Vara nu dorm

Dacă tot m-am reapucat de YouTube, vreau să fac chestii amuzante. Și o chestie extrem de amuzantă pentru mine sunt versurile de piese celebre, recitate extrem de serios și vag patetic.

Nu e prima oară când fac asta. Iată:

Dar, între timp, mi-a venit o idee mai bună. Ia să creez un personaj anume, care e pasionat de poezie contemporană și recită din toate baierele sufletului ei de intelectuală. Toți o cunoașteți pe tipa asta, ok?

Doamnelor și domnilor, v-o prezint pe Recitatrix.

Noua serie care valorifică poezia contemporană cum n-ai fi crezut că se poate.

Sper să nu plângeți în batic foarte tare, dar dacă da, aștept subscribe pe youtube și propuneri în comentarii. Ce să recite recitatrix data viitoare?

Atenție: versuri de piese celebre. Asta e ideea glumei. O repet, pentru că mă aștept să vină câte un gigel care se crede poet cu: Ahhh, Vasilica nu-mi răspunde la mesaje / Oricum e urâtă și proastă / Vasilico, nu știi ce pierzi / C***o / E pentru că n-am bani sau e pentru că o am mică, nenorocita dracului? / De mâine mă combin cu Kim Kardashian / Și tu o să suferi / De-te dracu de japiță.

Și nu, nu asta facem. Recitatrix recită piese celebre.

Aștept propuneri. Iar dacă vreți să și susțineți, iată unde:

***

Dacă ţi-a plăcut acest articol, susţine site-ul cu o donaţie.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: