca care credieam ca erea pe langa Buzau dar ieste langa Spania. A trebuit tatatsau sa-s calce pe juramantul de intelectoal care a trebuit sal duca pe fimiu la curve ia zis urat sa ma scuza-ti fiule dupa ce vezi ce e ma scuza-ti pisda o sa-t schinbi pareriea care trebue sa fie bine. Si la dus domnisuara scumpa decat ca la blestemat curva ceea pe fimiu care a zis ca ninui i-a putut loa bani care dupe ce iea sa desbracat iel anceput sa se joace iar cu puta ma scuza-ti ca va spui. Tare jicnit a venit tatasau intelectoal a zis ca neam de neamu lui asea fatalau na vazut ami pare rau ca spun asea dar este adevarul domnisuara scumpa. Abea dupe 30 de ani anceput Bogdan sa iese din camera care santalnit cu o panorama a luato de sotiie nu mea placut dar decat cu mana am zis m-ai bine cu o persuana umana.

 3. goodman says:

  toata lumea se fute. lorena, hai sa NU ne futem.

 4. boemul says:

  goodman, eşti deplasat…
  Lorena, toată lumea nu-mi dă bani degeaba 🙂

  • mama lui bogdan says:

   Dumneata trebuie sa muncesti care te vad tinar an putere care nu e frumuos sa stai cu mana antinsa bine azis duamna Mariuara Zavorean. Tineretul trebue s-a faca munca buna care sa ne tiie pe noi pensionari an vieata care si noi pentru ei am trudit atatiea ani. Fimiu lucrieaza la ioropeni care cu interogarea ieuropeana proecte de meregiment care ie fuarte bun mea spus chear iel cal lauda sefi ieu lam pus la masterande si scoli care am vrut sa fiie om cu carte care acuma nu manteleg priea bine cu iel dar mama e decat una care iol astept mereu sas cieara scuse care ma blagoslovit din cauza la relatiiea mea cu adimistratoru. Dar voieam decat sa spui ca munceste mult care antretine familiea este de nadejde pentru societatea romaneasca care nul merita zic eu dar apa trece pitrele ramane sti-ti cum se spune.

 5. jimerino says:

  ba, cand o veni gascanu’ ala cu milionul nu-i arunca, indica-ma drept x si gata. ca si eu o ard ca la 17 ani, da’ 1 milion nu ma mai deranjeaza de mult.

 6. Adi M says:

  Eh, esti prea gica contra referitor la normalitate.

  Enervant e cand acest motiv vine dupa niste argumente logice prezentate de tine. Atunci te subestimeaza

  Sa inteles ca ai fost pusa astazi fata in fata cu normalitatea drept contrargument? 🙂

 7. dadatroll says:

  Exista si excepti. De exemplu toata lumea Mircea Popescu e un cretin. Asta nu inseamna ca Mircea Popescu nue un cretin ci ca e inca si mai mare cretin.

 8. geany says:

  ce iti place sa fii nisata, loreno!

 9. batman says:

  ori te bate vreo ruda la cap sa-ti iei casa, sa te mariti ‘n shit, ca asa face toata lumea ? :))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: