Poșta redacției: Explorarea emoțiilor

Periodic, oferim iubire cititorului nostru. În sensul în care el sau ea, sau chiar tu, de ce nu, ne trimi(te)ți problema voastră de suflet pe birou@lorenalupu.com. Noi citim, cugetăm și analizăm, apoi propunem o soluție sau dăm o opinie ÎNTR-UN ARTICOL PE BLOG.

Sau în consultaţie privată, contra cost.

Scrisorica de azi spune aşa:

Salutare Lorena,

Nu știu dacă cineva ți-a mai cerut asta vreodată, dar de ceva timp m-am încăpățânat să aflu ceva ce probabil nu ai împărtășit cu nimeni. Vreau să îți ofer o provocare, să știu ce se ascunde în spatele manifestaților artistice, imaginii clădite până acum. Vreau să merg până acolo unde se nasc emoțiile tale și să aflu ce le provoacă. Te rog să nu interpretezi propunerea mea drept vreun flirt, asta m-ar dezgusta cumplit. Lucrez cu actori, regizori, scenografi și scenariști. Există o teorie care spune că actorul încetul cu încetul își sufocă personalitatea și formează una noua din frânturi ale rolurilor pe care le-a interpretat de-a lungul carierei. Nu sunt psiholog și nu fac cercetări pentru vreo diplomă de rahat, sunt doar interesat de tine în mod particular. Cu prietenie,

X.

***

Dragă X,

Practic, ce vrei tu e foarte mult timp de bla bla bla bla bla bla bla bla neproductiv și absolut lipsit de finalitate practică. Iar asta denotă mult prea mult timp liber, absența problemelor de viață reală și, probabil și un exces de bani. Ceea ce e cute, dar nu e cazul și de această parte a tastaturii.

Eu am zero motivație să pierd timp aiurea în acest mod, în special cu cineva străin de pe internet. Dar dacă îți dorești foarte mult să batem câmpii feeric și ai și excesul de bani presupus de mine mai sus, putem negocia un onorariu. Îi zicem atelier de explorare personală și dezvoltare a sinelui, virezi banii anticipat, cum se virează pentru orice workshop ever, stabilim durata (două sau trei ore, în funcție de cuantumul onorariului), intrăm pe Zoom sau altă aplicație de conferință online și elucubrăm despre emoții și ce le provoacă până în pânzele albe.

În special dacă ești interesat de mine “în mod particular”, remunerează-mi timpul la care ai avea pretenția tot în mod particular, ca să am și eu de ce să fiu interesată.

Sper că ți-am fost utilă,

Lorena.

***

Dacă ţi-a plăcut acest articol, susţine site-ul cu o donaţie.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: